Идеалното място за живеене във Варна?

• 141 732
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 995
Еха, много шоково ще бъде.

# 1 996
  • Варна
Живяла съм в района над бившето Пикадили Чаталджа. Мисля беше най-удобно повреме на университетските години. На по 15 мин разстояние от двата корпуса. Районът е страшно комуникативен и има много магазини, цял пазар, банки, супер маркет. С паркирането смятам, че е ок, там май няма да влиза в синя зона.
Районът около ХЕИ също е удачен, около Руското училище (църквата Св.Петка). Т.нар. Генерали също са много удобни, но там с паркирането е ад, квартирите са сравнително скъпи заради чуждестранните студенти в МУ. Около Спортна зала, макар че ще бъде далеч за Втори корпус, също е удачно. Но паркирането също е ад там.

# 1 997
От Чайка до втори корпус няма никакъв транспорт за съжаление или поне аз не се сещам за удобен.
Във всички случаи обаче е не повече от 30 мин спокоен ход. И със сигурност ще намериш място за колата.
Най-добре някъде между двата корпуса, да ти е 15 мин.

# 1 998
  • Варна
От Чайка до втори корпус няма никакъв транспорт за съжаление или поне аз не се сещам за удобен.
7, 209

# 1 999
Благодаря ви за мненията, аз доста съм чела за кварталите и проучвах с отворен гугъл мапс, и все пак... Та като цяло и аз се бях насочила към Чайка (най-много положителни коментари), но не е ли око да види.. Confused Сравнение с Русе Варна е къде-къде с по-натоварен трафик и по-кофти с паркоместа, затова не смятам да се глезя както сега-на 10 минути пеша да ходя с кола.. Joy

# 2 000
Наистина, погледни Чайка, но погледни и около бившата гарнизонна фурна - т.е. Чаталджа, Пикадили и Окръжна болница, това, което Пав е оградила на снимката. Лично на мен май повече би ми допаднала Чайка, но за теб е по-важно да стигаш бързо до корпусите на ИУ.

# 2 001
Благодаря ви за мненията, аз доста съм чела за кварталите и проучвах с отворен гугъл мапс, и все пак... Та като цяло и аз се бях насочила към Чайка (най-много положителни коментари), но не е ли око да види.. Confused Сравнение с Русе Варна е къде-къде с по-натоварен трафик и по-кофти с паркоместа, затова не смятам да се глезя както сега-на 10 минути пеша да ходя с кола.. Joy
Ами около винса не знам как ще паркираш. Laughing

# 2 002
Като цяло около Винса и Чаталджа е трудно паркирането , даже и Червения площад .

# 2 003
Здравейте, в кои сайтове мога да намеря добри обяви за закупуване на имоти за град Варна? Като цяло в момента правя проучване на кварталите и цените в града, като търсенето е за апартамент спалня, хол и кухня, може да е необзаведен или частично обзаведен, да не е в крайните райони и да не е в идеален център. За бюджет - до 80 хиляди лева.

# 2 004
Здравейте, в кои сайтове мога да намеря добри обяви за закупуване на имоти за град Варна? Като цяло в момента правя проучване на кварталите и цените в града, като търсенето е за апартамент спалня, хол и кухня, може да е необзаведен или частично обзаведен, да не е в крайните райони и да не е в идеален център. За бюджет - до 80 хиляди лева.
Абсурд да намериш апартамент с 3 помещения в широк център за 40 000евро...освен панелка, за тотален ремонт в района на автогара...Цъкни имот.бг и ще се убедиш.

# 2 005
  • Най-красивата страна
Може в Победа,старото строителство,Младост.И то ако имаш късмет.

# 2 006
  • Варна
Здравейте, в кои сайтове мога да намеря добри обяви за закупуване на имоти за град Варна?

Доста сайтове има, виж и тук www.domaza.bg

# 2 007
Абсурд да намериш апартамент с 3 помещения в широк център за 40 000евро...освен панелка, за тотален ремонт в района на автогара...Цъкни имот.бг и ще се убедиш.

Не съм посочвала да търся в широк център, но е вариант. Това е бюджета, дори ако има как и по-малко да бъде без обзавеждане апартамента, ще разгледам сайтовете. Благодаря

# 2 008

Не съм посочвала да търся в широк център, но е вариант. Това е бюджета, дори ако има как и по-малко да бъде без обзавеждане апартамента, ще разгледам сайтовете. Благодаря
Да не е в крайните райони и да не е идеален център...къде тогава ако не широк център? Левски и Чайка държат цени като в идеален център, а бюджета е много малък за жилище с 2 стаи и кухня. Особено срещу лято цените няма да падат, а напротив.

# 2 009
  • Варна
Ако са хол+кухня в едно и отделно една спалня (т.нар. двустаен)... има как да се намери за тези пари. Особено ако е и още преди акт 16. Аз следях imot.bg / imoti.bg / сайтовете на Адрес, Явлена и де що брокерска къща, която се сетя. Да се ориентирате в цени - да. Но не разчитайте да намерите жилището само по обява. Често са неактуални, често снимките много лъжат. Ако има само две-три снимки и са снимали изглед през терасата или градинка пред блока, знайте, че състоянието на жилището лошо. Трябва много да се обикаля и да се ходи на огледи. Имайте предвид, че някои жилища при различните брокерски фирми са пуснати с +/- 1000 или 2000 евро разлика. Често като се срещнете с продавача се разбира дали е склонен да намали цената и да преговаря или няма да падне и стотинка от обявеното.
Успех Ви пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт