Великобритания - тема 50 Пролетна

• 49 258
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Черноглав Врабчов кОмар успех с партито утре. Много добра идея ми се струва.
zlatnata tolumba дано мине леко адаптацията за всички страни.
Борикс - разкошен колаж. Честит празник на вашата къща

# 616
  • Манчестър
Комарче,чакаме после обстойно обяснение как е минало партито. Grinning

# 617
  • На село (близо до Лондон)
Биляна беше писала за костюмите за децата. И аз имах един прилужник на вещица (от Уизърт оф Оз) и едно от Alice in Wonderland да правя и то в една седмица. Като "не трябвало" да се купувани, домашно производство. Добре станаха, но играчка.

Мери, питаш как се организираме с множество деца по занимания и смяна на часовете-на частно училище и там това не е проблем.  Иначе с три деца, тяхните клубове и моята работа - не става

Златна успех с връщането на работа, Филип ще свикне. На full-time ли се връщаш?

# 618
Здравейте, извинете ме , но как го дават времето другата седмица в Лондон? Утре пътуваме а не знам дали става за кожени якета, или трябва по-дебели. В България е топло, за Лондон гледах около 17-18 градуса,  но тези градуси май не се равняват на истинските, там се усеща повече студ.

# 619
  mandy2 бих ви посъветвала да си облечете по дебели и по възможност с качулка дрехи. Не хептен зимни де, но да не са пролетни якета къси якета. А по пролетни си вземете все пак, ако стане много топло да имате. Днес при нас беше сигурно 18 градуса, за мен беше горещо за по къс ръкав, но според свекърва ми било много хладно и ветровито.
  Комарче честит ти рожденник, да си изкарате незабравимо и чакам разказ и аз. А за работата, прави се на луда и дебни обаче. Напълно е вероятно да ти правят сечено, идиоти има навсякъде, а тези където се усмихват са най-опасни...Но не се параноясвай де, просто си имай едно на ум. Дано всичко е наред и да си си въобразила  Peace
   Борикс да ти е много здрав рожденика!
  За болестите от БГ съм чела, че са толкова тежки, защото се тъпчат хората от едно време с антибиотици и лекарства непрекъснато. Там масово се изписва антибиотик и за температура и за вирус, за всичко...Отделно на лекарите се плаща да изписват определени лекарства и трябва ти не трябва ти го изписват, за да си взимат парите и така. Моя приятелка сега си дава на 2 месечното бебе антибиотик, защото имало сополи, ама не че му течат, чували се....И не му е първия антибиотик, вече няколко пи за какво ли не, а е на 2 месеца  Rolling Eyes Радвам се, че хората се обърнаха към хомеопатията. Не вярвам, че толкова много помага, по скоро организма като се пребори с болестите няколко пъти и си прави имунитет, както е тука.

# 620
  • Манчестър
Ave,

ти ме уби с това седем сутринта в неделя! Това е нечовешко!

Аз си разчистих учителската раница, какви съкровища намерих само  Laughing
Още два дена и Back to school.

Успех на търсещите работа  Peace

нема какво да те убивам....такъв е живота на full time working родители...никой не мисли за тях...през седмицата в 17.00 часа напр. има група, но нямам никакъв  шанс да се класирам...Така или иначе ставам в 5,30 ам за работа цяла седмица, та за една неделя нема да издребняваме сега:)Simple SmileSimple SmileSimple Smile

По темата за World Day Book Алекс спечели наградата за оригинална идея. Той чете една поредица на Tom Gates и поиска да е от тази поредица. Дори сам каза,че не иска вече пирати , Хари Потър и т.н....цялата работа беше една тениска едноцветна нарисувана и написана с цитати от книгата. Каза,че станал много популярен в училище.

Последна редакция: нд, 30 мар 2014, 23:09 от Ave

# 621

Готина идея  Grinning

Да, на full time се връщам.

# 622
  • На острова
Моят телефон дава Лондон цялата друга седмица 20-22 градуса, в петък вече 17 с превалявания. И вчера и днес за мен е изключително топло, два дена сме навън по 4 часа в един парк, днес пуснах малкия по тениска с къс ръкав, аз се препичах по потник. Направо и завидях на една жена по сандалки, дето се беше пуснала  Simple Smile

Толумба, Толумбичко на нърсъри ли ще го оставяте, или вие ще се редувате? Или си имате помощничка? Извинявай, ако си споменавала, но ми е интересно.

Комарче, пожелавам ти всичко в работата да тръгне по план!

# 623
  • Bristol
Ave, да му е честито на детето! Къде го водиш на ски? При нас на сухата изкуствена писта има много удобни часове събота и неделя, през седмицата и за мен не са удобни. Плуването е същата работа, най-късното в 5, а когато е в 6 е баш дните когато ходи и на други занимания   Rolling Eyes Аз да не се жалвам тогава, 7 вечерта в неделя е песен в сравнение със седем сутринта в събота! То и аз става в 5:50 сутрин, но все пак ми се иска събота и неделя ако може поне до към 8 да се поизлежавам   Whistling
GI, и частно училище не оправя проблема на родители като мен   Laughing Щерката в училище също ходи на разни занимания. С нетърпение чакам да стане година 5, защото 5ти и 6ти клас имат нетбол, та и това да пробва. А на сина приятелче от Бристол грамър, според мен най-доброто частно училище в Бристол, редовно го взимах и карах по тренировки и състезания заедно със сина, защото неговите родители горките едвам се оправяха. Бившето гадже на сина и тя от момическo частно училище, редовно родителите я транспортираха я на тренировки по конна езда, я на уроци в Stage Coach.
Комарче, как мина партито изненада? Времето беше разкошно днес!

А аз мадърс дей го отбелязах с малко домашна работа и много готвене, обичам като ми остава време да експериментирам в кухнята   Embarassed
Вчера излизах с приятелка в Бат да гледаме постановка в театъра. Много приятно си изкарахме, но определено и двете решихме, че по-интересни и предпочитани от нас са мюзикълите. В определени моменти публиката така се заливаше от смях, а аз не разбирах защо и си викам, бре игра на думи ще да е и моят английски не е толкова добър, не разбирам. После към края двамата главни герои имаха такъв дълъг диалог, че започна да ме унася   Tired Но като тръгнахме после да обсъждаме с моята приятелка, тя севернячка от Манчестер, каза че не е моят английски и на нея не й било смешно точно в тези моменти   Grinning Не мога да кажа че беше лоша постановката, даже напротив, залата беше препълнена, но явно на мен ми трябва нещо по-енергично, шумно и завладяващо, за да ме държи будна  Mr. Green

# 624
  • Манчестър
Мери,

Водим го на Chill FacturE в Манчестър. не е изкуствена писта, а си е със сняг....от машина де.Simple SmileSimple Smile иначе като я строяха рекламираха,че снега ще пристига директно от Алпите.
То за ученето вече се е научил, сега се развива в racing.
Иначе на ски ваканцията го сложиха първия ден с възрастни,защото нямаше група за деца advanced и нагоре.

# 625
  • Bristol
О, супер! Много е напреднал твоят Алекс тогава  Grinning

# 626
  • На село (близо до Лондон)
Merry, Бристол грамар е хубаво там бях на шах миналата година (аз не играх де  Wink).
Иначе, да каквото родителите си го направят такова. То както с първо дете, носиш, люлееш приспиваш, храниш и то ти се качи на главата. Второ, третото и тн (с близка разлика) се гледат по-релах.
Аз неделя не излизам от вкъщи по никакви детски занимания, също и вечерите ... Предни години много водих Филип на извън училищни клубове, но поумнях Party. По лесно е, децата ми имат време да си играят тримата в къщи. Сега зависи какви цели има детето (а и амбициите на родителя), ако ще става тенисит примерно си трябват тренировки

# 627
Благодаря на всички  bouquet партито мина чудесно, изненадата се получи. Натиках всичките хора в лизинг рума, казах им да мълчат и готово! Еще, има и сърдити, че не са били поканени, но там случаят е друг Simple Smile
Партито беше добре! Милото остана изненадан, даже се засрами  Embarassed

На работа пак беше натоварено. Само чувам какс и говорят зад гърба ми. Накрая не издържах и исках да говоря с мениджърката на отдела. Обясних й моята гледна точка, че да направила съм някои грешки,но в крайна сметка никой не ми е казал какво точно и какд а го правя и че не искам за всяка една грешка да нарочват мен. Казах й, че няма никаква организация, но не ми се стори да остана много доволна от това, което й казах. Насвяткали на всички,които се сетих имейли сутринта. На правих си скрийншотовете на календара. И така..дебна! Не казвам, че съм безгрешна, но не. Честно да не считат за нужно да ме информират,а. После да търсят отговорност от мен.

Гледам, че и вие сте си изкарали добре уЙкенда   bouquet

Толумби, късмет, миличка! И на Филип също!

Ние чакаме хазяина, за да ни оправи мивката. Вчерашния е наводнихме. Банята тече, изобщо английски проблеми.

П.п. Мисля, че оглушавам, хора. Не чувам. Днес към края на дена просто спрях да чувам. Не ми да заглъхнали ушите, не ме болят. Влачим се с някакви хрема откакто малката тръгна на детска, но сега наистина не чувам. Преди години имах хроничен опит и последно ме лекуваха с лазер, защото щях да оглушен. Мисля си дали не е обновил тоз отит?!

# 628
Комарче, може от възпалението лигавицата да е набъбнала и затова да имаш заглъхване на ушите. Преди време, когато те лекуваха трябва да са ти правили скенер. Помниш ли какво пишеше?

Аз съм сова и вечер не мога да заспя преди 12-1 часа, дори да съм зверски уморена. Всеки месец има по 1-2 дни, когато не мога да заспя до към 3-4 часа. Винаги съм била така - когато се подготвях за изпити четях вечер и спях през деня. Сутрин мъжете се оправят самички, защото половинката води хлапетата на училище. Аз ставам в 8ч, защото започвам работа от 9ч. а живеем на 5 мин от болницата.
Тримата ходиме на карате 2 пъти седмично, веднъж седмично половинката ги води на тренировки по шах (пак вечер). Събота и неделя се пътува само ако трябва да ходят на състезание по шах. Тази събота треньорът на малкия по физическо искаше да ходи в събота на някакъв ръгби шампионат - отказах. Свободното време през седмицата е толкова малко, че не съм съгласна да се "краде" от уикенда.  Обикновено съботата е ден за разходки/ако времето е хубаво; неделята се пишат домашните и се занимаваме допълнително по математика.

# 629
Много ви благодаря за подкрепата, имам нужда  Crazy
Утре съм аз, Филип се сблъсква с големия, лош свят на 14-ти, когато ще е на нърсъри.
Тази седмица ще е с аланглето, другата аз ще съм ваканция.
Организирали сме се за водене и вземане от нърсърито, че аз вечно имам разни срещи и трейнинги след училище.
Отделно, едната ми асистентка се пенсионира и ще ми помага като една истинска баба.

Комарев,
за нечуване и болки в ушите може направо да отидеш в Walk In Centre. 
Единият е на Upper Parliament Street, не до Vic Centre, ами в другия край. Другият е зад  BBC.
Този зад BBC отваря в 7 сутринта, т.е. имаш достатъчно време да отидеш преди работа.

Merry,
напомни ми за онази дискусия от преди време за мюзикълите и масите  Laughing
Аз ще водя приятелка на театър в събота, ама е комедия и за над 16, надявам се да не заспим.
(Нееее, не са лебедите  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт