Тест за овулация - въпроси /тема 2 /

• 130 768
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Сивкова, аз съм поръчвала от ОЛХ, отчитат си коректно според мен. Ако вземеш от ОЛХ, поръчай повече, така или иначе доставката е 4-5 лв. независимо от бройката. Също и от Алиекспрес съм поръчвала, там са по-евтини, но се чака поне месец доставка.  Peace

# 616
Сивкова, утре ще пристигнат при мен едни тестове от олх. 17 лв. 24 броя. Ще дам отзиви като ги ползвам. Миналия месец ползвах пак от сайта, но друга марка и си бяха ок! Причината да не успеем не беше в тестовете със сигурност  Wink
                          току що си поръчах и аз от тях ----- дано са ни на късмет и несе наложи даги използваме всичките  Wink стискам палци и се изпъвам отново със надежда   bouquet ще следя темата със интерес

# 617
Здравейте отново от мен  Grinning Grinning имам въпрос -- Тъй като цикъла ми е с различна продължителност от 28 до 34 дена е  Rolling Eyes,  на кой ден да започна със тестовете за овулация и съответно ( дай боже ) при положителен тест,кога да започнем със бебеправенето? щесъм много благодарна ако някой ми каже  Hug Hug

# 618
Сивкова, най-добре от 12 ден почни, за да не я изпуснеш.
Просто ако е от дългия цикъл, може да ти се наложи около 10 дена да тестваш, докато засечеш.
Чакаш докато видиш две еднакво наситени чертички и се предполага че ову-то ще е в рамките на 48 часа след това, така че би трябвало да действате 3- те дни след пол. резултат. Трябва да продължиш с тестовете, докато засечеш отново отрицателен резултат, т.е. контролната да е по-ярка от тестовата.
Успех!  Hands Thumbsup

# 619
Здравейте отново от мен  Grinning Grinning имам въпрос -- Тъй като цикъла ми е с различна продължителност от 28 до 34 дена е  Rolling Eyes,  на кой ден да започна със тестовете за овулация и съответно ( дай боже ) при положителен тест,кога да започнем със бебеправенето? щесъм много благодарна ако някой ми каже  Hug Hug

Питай Бог да ти даде указания или прочети началото на темата! Peace

# 620
Здравейте Simple Smile
Имам въпрос - тестове за овулация Oview ( в момента ги рекламират) добри ли са?
Имам дълъг цикъл 31-35 дни, досега не успявам да си засека овулацията и този месец мисля да пробвам с тестове! Thinking

# 621
Здравейте, момичета. Въпросът ми е наистина глупав,  но искам второ мнение по въпроса. За пръв път използвам тестове за ову. По таблицата трябваше да започна от днес - 13-ти ден (30 дневен цикъл). Снощи в 20ч направих 1 тест,  поради усещане на симптомите на ову. Отрицателен, но му нямам вяра. Днес в 16ч направих втори и според мен е положителен.  Та искам и ви да изкажете мнение ако може.
П. С. Камерата прави цветовете по-бледи.

prikachi.com/images/608/7931608R.jpg

# 622
Мика 1, този от днес е определено положителен според мен.  Peace

# 623
Благодаря, Есмералда, и аз така си мислех Simple Smile да видим днес какво ще покаже Simple Smile Хубав ден и всичко добро!

# 624
и според мен е положителен --- успех Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 625
Днес стана така,  че закъснях с 1 час да се тествам, но тестовата черта е по-бледа от контролната. Ако пика на хормона е бил вчера след обяд, то днес може би ще е овулацията. Дано не сме изтървали момента.  Довечера хващам мъжо да спортува  Laughing  Laughing Благодаря ви и хубава вечер Simple Smile

# 626
Успех, Мика1. Хващай мъжо на тясно и дано се получи работата.  Peace

# 627
Момичета цикъла ми дойде на 20.12.2014г. после на 25.01.2015г. по принцип ми идва редовно но този прескочи доста и не мога  да изчисля овулацията за месец февруари някой да ми помогнеш да я изчисля знам  че е минала дали съм я пресметнала точно Благодаря

# 628
  • Варна
iva009, овулацията се смята по същия начин, дори и да ти е закъснял цикъла, започваш да броиш от първия ден на последния цикъл. Най-сигурният начин според мен обаче е използването на овулационен тест.

# 629
С първото веднага забременях тогава броих от първия ден на цикъла 13 дни и стана сега не се получава но ако и сега не съм бременна ще го ползвам и ще отида на гинеколог Благодаря за отговора. Приятен и  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт