Идеалното място за живеене във Варна?

• 142 045
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 740
И аз не искам студенти.Нищо против тях, и аз съм била такава,просто не са моите наематели.Предпочитам работещи с доход.
Също и за котки,задължително се уточнява.Предишната ми наемателка имала котка,без мое знание.Жилището смърдеше на зоомагазин след като напусна,диванчето в кухнята изподрано,ламината напишкан.За домашните любимци,клауза в договора. Peace
Иначе обичам котки,много даже.Имах котарак 17 години. Blush

Днес разговарях с дама която отдава 3 апартамента във Варна.Честно заболя ме главата. Tired

# 1 741
Ако трябва, да избирам еднакво симпатични ми хора, работещи с постоянни доходи и студенти и аз бих избрала първите, най - вече заради възрастта. Има и работещи студенти с постоянни доходи, но е ясно, че вероятността от постоянни купони и лудории е по - малка при по - възрастните хора.
Обаче, все пак бих се срещнала с различни хора и няма, да ги разграничавам на тази база.
Възможно е работещите, да са като моите съседи, които само се напиват и се карат, а студентите да си учат кротко, пък родителите им, да плащат редовно сметките.
Аз имам куче и си поддържам хигиена, не мисля, че жилището ми вони на зоо магазин.

Диди, права си за тока. Семейства с деца могат спокойно, да правят по 200-300лв. ток, но една студентка в боксониера, повече от 100лв. в най - големия студ, не мисля че ще има.

# 1 742
На една приятелка студенти й оставиха 800 лева неплатен ток. Две сметки. Тя пуснала двама студенти, те после се събрали още няколко, надули духалките и готово.
Токът въпреки това е бял кахър. Аз изхвърлих след две години наем всички мебели с изключение на спалнята. Леглото само де. На шкафчетата имаше следи от ютия, матракът за хвърляне, скрин без дръжки и нацапан с маркер, вратите на гардероба падаха при опит за отваряне. В другите две стаи мебелите бяха изцяло за изхвърляне, всичките бяха над средния клас и двегодишни. Уредите работят, но например ширма и фурната трябваше с нож да се стържат. В банята масажен панел счупен. Идея нямам какъв зор е видял, но счупен. Дървен ламиниран паркет, не надран, а с бразди дълбоки сантиметър. На тавана в двете стаи имаше забити куки за боксови круши, като са дупчили плочата. По стените свободно забити етажерки. Абе ужас, какви депозити, какви компенсации. А да, и вода за осем месеца неплащана. В сайта на ВиК нищо не излизаше, защото инкасаторката била в майчински, другата не идвала да засича и т.н. Накрая като засече ми призля. Наемателите бяха семейство работещи студенти, докато бяха там им се роди дете.
Абе аз съм за бой, знам. Нито веднъж не отидох да видя какво е положението за да не ги притеснявам. И последния месец наем не платиха, защото бяха затруднени само за няколко дни, които прераснаха на месец. Тогава вече отидох, видях и ги изгоних, след което приключих с наемите.  Mr. Green

# 1 743
Много неприятно.
Обаче наистина е трябвало, да отидеш някой път. Не, да бъдеш досадна и да ги притесняваш, но да видиш как са, как е жилището ти.
След като е имало подобни проблеми с водата, е трябвало, да ти пращат символична сума за вода с наема, а после, да смятате, като се отчете. Минала работа.

Има и лоши хора, които гледат само, как да прецакат.

# 1 744
Shocked
Те щом са тренирали с боксова круша,как ще ги притесниш.
Ето защо не искам студенти.Да са живи и здраве дечицата,но не ми се занимава с това.

# 1 745
Не съм ги притискала. Излязоха си много бързо и мислеха, че единственото им прегрешение е неплатения наем и вода. Палачори просто. Не са го правили нарочно предполагам или пък знам ли, може да са мислили, че е разрешено като плащат висок наем. Той не беше и кой знае колко висок, изобщо не компенсира загубите.

# 1 746
Моя позната живее в къща под наем и има доста животни . В тях хигиената е безупречна , не мирише на животни нито мебелеите са надрани . Ето горрните са нямали животни , погром е било .

# 1 747
Shocked
Те щом са тренирали с боксова круша,как ще ги притесниш.
Ето защо не искам студенти.Да са живи и здраве дечицата,но не ми се занимава с това.

Те са били много опасно младо семейство.  Mr. Green

Лъки, може би трябва, да се замислиш, в кой район ще можеш, да предложиш квартира на семейство.
Аз до преди това, давах идеи, да е в центъра, да е близко до ВИНС-а, но след като не искаш студенти, квартали като Цветния или Трошево например, звучат добре.

# 1 748
Абе аз съм за бой, знам. Нито веднъж не отидох да видя какво е положението за да не ги притеснявам.

голям погром, и аз направих същата грешка като теб, за да не ги притеснявам и заварих същата картина  ooooh!
но моите наематели бяха майка и син-тийн  Confused очаквай неочакваното  Crazy

http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b138745992365529 ей този много ми хареса

# 1 749
# 1 750
  • Варна
Разказчето на Чек плийз...   Shocked все едно някаква хроника прочетох!  Joy У ЖАС!

Лъки, може би трябва, да се замислиш, в кой район ще можеш, да предложиш квартира на семейство.
Аз до преди това, давах идеи, да е в центъра, да е близко до ВИНС-а, но след като не искаш студенти, квартали като Цветния или Трошево например, звучат добре.

В Цветния са по-високи наемите, но и по-скъпи жилищата. Много семейства наемат там. Но пък не ги знам къде си паркират колите. Ако имат такива.

# 1 751

И на мен ми харесва, само е кофти, че няма тераса, а е все едно кухня.

# 1 752
  • Варна
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b138745992365529

Добрее, това сериозно ли са го написали нова тухла?????  smile3555

# 1 753
  • Варна

И на мен ми харесва, само е кофти, че няма тераса, а е все едно кухня.

Предполагам не е проблем да се върне в първоначалния си вид?  newsm78

# 1 754
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b138745992365529

Добрее, това сериозно ли са го написали нова тухла?????  smile3555

Нова, нова, към 15 годишна тухла е тази, но не е като да е стара.  Mr. Green

Предполагам не е проблем да се върне в първоначалния си вид?  newsm78

Ще се върне, но няма да има кухня. Абе евтиното си е евтино.

Общи условия

Активация на акаунт