Тест за овулация - въпроси /тема 2 /

• 130 750
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Ибейските не са толко скъпи... не знам за мъжа ти, но май на теб ти се ще да си жена на шейх хаха, че се пробутваш така хахаха

# 91
Ааами! Да ми подарява диаманти, коприни и да ми построи собствена къща... Абсурд да се натоварвам аз така психически! Пък и как да го оставя моя мъж така самотен, няма да има кой да му поддържа психическия тонус.

Ибейски имах предния път като засичах и ни един не беше положителен. Нещо май са със съмнително качество. А овулация имах, защото после бях бременна. Освен ако не са се гушнали два сперматозоида да изиграят заедно танца на любовта.

# 92
Ааами! Да ми подарява диаманти, коприни и да ми построи собствена къща... Абсурд да се натоварвам аз така психически! Пък и как да го оставя моя мъж така самотен, няма да има кой да му поддържа психическия тонус.

Ибейски имах предния път като засичах и ни един не беше положителен. Нещо май са със съмнително качество. А овулация имах, защото после бях бременна. Освен ако не са се гушнали два сперматозоида да изиграят заедно танца на любовта.

Не знам дали тук или в другата тема..някой беше постнал линк на ибейските тестове , от които съм доволна ..както и девойката. Може би има значение и какви са де да знам.

# 93
Mademoiselle Chocolate аз също ползвам ибейските и съм доволна, а и не са скъпи.

Аз използвам тези:

baby83 каза, че и тя ги ползва същите и е доволна. [/color]

# 94
  • София
Девойки, и аз ползвам същите. Както съм писала нееднократно - мислех че не са добри, но проблема се оказа в моя телевизор.

Тестовете си отчитат безотказно, дори късно вечер (към 00:00 ч.) и без да е спазено условието за непиене на вода и неходене до WC за съответния период от време.

# 95
Потвърждавам!  Peace

# 96
Не мога да се ориентирам по колко са в опаковката. Не излиза ли скъпо с изпращането? За колко време пристигат?
5 парчета онзиден ми ги предлагаха за 11 лв в кварталната аптека.

# 97
Mademoiselle Chocolate аз си взех последно 50 теста за овулация и 25 за бременност за 11€. Иначе в линка са 50 теста за овулация и 10 за бременност, променили са промото на тестовете за бременност. На мен ми излизат много изгодно защото нямам и доставка, но не знам в БГ как вървят цените на тестчетата  Embarassed.
Иначе не знам дали не може да се комбинираш с някой, да си поръчате заедно.  Hug

# 98
Не мога да се ориентирам по колко са в опаковката. Не излиза ли скъпо с изпращането? За колко време пристигат?
5 парчета онзиден ми ги предлагаха за 11 лв в кварталната аптека.

Заедно с доставката ми излезна 30лв за 100бр. За жалост са 50 за Ову и 50 за Б. Можело да си избираш, но ММ не се усетил и така ги поръчал  #Crazy демек за същите тези 30лв има как да са и 100 за О Wink

Сега прочетох поста на бейбидол.,.,ако са променили промоцията е малко по-кофти, но пак е по-изгодно. Ако помня правилно доставката беше около 3-4 паунда.

# 99
Бейби, какво ще ги правя толкова тестове? На мен ми трябват десетина за ову и десетина за бременност за този месец  Grinning ОТ другия нали ще съм бременна....

Някой има ли излишни за продажба? Например някой по-бременен от мен?

# 100
Бейби, какво ще ги правя толкова тестове? На мен ми трябват десетина за ову и десетина за бременност за този месец  Grinning ОТ другия нали ще съм бременна....

Някой има ли излишни за продажба? Например някой по-бременен от мен?

Питаш за изгодно.. а иначе усещам какво ще ги правиш..всеки ден тест преди лягане и след ставане хаха.. За по-малко бройки съм чела др девойки, че си поръчвали от продавалник мн изгодно..
Да, ако има с кой да се комбинираш супер. Аз също планирам да забременявам скоро, ама знае ли човек  #Crazy ..с тия мои неволи, май ще са ми нужни   newsm78 Аз съм решила, че и да ми останат, като забременея ще ги дам на някой и готово! Ако искаш изчакай ме този месец да видиш дали ще съм по-бременна от теб и ако съм са твои Stuck Out Tongue

# 101
Имаше една реплика на Фийби от Приятели: С удоволствие бих ти помогнала, но не искам.  Laughing

Така че... за изчакването...  Wink Упражнявам търпение, но още не съм се усъвършенствала.

Приемам оферти за тестове за овулация. Ако някой иска да се комбинираме или има в повече и се чуди какво да ги прави. Simple Smile

# 102
Mademoiselle Chocolate  Joy да доста са тестовете, аз затова предлагам да се комбинираш с някой, който има нужда и желание  Simple Smile
Иначе може да разгледаш тук:

има доста варианти, не знам колко си на ти с ebay, но на натдаване също има доста изгодни оферти Simple Smile
[/color]

# 103
Имаше една реплика на Фийби от Приятели: С удоволствие бих ти помогнала, но не искам.  Laughing

Така че... за изчакването...  Wink Упражнявам търпение, но още не съм се усъвършенствала.

Приемам оферти за тестове за овулация. Ако някой иска да се комбинираме или има в повече и се чуди какво да ги прави. Simple Smile

Ох, нееее  ooooh! Никак не си права!  Naughty По-скоро е, че имам голямото желание, но и мисля, че ще са ми нужни за жалост!

Ако искаш от тези за Б, съм ЗА Wink

# 104
Бейби, не ме разбра. Имах предвид, че искам да те изчакам, но не ми се получава. То как е прозвучало... сори...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт