Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо децата не трябва да се прибират с мокра коса от плуване?
Какви са изискванията за инвитро в Обединеното кралство?
Къде мога да намеря безплатни езикови курсове в Лондон?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо децата не трябва да се прибират с мокра коса от плуване?
-
Какви са изискванията за инвитро в Обединеното кралство?
В Обединеното кралство местните здравни тръстове имат политика за инвитро, като има различни изисквания като възраст, дали ще е първо дете на вас и вашия партньор, заболявания и други. Ако използвате NHS, процесът отнема повече време, което може да отнеме няколко години. В частните клиники процедурите могат да започнат незабавно.
-
Къде мога да намеря безплатни езикови курсове в Лондон?
-
Какви са препоръките за жени, които се борят с безплодие?
-
Какви са преживяванията на хората с безплодие във Великобритания?
И преди някой да ми е казал, че шефката не е длъжна да приютява майка ми и сестра ми да уточня, че още като се запознахме, даже в профила й в сайта пишеше, че мога да си каня гости без проблем и дори родителите ми да ме посетят и да спят тук. После в Скайп ми разказва как родителите на едно от предишните момичета са идвали за цяла седмица, децата още говорят за това и все ме питат моята майка кога ще идва. И като й казах така и така, може ли майка ми да ме посети, оназ овца каза "може да дойде в къщата да види къде живееш, но не и да спи тук". Аз нищо не казах, но разпитах хубаво децата, да съм сигурна във фактите (тя продължава да си няма представа, че хлапетата ми разказват тя какво говори за мен пред тях, като си мисли, че не я слушат), и пак я попитах, ама този път й казах, че сама е казала, че може семейството ми да спи тук (не е като да няма място, спя сама в двойно легло и имам още едно, което става на двойно, в другата стая, които са си само за мен), че знам, че родителите на Саша са идвали и са останали тук, и че майка ми няма да плаща за хотел, при положение че тук имам легло и половина празни, понеже на нея така й е скимнало. Знам, че къщата си е нейна и че реално тя няма защо да се съгласява, но не е честно да ми каже, че може, а после да реши, че не може. Първо си направи устата, че майка ми не говорела английски, как щели да се разбират, аз й обясних, че майка ми няма да се разхожда из къщата сама, все пак, аз ще съм с нея. После на пренебрежителното й отношение за това, че майка ми не говори английски, аз й обясних, че говори френски, който аз знам, че овцата не говори, и тя се сконфузи такава една, понеже нещо май си мислеше, че майка ми е проста женица. После се опита да ме накара да се съглася само на една нощ тук, а аз й казах, че трябва да са две, те после станаха три (понеже първоначално си бяхме говорили за една седмица, хора, това са нейни думи, не че аз нахалствам, аз изобщо не мога да нахалствам, ако нямам право), а после даже се съгласи за четвърта, при условие че майка ми излезе от къщата в седем сутринта в понеделник, когато аз започвам работа. Не знам какво точно си мисли че аз ще правя с майка си докато съм на работа, ама както й да е. Много е тъпа, честно, най мразя да се разправям с тъпи хора, дето се правят на остри. Но както и да е, аз нямам търпение майка ми и сестра ми да дойдат на 27ми, изобщо няма да обръщам внимание на шефката, ще си върша работата, и като ми каже че трябва да й работя пет дни седмично за 70 паунда (понеже каза, че ако станели пет дни (това са поне 50-55 часа седмично), щяла да "помисли за малко увеличение на парите", разбирайте 70 вместо 60), се махам. Дали ще е друго семейство или с онзи приятел, той и без това иска да живея "в неговата стая" докато си стъпя на краката, няма значение, ама някаква овца да ме прави на идиот тук и да очаква аз да съм й благодарна, няма да стане. Не знам дали някой ми прочете поста, в момента просто нямам с кого да говоря по въпроса и затова досаждам на вас, не се чувствайте задължени да ме четете, няма да се сърдя.
Преди няколко години и аз отидох ей така,без нищо, но все си мисля,че за момиче е по-лесно.Намерих си работа като сервитъорка и се оправях...Но за него някак ме е страх.Ще тръгне с около 2500 лева, тоест.. към 1100 паунда.Ще съм искрено благодарна за всяка насока,поздрави !
. Аз пък преди да забременея и родя, никаква идея си нямах какво е това бебе и как се гледа и може би сега се престараваме, но ....

!