Идеалното място за живеене във Варна?

• 141 775
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 950
Дъщеря ви може да е пешеходец, но предполагам е млада и след време ако си вземе кола, ще е хубаво да има къде да я паркира. Мислете в перспектива  Flutter
Дано мисълта на младите в "перспектива" не е обвързана с МПС, а с велосипед!  Peace
За пример е Холандия.
Скрит текст:

Скрит текст:
"А кога ще ги стигнем…"
http://velocafe.bg/plashtat-za-da-otidesh-na-rabota-s-velosiped/

# 1 951
Не усещам кое беще смешното Wink

# 1 952
Гугъл ме препрати към тази мила темичка...колко се е променил градът ни през последните 2 години. Blush

# 1 953
Гугъл ме препрати към тази мила темичка...колко се е променил градът ни през последните 2 години. Blush
Ами дай си твоето мнение .. Peace

# 1 954
За две години цените на жилищата се вдигнаха сериозно, но това не само във Варна. Градът претърпя някои промени, централната ни улица изглежда по добре, но ремонтите в останалата част на града са под всякаква критика.
Имаме някои нови велоалеи...
Паркирането в центъра е същия ад.
Градския транспорт май е подобрен (нови автобуси).
За друго допълвахте вие. Hug

# 1 955
Кажи кой квартал е за предпочитане ?

# 1 956
  • Варна
Идеалното място за живеене във Варна е ..... далеко от Варна.

# 1 957
  • Варна
Наблюдавам известен спад в цените на наемите аз. Дали наистина е така, или само си въобразявам?  newsm78

# 1 958
Избрах Левски за инвестиция, но за предпочитане не знам. Зависи кой какво търси. За живеене може би ЧАйка...
Ти как мислиш?

# 1 959
Наблюдавам известен спад в цените на наемите аз. Дали наистина е така, или само си въобразявам?  newsm78
Да , Диди. Много хора си вложиха парите в имоти, поради ниски лихви...и сега има пренасищане с жилища за наем.

# 1 960
  • по морето
Истината е че в града от много години не е до квартал, а до дадена локация, наемите не съм усетил да са паднали, но инвестирането в имот в момента не е изгодно, града си е в колапс, както и държавата, малко лустро за замазване на положението, нищо смислено не се прави, само схеми и корупция....ама аз какво ли разбирам - за малко си идвам и бързам към Европата.... Peace

# 1 961
  • Варна
И аз не мисля, че е толкова до квартал, колкото до локация в определен квартал. Чайка наистина е един от предпочитаните райони - сравнително близо до центъра, широки междублокови пространства, на 5 минути от Морската. Лично ние си избрахме миналата година жилище в район Чаталджа. Но там пак зависи от конкретното място. Има улици, на които е адски тясно, няма въздух, няма пространство (например около Генералите). А огромен проблем, който не виждам как би могъл да се разреши са паркоместата. Безумни са цените на гаражи и паркоместа. Ние докато търсехме се позаинтересувахме по центъра как стоят нещата, но една приятелка ми каза, че и в Цветния е същата работа. То един гараж колкото един по-малък апартамент във Владиславово.
А относно наемите... според мен пак зависи от района. Когато ние се изнасяхме от нашата квартира (двустаен на Генералите) хазияите бяха пуснали обявата вече със 100лв отгоре на това, което ние плащахме. Но логиката там е, че в МУ има много чуждестранни студенти, които се предполага, че са по-платежоспособни и ще искат нещо много близо до университета.

# 1 962
Идеалното място за живеене във Варна е ..... далеко от Варна.

Абсолютно съгласна! Силни бизнес интереси, пряко свързани с общината, липса на конкуренция => лоши условия за гражданите. Може и да има хора, на които им е добре във Варна, но те сигурно живеят в центъра и не работят нещо, за което им се налага да пътуват из града.

# 1 963
  • Варна
То един гараж колкото един по-малък апартамент във Владиславово.

Да-да, приличен 2-стаен под 30 хил. евро трудно се намира.

# 1 964
То един гараж колкото един по-малък апартамент във Владиславово.

Да-да, приличен 2-стаен под 30 хил. евро трудно се намира.
Ето гараж по скъп от приличен двустаен при вас.
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1o146157837845407 … k=27oxpf&f1=1

Общи условия

Активация на акаунт