Великобритания - тема 50 Пролетна

• 49 263
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
weleda имат детска паста за зъби без гадости. Сигурно може да се намери.

# 601
Здравейте  и аз се извинявам ако това е коментирано назад , но имам следния въпрос-какво количество лекарства могат да се пренасят през граница????Мъжа ми тръгва другата седмица с колата за Англия , а ние с малкия месец след него.Ще бъдем там поне до октомври и съм събрала лекарства за детето за всеки случай които да изпратя по него с колата .Говоря за хомеопатини от рода на инфуцит, тонзилотрен цинабсин -по 3 кутийки , капки за нос, за уши ,един АБ Зинат,4 шишета Суметролин и още някой дребни безобидни които могат да ми потрябват .Мисля че няма нищо забранено от тях ,но ММ се притеснява да няма проблеми по границите .Някой знае ли нещо по въпроса .Благодаря ви , и започвам да ви чета отблизо защото мисля че ще сте ми много полезни в това приключение което започваме Simple Smile.
Между другото , ще бъдем в Хинкли , което било на около 30 км от Бирмингам,така юе ще се радвам ако има някоя от вас наблизо Simple Smile

# 602
Външният вид за интервюто за работа изцяло зависи от позицията, за която се кандидатства. Някои предполагат повече креативност и подчертаният грим и аксесоари могат да бъдат в плюс. Обаче, ако работата е в офис, е добре човек да е запознат с бизнес етикета. Забелязвам напоследък, че повечето "вери Бритиш" младежи и представа си нямат от него.

По въпроса за пастите за зъби за деца, мога да препоръчам тази:
http://www.greenpeople.co.uk/organic-children-mandarin-aloe-vera-toothpaste-50ml

# 603
Kапките за уши са ценни, тук няма с обезболяващо вътре, само с антибиотик, но са от лекар.

4 шишета Суметролим !!! - тук се ползва само за пикочни инфекции.

Зинат - !! отново, трябва да е много зле, изписва се само в болнична обстановка .

Хомеопатичните си ги вземи .

Тук никой не боледува така тежко, както в България, децата също  Peace ( поради липса на целенасочено изсипване на вируси върху народонаселението - моя убеденост ).

Weleda се прави в България, имат страхотен маркетинг тук  Laughing

# 604
Ave,

ти ме уби с това седем сутринта в неделя! Това е нечовешко!

Аз си разчистих учителската раница, какви съкровища намерих само  Laughing
Още два дена и Back to school.

Успех на търсещите работа  Peace

# 605
Kапките за уши са ценни, тук няма с обезболяващо вътре, само с антибиотик, но са от лекар.

4 шишета Суметролим !!! - тук се ползва само за пикочни инфекции.

Зинат - !! отново, трябва да е много зле, изписва се само в болнична обстановка .

Хомеопатичните си ги вземи .

Тук никой не боледува така тежко, както в България, децата също  Peace ( поради липса на целенасочено изсипване на вируси върху народонаселението - моя убеденост ).

Weleda се прави в България, имат страхотен маркетинг тук  Laughing

Дано да си права , че не се боледува както в България.Зината и Суметролима ги взимам за всеки случай , защото на малкия слабо място му е гърлото и зачервили се бързо става страшно.Няма да ги давам -просто за всеки случай .

# 606

Svetlili,  разкажи по-подробно, моля, какво имаш предвид..

...целенасочено изсипване на вируси върху народонаселението - моя убеденост

# 607
Здравейте! Страхотна събота!  Hug слънце, градинка, тревичка, цветенца....

Щях да пиша по -рано за лекарствата, но трябваше да сготвя, за да нахраня домочадието.

Та значи, аз досега не съм имала проблем с промъква ето на торби с най-различни силни, слаби, средни лекарства. Тва АБ, тва прахчета за разстройство, запек, повръщане, хрема, сиропи, всякакви аналгетици, абе уникално много лекарства, за които могат да ме обвинят в трафик на медикаменти, и за които никой досега не ми е направил проблем, всеки път нося.
Друг е въпросът, че слава Богу, досега освен аналгин, спазмалгон и сироп, който го има и тук, друго не съм ползвала.

Тук наистина сякаш не се боледува толкова тежко . Според мен, голяма роля играе не намесата на АБ. Не се изписват нон стоп лекарствач като в БГ. Изчаква се известно време. Така организмът има възможност да изгради имунитет.
Не знам дали и с какво се пръска и заразява бг населението. Не съм чула да е нещо по - различно от кемтрейлс, чиито следи съм виждала и тук. Твърде конспирации онно ми се струва.
По -скоро бих приела, че в бг са като опитни айчета за всякакви лекарства, хомеопатии и всякакви други патии. То не беше кърма на прах, то всякакви витамини, хапчета, сиропчета и тъ нъ.

По въпроса с моите работни терзания, реших, че ще продължавам да давам всичко от себе си. Само ще се настроя на друга вълна. Забравила съм как е да си в работна среда, и че не всички ти мислят доброто. Ще си имам едно на ум и ще записва, принтирани и изобщо събирам доказателства за това какво правя и какво не. Малко налудничаво звучи, но трябва да се стегна. Не мога дас е оправдавам като първолак.
Ясно е, че всеки прави грешки, но когато това започне да се набива на очи не е много приятно за никоя от страните, освен ако няма някоя страна, която да предизвиква с вмешателство тези грешки, разбира се.

Толумбата, успех! Дано новото старо начинание е с успешен старт и всичко за теб и Филип да премине гладко!   bouquet

# 608
Тъкмо щях да пиша да ти вдигам духа, ама гледай слънцето и цветята какви чудеса правят  Grinning

Благодаря. В училище ме чакат с нетърпение, на мен също вече ми се работи.
Филип ще е добре. Ще е лудница, но каквото за другите хора, това и за нас, ще се справим.

# 609
Ех, Толумби, какво знам аз...знам само, че в България и на моите деца не им минаваше от тежки антибиотици, знам , че съм продавала по един кашон фервекс на ден, а тука я има един лемзип на седмица, я не- и то в грипно време. Една лаборантка случайно ми спомена нещо , докато взимаше кръв за пореден път на бебето ми тогава...ми не е нормално да се боледува така тежко , а и свекърва ми се кълне, че нейните деца не са били така болни преди години, хем са били от бебета по ясли.

В същото време в България се ползват от години лекарства, и то за деца, които са с черен триъгълник тук ( под наблюдение ) и се публикуват в литературата като изпитвани в източна Европа ( за първи път го видях написано черно на бяло - за хидрасек става дума - мамите в България със сигурност го знаят ). Ама аз не съм знаела, че се изпитва, като съм го давала на бебето си и т. н.

Късмет на Филип в градината, а на теб летящ старт  Laughing

# 610
Благодаря.

Аз отдавам по-малкото боледуване на по-малкото вторачване във всеки един сопол.
Отделно, дето течението и босите крака са проблем само в БГ.
В БГ се пият и много лекарства за какво ли не. Бременни, бебета, деца, като чета из другите форуми, а и какви познания имат хората, едни малки лекари и химици са всички.
Това за изпитанията, обаче, е сериозно и гадно. Много гадно.

# 611
Благодаря за отговорите. Иначе в линкедина съм виждала обяви за работа от компании. Имат и интересни постове. Гледах постове от компанията, в която би била моята мечтана работа  Grinning, ако някога. Тези бяха публикували препоръки за CV, мотивационно писмо и как да се държиш по време на интервю. Повечето неща бяха стандартни, но имаше и няколко полезни съвета, като да не си правиш много дълго сиви, както и да не си слагаш дрънкащи гривни  Laughing. Защото колкото и красиви да били, отвличали вниманието  Laughing. Това със сигурност ще взема под внимание за по принцип, защото обожавам точно такива гривни и лятото особено много нося.

И друга препоръка имаше да не се слага силен парфюм и много грим Simple Smile.

Да не ти охлаждам ентусиазма,но това са стандартни неща,които аз мога да ти кажа от опит. Плюс това съвсем скорошен....ако искаш практически съвет, казвай...книга мога да напиша дори,има работодатели,които не толерират използване на Facebook/Tweeter и т.н....

И запомни,обикновено работата не я получава този които е най-добър, а този които най-добре се представи на интервюто...

O да, аз вероятно на това място мога да съм щастлива, ако дори някога стаж от 2 седмици изкарам там. Просто си следя определени компании какво пускат и т.н. и без това сега имам време. Иначе като му дойде времето да си търся работа ще почна със сигурност от нещо много по-скромно и като натрупам опит, някога ще се пробвам за дрийм джоба, но едва ли ще ме огрее Simple Smile. Но пък мечтите са безплатни  Grinning

Иначе аз тук в България имам солиден опит с ходене по интервюта, но все пак си е друга държава и сто на сто има разлики, които ще открия. За доброто представяне така си е, но трябва да си по самоуверен, а не на всеки му се получава, уви. Поне на мен, много често от притеснение зациклям.

# 612
  • Варна
Леле настръхна ми косата от това което казахте за лекарствата в БГ ама съм склонна да се съглася. Като знам какви кошмари бяха с малкият и как пиеше антибиотик след антибиотик докато не минахме на хомеопатия и нещата коренно се промениха. Въпреки, че и тя е химия. Но все се надявам по малкото зло. Но децата растат и имунната им система закрепва та и това помогна може би. И по този повод да си покажа рожденника тази седмица стана на цели 5 Wink Тортата дойде чак вечерта та затова се снимахме с бебе кексчета както той им вика Wink

Черноглав Врабчов кОмар документирай си нещата доколкото можеш, и дано се окажат неверни съмненията ти и е просто съвпадения на обстоятелства, че е супер неприятно ако се окаже някой саботьор. Да работиш с вечно опрян щик в гърба не си е работа.

zlatnata tolumba лека и бърза адаптация и за двама ви с бебока. Честно да си призная на нас ни е по трудно май да се разделим с тях Wink  Въпреки, че моят малкият е много привързан към мен и голям рев му удряше в началото свикна само за месец и половина и сега му харесва на училище. А аз все още като ги оставям сутрин и ме присвива под лъжичката  Sad

Ave ще ти пиша на лични тези дни  Hug Че днес цял ден бяхме в парка и направо ми се размекна мозъка на слънчице Laughing /много ми липсва то тук/

# 613
Благодаря ви момичета! Аз съм далеч от вашето ниво относно работата , но на този етап не мога да искам повече.Надявам се и аз един ден да се похваля като вас че работя това което съм учила.Ох аз получих много лоши новини от БГ от здравословен характер и съм смазана , затова минавам само на бързо .Пожелавам успех на всички в новата работа на Толумбито със старата и така...Като се посъвзема малко ще ви изчета по -обстойно и ще пиша. Hug

# 614
Krisanka, никога не губи вяра в себе си  Hug НИкога! И на мен имаше хора, които ми се присмиваха, затова, че изобщо си пусках свта на някаква по различна длъжност от често срещаните. Имаше обаче и такива, които повярваха в мен и ме подкрепиха ужасно много, за което съм много благодарна!

Съжаляваме а лошите новини  Hug

Благодаря ви за покрепата!   bouquet Няма да си оставя магарето в калта! Аз давам много от себе си и очаквам да получа поне същото  Crazy Flutter  Mr. Green

Да ви кажа, че не мога да се сдържа, утре организирам парти изненада за рождения ден на мъжа ми. Имахме тежък период наскоро. Емоционално тежък, сякаш повече за мен де. Реших да го разведря и него, да се случи нещо различно, да го изненадам. Надявам се да ми се получи. Чудя се къде да крия нещата за утре  Heart Eyes Mr. Green предупредила съм да не паркират гостите пред нас. Ще имам около три часа да приготвя всичко.

Лека и спорна съботна вечер  Hug

Последна редакция: сб, 29 мар 2014, 22:09 от Черноглав Врабчов кОмар

Общи условия

Активация на акаунт