Частни детски градини - София (8)

• 110 744
  • 739
  •   2
Отговори
# 405
  • София
Примадона, забравила си - аз вече писах подробно. Даже ти се възмущаваше от простотиите им, ако не се лъжа. То си е за възмущение, де. Потърси назад из темите за да не се повтарям  Peace

# 406
Извинявай, Таис, не помня името на градината. Тъй де и моето ЕГН расте ooooh!
Аз също смених градината на детето и начинът, по който това се случи, само ми доказа, че щерката няма място при такива хора.  Съжалявам само, че това не се случи по-рано и  давах шансове толкова време. Но на есен с песен Mr. Green

# 407
  • Пловдив
Но какво пък толкова, ако пак споменете просто имената на градините от които не сте доволни- така и така пишете коментари тук. Ще сте ни от полза. Аз изчетох и предната тема преди месец, два..., но нещата се забравят   bouquet

# 408
  • София
Няма проблем, градината, и по-точно детския център, от който не съм доволна (меко казано) е Приказка. Бяха на паметника Левски преди, сега гледам, че вече са се преместили.

# 409
Аз ще напиша името на градината, когато договорът изтече и документално. И без това ме изиграха с парите, но не ми се занимаваше с адвокати. Twisted Evil

# 410
  • Пловдив
Благодаря  Hug

# 411
А моето впечатление е, че най-фраш са градините с най-високи такси  Simple Smile

# 412
Защото минават за най-хубави Grinning

# 413
Защото минават за най-хубави Grinning

А вие в крайна сметка къде записахте детето? Ще се радвам да отговорите.

# 414
Момичета, споделете моля ви впечатления за ясла Славейче. Рових ли рових , но нищо читаво не успях да намеря.От гл.т.цена/локация ми е идеално, но ми се иска да чуя мнение от първа ръка.Благодаря предварително!

# 415
beboche, единствената градина, за която съм ввиждла 50 процента отстъпка беше КосмосКидс. Таксата беше 800 лв + 5 лв. на ден за храна.
И моят въпрос е, знаете ли, с кои частни кухни работят ввашите градини и доволни ли сте от тях? 
Започваме от Септември в нова ЧДГ с малчо и баткото. Казаха ми, че ще работят с Ян Бибиян. Аз съм взимала от тях преди 3 години и не бях изобщо доволна. Не знам как са сега. От темата за частните кухни разбрах, че има много недоволни от всичките кухни и като цяло "не стават". Избирало се "от по-малкото зло".
Какви са вашите наблюдения?

# 416
  • София
....
Какви са вашите наблюдения?
Аз харесвам храната на "Ян Бибиян". Дъщеря ми хапваше тяхната храна като беше по-малка, сега и малкият ми син се храни с тях. Вкусно е, изяжда си всичко. В детската градина им доставят храна от "Българче", според Емма била вкусна храната.
Относно храната от детските кухни -  съвсем нормално е различните хора да са с различни вкусове и предпочитания Peace

# 417
Да, но храната, която ти доставят "Ян Бибиан" за в къщи, е различна от тази, която доставят за детските градини, така ми каза една директорка на градина, които са на кетъринг от Ян Бибиян. Ние сме вземали от много частни кухни и най-хубава се оказа храната от държавната кухня, детето я ядеше с удоволствие, а от частните кухни отказваше да я яде.

# 418
  • София
Да, но храната, която ти доставят "Ян Бибиан" за в къщи, е различна от тази, която доставят за детските градини, така ми каза една директорка на градина, които са на кетъринг от Ян Бибиян.
Може би това важи само за конкретната градина, но аз имам други лични наблюдения. Преди година и половина "Камелини Монтесори" взимаха храна от "Ян Бибиян" и тя беше абсолютно същата като тази, която ми доставяха вкъщи. Дори беше опакована в индивидуалните кутийки като за домашно ползване, а не в големи съдове както, обикновено се доставя в детските градини.

# 419
Може, на мен така ми казаха в Космос, а също мисля, че и в Киндероазе, там със сигурност са от Ян Бибиян.

Общи условия

Активация на акаунт