Баба Марта мартениците закичи,какво ли ще е септемврийското мъниче!

• 31 638
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Някой тук се оплакваше от болки в гърлото, продължило дълго време, простете че не помня кой, та, питането ми е, дали пие лекарства за кръвно? Майка ми и бившия ми шеф, страдаха от това преди месеци. Майка ми кашляше от едно лекарство за кръвно и от време на време я болеше и гърлото, бившия ми шеф по същия начин, но само с болки в гърлото. Едни от страничните ефекти на такива тип лекарства е болки в гърлото и кашлица. дано да съм била в помощ Simple Smile
аз съм, но не пия лекарства за кръвно, само хормоните за хашимотото.

маци, мале, 3 деви! страшна работа! Simple Smile

# 286
pressii, за БХС ми взеха кръв от вената. И аз мразя да ме боцкат, аз днес дадох и рутинните кръвни имах чувството, че ще ми източат кръвта Simple Smile!!!

# 287
Именно , аз и вчера и днес давах крьв и сега в петьк отново и ще ми дойде в повече .Ама ,здраве да е ,само всичко да е .

# 288
Здравейте. Честито на всички срещнали се със своите мъничета и получили хубави резултати.
Елч и мен ме боли гърлото от около 3 седмици. През деня горе-долу добре, но вечер и нощем си ме боли доста сериозно  Confused

# 289
Вие с болки, на мен ми пресъхва, особено сутрин, като се събудя. Определено и аз трябва да ходя на УНГ, че и тази кихавица и това запушване на носа, направо ми омръзна от него  #Cussing out

# 290
pressii ,на прегледа най-общо се разглеждат органите за този етап на развитие - стомахчето , гръбначния стълб, черен дроб, сърчицето , мозъка и разбира се , правят се измерванията като при мен : гънката е 1,33 мм , докторката заключи , че за момента всичко е наред  Simple Smile Големи сме цели 6 см   Joy и обичаме да стоим с кръстосани крака  Laughing Ако не кажеш изрично , че искаш само фм , ти взимат автоматично кръв и за бхс ( незнам ти как си решила ). Странно впечатление ми направи, че на всички мами , които приключваха с прегледа веднага им записват час за среща с генетик без да питат искаш ли, а мисля , че всеки според резултатите си това сам може да си го прецени....

Попиах за пола  Sunglasses Казаха ми, че ако не съм питала нямало да ми каже , защото било рано ( 12 г.с. и 6 дни) и каза, че дори не може с процент да се ангажира и се изрази така : " по-скоро момиче "  Hug та , не смея много много да се навивам, ще изчакам поне до края на месеца пък така искам да е девойка  Laughing

Видях, че сте коментирали зодии ...аз съм близнаци и цял живот само повтарях, че децата ми не искам  да са тази зодия  Laughing Сега обаче попрочетох туй онуй за дева и .....леле мале абсолютно противоположно на мен  Rolling Eyes

Забравих да кажа за пулса : 160 е . Забравих обаче това по-скоро момиче или по-скоро  момче е  Joy Ако някой се сеща..... newsm78

Последно, че стана роман  - казаха , че плацентата е захваната за задната стена на матката. Четох , че това няма значение, или за предната или задната, вие имате ли подобна информация...

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 16:48 от ioana_ana

# 291
  За зодиите.....аз съм козирог, но ММ е Дева. ММ има еднояйчен близнак и двамата са деви, но са коренно различни бих казала в двете крайности, та общо взето, не всичко зависи от зодията Simple Smile
  Иначе познавам скорпиони, но.......нямам особени впечатления от тях. Наистина според мен всички първо идва от семейството.

# 292
Йоана ,
радвам се, че всичко е минало нормално на прегледа . Аз сьм се записала и за БХС .но в сумата влиза и консултация с генетик .Така ми обясниха когато звьннах за час.
След като излязат резултатите от БХС ,с мен ще се свьрже генетик за коментар на резултата.

# 293
Здравейте момичета, дано приемате нови мами  Hug. Термина ми е 10 Септември, второ дете, на 31 години съм Simple Smile.

# 294
Ъ-ъ-ъ, някой може ли да ми каже как да разбера асцедента си? Ще съм благодарна, ако ми дадете линк или нещо такова, където да се ограмотя и аз  newsm78

Megsy, добре дошла и леко бременеене  bowuu

# 295
  • София
Здравейте мами и от мен. Много отдавна не съм писала, но си ви чета редовно Simple Smile
Вчера бях на ФМ в МЦ Марковс при д-р Елена Павлова, много готина лекарка страшно добро впечатление ми направи. Бебчо се развива много добре, вървим малко напред вчера бях в 12г.с.+3 дни, а ехографа показа 13г.с.+1 ден, дълги сме 67мм, нухалната транслуценция ни е 1,6мм, както каза лекарката "няма нищо притеснително при вас, едно много хубаво нормално здраво бебче" Simple Smile Също така ни каза, че според нея 90% е момиче Simple Smile следващият път със сигурност ще потвърди пола.
Днес сутринта ходих до Майчин дом да дам кръв за БХС, според докторката е важно да се направи ранното БХС, сега ще чакам резултати.
От утре съм на работа досега бях един месец болничен, заради прокървяването в 8г.с.
А иначе в петък на 07.03 съм на преглед при моята лекарка и пак ще видим бебчо Simple Smile
Това са горе-долу накратко новините от мен.

# 296
Преси, би ли ми дала повече инфо за генетика, тъй като аз запазих час понеже имам въпрос за унаследяването на вродени очни заболявания . На мен не ми казаха, че е безплатно, а че само ще коментираме резултатите .....

# 297
Ъ-ъ-ъ, някой може ли да ми каже как да разбера асцедента си? Ще съм благодарна, ако ми дадете линк или нещо такова, където да се ограмотя и аз  newsm78

Megsy, добре дошла и леко бременеене  bowuu

Можеш да го разбереш, ако си знаеш точния час на раждане. http://www.beinsadouno.com/old/astro/my_ascendant.php Ето един линк, но на повечето които съм попадала, след това искат да пратиш смс, за да прочетеш цялата статия. Или можеш да пишеш в чичо Гошко, асцедент и ще ти излезнат многооо Simple Smile Успех Simple Smile

# 298
Няма ли други рибки като мен тук?  Mr. Green С асцендент лъвче съм и мъжа е лъвче и много му харесвам зодията,яд ме е ,че бебо няма да е лъвче,но каквото такова. Laughing Embarassed

# 299
Момичета сега видях, че са ми излязли резултатите от бхс какво ще кажете?

Вашият комбиниран риск за болест на Даун е 1 от 13000

Вашият комбиниран риск за болест на Едуартс е 1 от 100000
За останалите също е 1 от 100000

Мисля, че се добре и се чудя има ли смисъл да ходя на тази консултация  newsm78

Сега като чета, че на всички са ви казали на ФМ пола, се чудя как така при мен не го видя  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт