Баба Марта мартениците закичи,какво ли ще е септемврийското мъниче!

• 30 950
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
ваничка, много готино за доплера! със здраве да си го ползваш!

еспа, с Ноа сте се справили чудесно. името е много готино и отговаря на всички критерии Simple Smile
аз вчера не съм имала болки, а дано да няма вече!

тигърче, а кое е хомеопатичното?
пише ли повечко вода? това много помага за главоболието.
а за сезона не съм никак убедена, че ще е подходящ. винаги съм съжалявала бременните през лятото - адски ти етопло, отичат ти краката, не можеш да излезеш заради жегата. отсега ми става лошо и кроя планове как ще се заселя на вилата на цигов чарк Mr. Green

маци, това за яслата/градината пт септ и аз го мисля. ако изобщо стане и ни приемат дали  ще е подходящо да тръгва тогава? да не се почувства отхвърлено детето Thinking

мацки, утре съм на първата фетална морфология при марков. да стиснете по едни палчета! дано успея да направя и БХС, че хиииич не ми се ходи до МД

# 556
Елч, хомеопатичното е Aflubin - при простуда и грип. Помогна ми, днес съм доста по добре, пия и мурсалски чай. Обаче главоболието ме мъчи цяла нощ, включително и в момента... smile3515
Хайде успех и  стискам палци за морфологията, да споделиш после за срещата с бебо  newsm03
Аз  пък съм в петък на първа ФМ, и нямам търпение вече, а пък за ММ да не говорим, на него нали му е за първи път да става татко, милия място не може да си намери, а си представям пък после като види мъничкото човече на екрана ..... smile3521

# 557
 Здравейте,рядко пиша ,но ви следя редовно отначалото до сега нямах никакви проблеми.До снощи. На утрогестан съм понеже имам един мисед с предната бременност отивам да си сложа поредните хапчета и какво да видя по ръката ми кръв.Много се шашнах,звъннах на докторката и веднага в болницата.  Оказа се че имам раничка на шийката на матката вероятно от поставянето на хапчетата така каза дежурния лекар. Сега ми изписаха и но-шпа 3 х 1.Слава богу бебето е добре виждаше се как бие сърчицето и как мърда с ръчички.Сега повече ще почивам и до ден два трябва вече да няма зацапване.
  Някои имал ли е такъв проблем и как се е справил с него.Нямам търпение вече да започна да усещам бебето да поне да знам че всичко е наред
  Лек ден и само хубави емоции на всички мами!

# 558
Добър ден, мамчета   bouquet

Днес е толкова хубав ден с това слънце, дето е изгряло  Crazy и, гледам, и дръвчетата са започнали да цъфтят  Wink Иде пролет  baby_neutral . Нямам търпение да се запролети едно хубаво, за да можем да си правим обичайните вечерни разходки с мм. По принцип си ги правехме целогодишно, но откакто съм бременна, станах и по-болнава, та решихме да не обикаляме по улиците в студа. А-а да, и другата причина, поради която нямам търпение за идването на пролетта е, че много ми се ядат череши, ама мноооого  Embarassed Нямам търпение вече... като някое малко дете съм се разлигавила  Crazy

eli_t, я кажи какво промени в спанака с ориз. Стана ми интересно. Пък и точно довечера това ще готвя, та бих експериментирала с нещо ново. Абе важното е спанак да има  Crazy

Цвети, не знам дали е от утрогестана това течение, защото и аз го имам, а вече отдавна съм спряла да пия утрогестан. Течението го имам от началото на бременността. Мога да кажа, че е обилно и много неприятно. Ползвам дори ежедневни превръзки, че иначе ще стане страшно  Shocked . Пусках си микробиология преди около месец, заедно с останалите изследвание (кръв, урина), нямаше нищо  newsm78 . Гадното е, че при мен е жълтеникава тая гадост  ooooh! . Нямам търпение да дойде прегледа другата седмица, че да пуснем още една микробиология и да видим какво е. Моята АГ каза, че и да има гъби, можем да ги лекуваме чак след 15 седмица, а аз точно другата седмица влизам в 16.

loralee, добре дошла и леко бременеене  Wink

Vani4ka_84, супер, че си доволна от доплера, сигурно е много приятно да подслушваш бебо постоянно  Laughing

Espa, честит рожден ден newsm67 ! Бъди много здрава, щастлива, обичана и обичаща   bouquet . Големите колети тази година малко бавничко пристигат по пощатата, така че очаквай някъде през септември да получиш колет с един закъснял подарък по случай рожденния ти ден  smile3521 . Благодаря за почерпката, изглежда страхотно   chef . Ако не се лъжа точно ти беше споменала, че имаш готварски блог  newsm78 , би ли го споделила с нас, ако нямаш нищо против, разбирасе (дано ти да си споменала за блога, че иначе много конфузно ще стане  Embarassed )

Rosi Teneva, разбира се! Всеки е добре дошъл в нашия отбор на наедряващи коремчета  bowuu

pressii, според мен , изследванята са ти добри  Peace

tigar4e, оправяй се бързо  Praynig . Мурсалският чай ми е любим  Heart Eyes , а и много помага при настинки, добре си се насочила  Naughty . Татковците наистина са много забавни, когато виждат за пръв път бебчетата на екрана. Моят беше толкова щастлив, че щеше да пукне от кеф в кабинета на доктора   Crazy и след като излязохме обяви, че детето му било одрало кожата  Joy , само да вметна, че той го видя в 11г.с. на 2Д видеозон, където трудно се различава каквото и да било, та камо ли чия кожа е одрало  hahaha

jana 1, не ми се е случвало такова нещо, слава богу  Praynig . Пожелавам ти час по-скоро неразположението и притесненията ти да отминат  Praynig

До по-късно, дами   bouquet

# 559
  • ул. "Мечтание"
Здравейте!  Hug

Днес времето тук отново е много приятно и слънчево. Наумила съм си да поградинарствам малко. Чакат ме разни цветенца да засадя. А ако не се изморя много може и малко зарзават да сложа. Ще видим. Thinking

adyto, изглеждат добре изследванията ти!  Peace

Роси Тенева, добре дошла!  Hug

Преси, и твоето БХС изглежда супер!  Peace

Аз лично бих се въздържала да пусна дете на ясла или градина точно около раждането на братче или сестриче, за да не свърже погрешно нещата детето, особено ако е първо дете. Разбира се не всичко е въпрос на желание. Но ако не може по-рано, може би да проверите дали може по-късно, примерно месец след раждането на бебето. За да може детето да се справи по-лесно с промените една по една.

Елч  fingerscrossed fingerscrossed Чакаме да се похвалиш! Simple Smile

Jana, наистина е възможно проблема да е от шийката. Не би трябвало да е заплаха за бебето. Може би да обсъдиш с лекаря си смяна на терапията и по друг начин да приемаш лекарството.  Thinking

Wickedly, дори да е жълтеникаво течението, това не значи непременно, че има проблем. За твое спокойствие би могла да повториш микробиологията след няколко седмици.

Последна редакция: ср, 12 мар 2014, 12:06 от Нощни очи

# 560
 Ношни очи , обсъдихме го с лекарката ще ги пия през останалата седмица няма да ги слагам вагинално.Лекарката каза че няма причина нещо да навреди на бебето ама след един преживян мисед аборт май само глупости са ми в акъла. Sad

# 561
Wickedly,  Joy Joy Joy Joy Joy, ох много се смях, на реакцията на мъжа ти...ама много са трогателни миличките....отсега ме напушва на смях за моичкия, той както за всичко се вживява, като нищо ще има емоции на този преглед...ама живот и здраве, ще ви разкажа да се посмеете и вие след прегледа  newsm03
Нощни очи  благородно ти завиждам за градинката, кой знае сега на пролет каква красота ще стане с тези цветенца, страхотно smile3501
Аз хващам пътя, че в това хубаво време, хич не ми се стои в къщи  newsm68

Последна редакция: ср, 12 мар 2014, 12:43 от tigar4e

# 562
Елч, и аз те чакам с хубави резултати Simple Smile аз утре също съм на преглед с хубавия ехограф  Heart Eyes
Wickedly, на 1 кг спанак сложих една голяма чаена чаша (според мен е 300 г.) ориз: след като задуших лука (зелен), сложих 2 с.л. доматено пюре, разредени с 2 с.л. вода, след това сложих спанака и го задуших и накрая ориза, водата (2 големи чаши) и подправките и ги оставих за около 10 минути на по-слаб огън. После го хвърлих във фурната за 20 мин. на 180 градуса и....... отивам да си сипя, че огляднях Simple Smile
Днес и аз ще се измъкна от бърлогата, ама някъде към 3 и половина, 4.
Хубав ден, момичета!

# 563
Здравейте,рядко пиша ,но ви следя редовно отначалото до сега нямах никакви проблеми.До снощи. На утрогестан съм понеже имам един мисед с предната бременност отивам да си сложа поредните хапчета и какво да видя по ръката ми кръв.Много се шашнах,звъннах на докторката и веднага в болницата.  Оказа се че имам раничка на шийката на матката вероятно от поставянето на хапчетата така каза дежурния лекар. Сега ми изписаха и но-шпа 3 х 1.Слава богу бебето е добре виждаше се как бие сърчицето и как мърда с ръчички.Сега повече ще почивам и до ден два трябва вече да няма зацапване.
  Някои имал ли е такъв проблем и как се е справил с него.Нямам търпение вече да започна да усещам бебето да поне да знам че всичко е наред
  Лек ден и само хубави емоции на всички мами!
яна и аз имам раничка на шийката на матката, но не съм слагала лекарства, имам я от преди да забременея, щях да я горя но забременях, ще съм ти благодарна ако споделиш може и на лични какво мисли докторът ти за нея, в смисъл опасна ли е при бременност и след като родим живи и здрави какво да правим с тия ранички. На мен ми е за трети път и вече ми писна да я горя и тя пак да се появява

# 564
Дойде май и моят ред да се запиша. Следя ви от самото начало, но чаках да мине феталната.
За протокола - 33 години, София, 1-во дете, термин 26.09.
Днес се видяхме с мъника на ФМ при Цолова. То не беше въртене, не беше подскачане. Май ще е момиченце, но по-важно, че засега всичко изглежда нормално- НТ 0,89. ММ беше в захлас - мисля, че вече има нова дама на сърцето.
Чакаме резултатите от БХС в петък.

# 565
тигърче, това лекарство за сефте го чувам! Simple Smile

яна, само мисли положително! останалото е по-лесно да се нареди Simple Smile

Wickedly (много сложен ник Wink))), на еспа блогът й е в подписа. много е готин!

лавбъг, можеш да си сигурна, че мъжът ти е влюбен доживот! Laughing

мацки, някой пробвал ли е да прави само БХС във Фемина?
понеже подозирам, че утре при марков няма да го направя, но пък ще имам ехографското изследване. дали ще се навият да дам само кръв във фемина? хич не ми се ходи до гадния майчин дом Sad

# 566
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи  благородно ти завиждам за градинката, кой знае сега на пролет каква красота ще стане с тези цветенца, страхотно smile3501

Благодаря ти Тигърче!
Аз нямам почти никакъв опит с цветните градини, повече ме бива със зарзавата. Mr. Green

Край пътя "зад къщата" имаме един правоъгълен отрязък от двора, който е подходящ за цветна градинка, но до сега там бях сяла само люти чушки (да са далече от другите). На практика стартирах моята градинка през ноември с малко зюмбюли, нарциси и рози, нищо че сме тук вече трета година.
Гледам, че зюмбюлите и нарцисите са им излезли листенцата. Две от розите си имат вече зелени листенца, значи са се хванали. Голям кеф, голямо вълнение!  Heart Eyes

Lovebug, добре дошла!

Отивам да хапнем с Искрен и после напред към градината!  Mr. Green

# 567
Елч, не варвам да ти откажат .Процедурата е много кратка и не се извьршва от лекар ,а от жената на регистратура .Все пак 50 лева небиха ти отказали.Звьни и питай.

# 568
преси, мерси, ще звънна утре след марков или ще ида да питам, аз живея точно до фемина.
притеснява ме само, че помня, че се попълваха едни фермани с въпроси...

# 569
Не се претеснявай , само кажи на Марков ,че след това ще правиш  БХС .НА база на Фм той ще ти попьлни един документ с който ще дадеш крьв за БХС ,

Общи условия

Активация на акаунт