Баба Марта мартениците закичи,какво ли ще е септемврийското мъниче!

• 30 948
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Днес след като звънях в НГЛ и се оказа, че от Щерев не изпращат от известно време проби за тест там, нервите ми към 15ч не издържаха и отново звъннах в Щерев, с по-малко любезен тон. След около час Чавеева звънна, обясних, че нямам все още инфо за БХС. Провери по ЕГН, оказа се, че резултатите са готови отдавна, но явно са пропуснали да ми звъннат миналата седмица, тъй като тя била в отпуск. Каза, че резултатите са добри, за Даун каза, че резултата е 1:156000. Отдъхнах си.

sugarpup имам, но този резултат, както и резултата от микробиологията не са ми ги изпращали. Имам само инфото от цитонамазката. На теб, всичко ли ти изпращат на мейла?

Rosi и lovebug добре дошли:)

За мамите с ранички, аз съм с конизацио направено преди 8г. Сега следят изкъсо шийката, че ако тръгне да се отваря по-рано, може да се наложи серклаж. Моя близка роди преди 1г., с раничка, като нямаше проблеми през бременността. Почивайте повечко. Аз установих, че в хубави дни, когато ходя повече и ме приболват после яйчниците, явно се преуморявям

Маци честито Simple Smile и аз нямам търпение до 18ти, за да разбера пола Simple Smile все си мисля, че ще е момче.

# 586
lucky14 Миналата седмица целия екип на болницата беше на конференция, поне на мен така ми казаха, когато си записах час за 04.03, че от 05 до 09, мисля, че така беше, няма да ги има. Може и за това никой да не ти се е обадил. Даже до колкото знам, изследвания се пращат по пощата само от понеделник до петък, защото има момичета, които само с това се занимават. Момичетата от регистратурата не го правят това Simple Smile Та може от там да има объркване Simple Smile Не се ядосвай Simple Smile

# 587
Излезнаха ми и на мен резултатите ...
Рискът ми за Даун е 1:1400 , другите са 1:100000.
Но ме притеснява този хормон Free BCG , моят е 2.56 , някой ако може да се изкаже с мнение ...
Възможно ли е според вас да е толкова много , понеже съм много слаба , около 45-47 кг ??
Много се притеснявам за малкото  Heart Eyes Heart Eyes Нухалната ми я измериха 2мм , ама бебето не искаше да се обърне и само веднъж я измери много набързо .
Оххх ... не знам , поне вие сте с добри резултати  Hug

# 588
Добра вечер!

Още веднъж сърдечни благодарности за милите пожелания! Hug
Добре дошли, Роси Тенева, Lovebug !
Браво за чудесните новини на всички от прегледите и изследванията
Тигърче, радвам се че си по-добре. Мойто джипи ми рече, че можe до 4 парацетамола на денонощие да пия максимум, като взимам само чисти таблетки, не прахчета и други смеси, защото имат и други вещества те
Маци, има време до детската, детето ще порасне до тогава – 6 месеца на тая възраст са гооолямм период. Като наближи време, ще го решаваш според ситуацията, може да стане по-лесно и по-добре да го гледаш с бебето в къщи, от колкото да го водиш. Аз малко или много смятам, че детето в домашна обстановка се чувства по-добре от колкото в детска, но пък е много сторого индивидуално това и според характера и според ситуацията. Браво за хубавите резултати, страхотна снимка, стискам палци за момиченце
Елч, стискам силно палци за утре, да се похвалиш после
Жана, дано бързо отмине неразположението, лежи повече
Wickedly, твоят мъж ме умори от смях Laughing. Блогът ми е този http://vkuhniata.wordpress.com/ дано ти допадне.
Нощни, ах как завиждам за градинката. И аз искам! С мъж ми все си говорим, че като остареем и децата пораснат, ще се изнесем към някоя къщичка в Родопите и аз ще си отглеждам цветя, а той пчели. Ама искам сега да се случи това, не след неопределен брой години, пък Crossing Arms
Loralee, не мога да коментирам резултата от хормона ти, най-добре доктора ти да каже, но риска за Даун е много нисък. Не мисля, че имаш повод за тревога

Изчедвам да спя, че едва гледам, освен това трябва да пробвам новата подматрачна рамка на леглото, че предишната се строши под крехките ми бременни телеса вчера Laughing.

Лека нощ!

# 589
тигърче, аз съм с адско главоболие от ученичка. диагностицирана мигрена с адски кризи с повръщане и припадъци. когато бях бременна с дара първите 4 месеца не знаех къде се намирам. и вчера тъкмо мислех да ти кажа, че с тази бременност досега само една криза съм имала (което си е малко и за небременно състояние) и тази нощ щях да умра от главобол Mr. Green

агнес, за облеклото съм съгласна, макар че мен отсега ме е втресло колко ще съм дебела тогава и как ще ме е срам да нося потници. но това са вълненията на дебеличките Laughing

айде, аз отивам към марков, после ще докладвам! Simple Smile
голяма треска ме тресе Simple Smile

# 590
Успех Елч  Hug

# 591
Ние продължаваме да поддържаме версията, че чакаме мома:) и пак си почиваше и си криеше лицето Love
Иначе дължината на шийката е ок, док не обича много много лекарствата и засега няма да ми изписва магнезийй, тъй като малко пъти съм имала контракции  (които съм усетила) и не са се отразили на шийката Smile
А ММ продължава да ме изненадва - следващия месец ще съм 2 пъти на ФМ през 2-3 дни (просто искам да отида и при едно от "светилата" за всеки случай) и ММ ми каза, че иска да дойде и на двата прегледа и не иска да пропуска нищо Smile Smile Smile а преди около 4 години за него бракът беше най-голямата тъпотия, която може някой да си причини (още не бяхме заедно, когато го твърдеше, но съм склонна да вярвам, че тогава наистина мислеше така), после той "натискаше" да се оженим, а аз след едно ужасно планиране на сватба (с бившия ми приятел) не исках да чувам за такова нещо Smile

# 592
  • гр.Варна
Момичета,хелоу:)
Чета по-често фейс-а,но и тук "хвърлям" по едно око Joy Joy
loralee , и моят free BCG е доста висок.Аз правих 2 БХС.Прпи първият в 11г.с. беше 2.5,а при вторият-3.19 Shocked ShockedСега мисля да отида и на амнио,та да ми е мирна главата. newsm78
Еспа,Честит Рожден ден,на патерички:)Бъди здрава,обичана,а септември да гушкаш най-хубавият закъснял подарък:) Hug Hug
Нощни,да имаш градинка е невероятно.Ах,как ми се иска и ние да си имаме къщичка на село и да си гледаме това-онова:)Мястото вече го имаме...Трябва да продължим с реализирането на цялостният проект;)
Rosi Teneva welcome welcome
матсутка,мнооого сладка снимчица;)Пу-пу Hug
И тук да питам:) На 31.03. ще идвам към София на амниоцентеза.Иска ми се да си направя и следващата фетална морфология там.Бях записана при доц.Томова,но за по-късна дата.Сега се налага да изтегля идването си по-рано и си загубих часа,а около датата на амниото няма часове при Томова.Поеха ангажимент ако някой се откаже,ще ми звъннат евентуално,за да ме имат предвид.Обаче...тъй като не възнамерявам да стоя и чакам,искаг да питам,можете ли да ми препоръчате добър лекар във феталната морфология в София? Предварително благодаря,за което;)Аз тогава ще съм 18 г.с. и е перфектното време,за да я направя:)
Хубав и усмихнат ден!В синхрон със слънцето навън:)

# 593
alaskan summer, докторите предпочитат втората ФМ да след 20 седмица, най-добре 21 или 22.

# 594
Момичета,хелоу:)
Чета по-често фейс-а,но и тук "хвърлям" по едно око Joy Joy
loralee , и моят free BCG е доста висок.Аз правих 2 БХС.Прпи първият в 11г.с. беше 2.5,а при вторият-3.19 Shocked ShockedСега мисля да отида и на амнио,та да ми е мирна главата. newsm78
Еспа,Честит Рожден ден,на патерички:)Бъди здрава,обичана,а септември да гушкаш най-хубавият закъснял подарък:) Hug Hug
Нощни,да имаш градинка е невероятно.Ах,как ми се иска и ние да си имаме къщичка на село и да си гледаме това-онова:)Мястото вече го имаме...Трябва да продължим с реализирането на цялостният проект;)
Rosi Teneva welcome welcome
матсутка,мнооого сладка снимчица;)Пу-пу Hug
И тук да питам:) На 31.03. ще идвам към София на амниоцентеза.Иска ми се да си направя и следващата фетална морфология там.Бях записана при доц.Томова,но за по-късна дата.Сега се налага да изтегля идването си по-рано и си загубих часа,а около датата на амниото няма часове при Томова.Поеха ангажимент ако някой се откаже,ще ми звъннат евентуално,за да ме имат предвид.Обаче...тъй като не възнамерявам да стоя и чакам,искаг да питам,можете ли да ми препоръчате добър лекар във феталната морфология в София? Предварително благодаря,за което;)Аз тогава ще съм 18 г.с. и е перфектното време,за да я направя:)
Хубав и усмихнат ден!В синхрон със слънцето навън:)

alaskan summer, аз не можах да открия адекватна информация за референтните стойности на въпросния хормон...ти имаш ли инфо? На мен ми казаха че резултатите ми са ок, а сега видях че стойността му е 2,09 в 11+2 г.с., отговаряща на 12+2 г.с.

# 595
  • гр.Варна
margito_s,не се ровя за повече информация,за да не влизам във филми:)Правя си нужните изследвания и ми е мирна главата;)

# 596
А може ли някой да ми даде на лични групата ? Simple Smile)
Alaskan summer : честно и аз се замислям за амнио вече , или поне този тест Хармония.
В събота съм на някаква генетична консултация , мисля да питам какви са стойностите на този хормон и до каква степен е рискът и после ще пиша  Grinning
Иначе аз ходя при Славкова от Фемина , доволна съм . Обяснява всичко , и даже седяхме един час на прегледа , защото бебо не искаше да се обърне . Много търпелива  Peace

# 597
И аз ще помоля за ФБ групата на лични .
Като чета за продьлжителността на ФМ направо ви завиждам ,само моята е била май 10 мин.
В Фемина при доц Дмитрова  .Както и да е.Само да са здрави .

# 598
lucky14   браво супер резултат.
На мен ми ги изпращат след като им звънна и ги помоля , иначе няма начин да ми ги пратят Grinning въпреки ,че още в началото съм подписала декларацията .  Blush
Радвам се ,че всичко е наред .   bouquet baby_neutral

# 599
  • гр.Варна
pressii ,loralee ,,уснете и-мейл от регистрацията ви във фейса и имената ви там на лични.Ще опитам да Ви добавя! Hug

Общи условия

Активация на акаунт