Баба Марта мартениците закичи,какво ли ще е септемврийското мъниче!

• 30 960
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
карфур не съм виждала, има една била, ама тя е малка и скапана. а и аз съм при бърза помощ, лъвов мост ми е доста далече за ежедневни покупки (не съм шофьор).

# 511
Момичета, аз ще ви задам един малко глупав въпрос обаче трябва да попитам някой Simple Smile!  
Аз съм в 12 г.с, лекаря казва, че бебо върви със седмица напред.  По принцип имах страшно гадене, ставаше ми лошо, чувствах се изморена. Обаче от два дни нито ми се гади, нито се изморявам, напротив чувствам се много добре. Започнах да си хапвам, не ме боли корем, от време на време кръста. Само гърдите продължават да ме боля. Започнах да се притеснявам, дали всичко е наред, че така изведнъж спряха кофти симтомите. Аз си мислех сякаш, че това ще стане малко, по-малко, но ....... В четвъртък съм на лекар, обаче съм се шашнала доста, затова реших да споделя с вас Simple Smile!!

Рали, и аз мисля че всичко е наред и е нормално по това време вече неприятните симптоми да отшумяват, така че не се притеснявай и си мисли хубави неща и се наслаждавай на този период ! Peace

# 512
Благодаря ви момичета,вече съм добре.Моята лекарка беше на конференция някъде и се наложи да я изчакам още ден преди да ме изпишат и да ме види тя.Но поне ме успокои,каза,че бебетата са добре ,вече са високо и двете,плацентите също.Попитах я изрично за дължината на шийката,каза,че и там всичко е наред.Както разбирам ключа към успешната бременност е  повече почивка и много пазене,още повече когато са близнаци като при мен

# 513
Дори и прегледите ли не си плащаш?  newsm78 А за този пакет какво си платила? Аз съм при Юнакова, ти при кой лекар си? И аз съм се записала при Чавеева, но като си записвах час, ме питаха момичетата, при кой лекар искам да е, аз им казах че не знам кой са лекарите и те ми казаха Чавеева и аз казах добре, при нея Simple Smile Дори не изчаках да чуя името на другия лекар Simple Smile

Цвети, още в началото платихме някакъв пакет, но не помня какво беше, защото ММ го урежда.  Сега погледнах пакетите в болницата, предполагам е  "Проследяване на бременност - оптимален", защото аз досега не съм плащала нищо повече. Убедена съм обаче, че този пакет вървеше с някаква програма или отстъпка... Thinking
Аз когато си записвах часа държах да бъде след работно време, и изобщо не са питали при кой лекар искам: дадоха ми картончето и даже имах малко проблеми докато разчета името на докторката Simple Smile.
За проследяването ходя при д-р Александров. Ти кога си на ФМ?

Ами на 20.03 съм на БХС и се чудя дали да правя ранната фетална форфология, докторката ми каза да направя само БХС, по натам сигурно ще правим късната морфология. И мисля да си я послушам, така и така, ще ме гледат на ултразвук.

# 514
flapper, има Карфур, но аз него не го харесвам, а и този е от типа Маркет (малки магазини, всичко опаковано). На мен ми е малко смешно да "рекламирам" Женския, защото с кански мъки отучих майка ми да пазарува там преди години, ама аз пък съм се ориентирала какво да правя Simple Smile в интерес на истината няколко пъти съм мерила покупките - досега не съм ги хванала да ме излъжат нито веднъж в грамажа, само веднъж една българка ми сложи кофти марули, ама от тогава и за тях внимавам много, но пазарувам само плодове и зеленчуци, в магазините не влизам Simple Smile

# 515
о, ели, ти не си първата, която ми хвали женския пазар. измежду боклуците там има много читави зарзаватчии, а и цените са определено по-нормални, ама... да не говорим колко интересни арабски хранителни стоки могат да се намерят.

# 516
Момичета, аз имам едни малки притеснения и малко ме срам да ги споделя  Embarassed, ама няма към кой да се обърна. От няколко дена след като отида по малка нужда и се забърша с тоалетна хартия по нея остава една слуз, прилича на сопол, или е безцветно или е бледо жулто, даже преди малко беше доста голямо  Sick и когато си слагам утрогестана влагалището е едно лигаво, все едно съм правила секс и ми се струва че е малко по широко от преди  newsm78 Това нормално ли е? Има ли и друга с такива оплаквания? Извинявам се на гнусливите, но просто малко се притеснявам  Confused Само да кажа че секс не съм правила, отдавна, не ми се прави и ме е шубе доста  Embarassed Горкия ми мъж  Mr. Green

# 517
Преди 4-5г.(преди да почна работа) редовно си правех разходки до пазара, бях с малко бебе и по цял ден се чудехме какво да правим Rolling Eyes та от тогава има хубави спомени, и за продукцията и за цените. Най вече си купувахме прясна риба от там. Но от много отдавна не съм минавала и пазарувала от там., по простата причина че не ми е на път, и никак не ми е удобен, особено като нямам и много време(и аз не съм шофьор Whistling). А за карфур, майка много пазарува в него, само че в магазина в Бургас, следи си брошури и промоции, и е много доволна. Но доколкото знам, този на лъвов мост е някаква демо версия Joy, не съм влизала, но мисля, че е много по малък, да не говорим, че и като място са го избрали супер неудобно, и няма къде да се паркира.

Цвети а лекаря какво казва, или не си звъняла?

# 518
Не съм звъняла, нямам болки и се чудя дали не е от утрогестана. Днес ми е последен ден с него и дуфастона, най-накрая  newsm44

# 519
Момичета, мнооого благодаря за отговорите така ще съм по-спокойна до четвъртък  Hug!

Марчела, радвам се че с бебоците вече сте добре!!

Цвети при мен положението е същото. Имам някакво течение, нещо подобно на бяло. Не е силно. Немога да преценя дали е от утрогестана, или нещо друго. На мен също ми се струва, че влагалището ми е по-широко от преди. Но пък аз си мислех, че е нормално. Интересно защо се получава така.

# 520
И аз нямам никакви болки, и също ми остават три дни и приключвам.

# 521
Цветелина Костадинова - от утрогестана е не се притеснявай, при мен е  по същия начин Simple Smile
Момичета помагайте спешно, току що се събуждам след нощната ми смяна, ама хич не ми е добре, мисля, че се разболявам  smile3518, доста ми е лошо и отпаднало, гърлото ми дразни...ооо много ме е яд, как може сега на финала на зимата. Толкова месеци се опазих и сега да ме нагази нещо, просто не се побирам в кожата си  Weary. Ама и аз след една седмица отпуска и в това дъждовно време, нали все в къщи си висях, все едно в изолатора и сега, снощи колегата ми кихна два пъти и аз клекнах веднага ... Моля ви кажете какво да пия....сутринта пих две глътки от ''шведската горчивка'' и един парацетамол, сега отново от горчивката и един мурсалски чай си направих, ама май ще трябва да взема нещо по-сериозно, че да пресека настинката...но какво да е то, много съм наплашена с тези лекарства и не знам кое мога да пия и кое не  newsm78

# 522
Здравейте !
Може ли да бъда добавена и аз ?
27г , София , термина на 16.09 , първа бременност Simple Smile)
Вчера бях на преглед , измериха ми НТ 2мм , казаха ми че е добре , ама аз пак да питам.
Иначе откъм симптоми съм много зле , постоянно повръщам , спа , не мога да пия нищо . Надявам се скоро да мине и да почна да похапвам.

# 523
Лори добре дошла, и леко бременеене, аз не съм от тези с прилошаването, но някои по горе вече се похвалиха, че им преминава този етап Whistling

# 524
  • ул. "Мечтание"
Момичета, аз имам едни малки притеснения и малко ме срам да ги споделя  Embarassed, ама няма към кой да се обърна. От няколко дена след като отида по малка нужда и се забърша с тоалетна хартия по нея остава една слуз, прилича на сопол, или е безцветно или е бледо жулто, даже преди малко беше доста голямо  Sick и когато си слагам утрогестана влагалището е едно лигаво, все едно съм правила секс и ми се струва че е малко по широко от преди  newsm78 Това нормално ли е? Има ли и друга с такива оплаквания? Извинявам се на гнусливите, но просто малко се притеснявам  Confused Само да кажа че секс не съм правила, отдавна, не ми се прави и ме е шубе доста  Embarassed Горкия ми мъж  Mr. Green

И аз имам такова, въпреки, че не приемам никакви медикаменти. Нормално е.  Peace
Влагалището се самопочиства един вид и е нормално течението да е по-засилено и да наподобява слузта, която е характерна малко преди овулация.
Важно е да няма силен неприятен мирис и/или да е много жълто или зеленикаво.

Също така по време на бременноста "площта" на влагалището се увеличава, за да може да се разтегли достатъчно за да мине бебето по време на раждането. Така че не е ненормано да го чувстваш по-голямо.

loralee, добре дошла!

Общи условия

Активация на акаунт