Баба Марта мартениците закичи,какво ли ще е септемврийското мъниче!

• 30 958
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Нощни очи, много изчерпателен отговор!  Hug

# 526
Нощни, благодаря ти  Hug, друго си е някой минал по този път да те светне  Joy

# 527
И аз имам такова течение, точно като пред овулация.

# 528
Момичета, бях обещала да споделя впечатления от феталния доплер. Днес си получих пратката и до сега слушах сърчицето. Малко зор беше докато намеря на бебешората пулса. Първо намерих моя и си викам...абе нещо много бавен тоя пулс. Обаче после случайно намерих и на бебока, който си е доста по-бърз и е мнооого готино. Даже се чува сякаш като шава.
А инъче си чакам резултатите от втори БХС. Първите хич не съм ги проверявала, тъй като ме измерва АГ, който не е специалист по ФМ. Понеже ми измери НТ 2 мм. реших да отида при специалист. Той я измери 1 мм. И така. Дано са добри резултатите.

# 529
Момичета, днес ставам на 38, почерпете се за мое здраве с бонбони и чийзкейк собствено производство!
Скрит текст:

Връщам се да ви чета

# 530
  • София
Еспа, Честит Рожден Ден!!!!! Пожелавам ти много сбъднати мечти!!!  Hug
Страхотни вкусотии си приготвила!   chef

# 531
Espa ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Здрава и обичана бъди !!! smile3525

# 532
  • ул. "Мечтание"
Eспа, честит рожден ден! Желая ти много радост и любов! Hug
Благодаря за почерпката! Heart Eyes

# 533
честит рожден ден, Еспа! Да си много щастлива, успешна и винаги усмихната!
Весел празник!

# 534
Espa  newsm59 .Весел празник . Чийзкейка изглежда великолепно   chef

# 535
Честит рожден ден, Еспааа!Всичко най-хубаво желая. Hug

# 536
Еспа, Честит Рожден Ден! Да си много здрава, щастлива и усмихната!

# 537
sugarpup звънях вчера с въпрос, колко време е необходимо за да излязат резултати, казаха около 2 седмици, но така и не ме свързаха с Чавеева. Щяла да звънне щом сме се разбрали...и днес не се обади. Следя се при д-р Савова. Ако и утре никой не се обади пак ще звъня, това просто ме изнервя на максимум. Ти кога даде кръв, виждам, че ти се е обадила Чавеева. Аз бях на преглед и дадох кръв на 25.02.
ely_t благодаря за инфото   bouquet, но и на този сайт няма нищо Sad излиза,че няма намерено инфо с такива данни...
Цветелина Костадинова аз платих пакет, там влиза всичко, като в инфото за пакета е вкл само една ФМ, която според мен е късната.
loralee добре дошла и това ще мине  Hug
espa Честит Рожден Ден. Много здраве на теб и цялото ти семейство.  bouquet

# 538
  • София
Тигърче, извинявaй, че ти се меся, aмa ти сериозно ли? Нощнa смянa? Нямa ли кaк дa си обърнеш рaб. време. Бременните по зaкон ме трябвa дa полaгaт нощен труд. В смисъл, явно едвa ли имaш друг избор, aмa aко тaкa ще я кaрaш цялaтa бременност, не знaм кaкви хaпчетa ще ти помогнaт дa се вдигнеш нa крaкa, при положение, че нямaш пълноценнa почивкa през нощтa. Може би не ти е до моите упреци в моментa, извинявaй, aко съм те зaсегнaлa. Просто не могa дa си предстaвя бременнa нa нощнa смянa. Рaботодaтелите ти кaкво мислят? Говорилa ли си с тях по въпросa дa измислите нещо с нощните смени?

# 539
Еспа,  nbirthday! Да си жива и здрава и все така одухотворена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт