БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 121

• 74 577
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Мерси за отговора, но аз имам конци, за това търся само схемата на гоблена и легендата  Rolling Eyes

ето ти го в ПМ http://dox.bg/files/dw?a=8de5fc3c49

# 661
  • София
Инат, страхотен е зимният ти гоблен с толкова френски възли!
Оленка, всеки път като видя този френски пазар за цветя и ме засърбяват ръцете да го почна, чудно ти се получава!

Аз завърших и четвъртия си цветен панел - камбанките и край с тези цветя! Този път ших с Rosace и
много, много съжалявам - поставени до другите три, камбанките ми изглеждат измити като цветове, без блясък, а част от по-бледите цветове и някои от контурите се губят напълно, тревите в горната част ги повтарях с единичен конец, за да се покажат сред фона. Изобщо - голямо разочарование, не си струваше жалката икономия на няколко лева Sad

http://carmelabiscuit.blogspot.com/2014/04/scotch-harebells-cros … stitch-panel.html

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 20:06 от Carmela Biscuit

# 662
Според мен изглеждат добре  Peace Мислила ли си как ще ги оформиш?

Оленка, пазарът е супер  Hug

Инат, красота   bouquet

# 663
Оля, то много малко ти е останало... Сърбят ли те вече ръцете за бистрото?
А аз искам да се похваля че се сдобихме с ново старо возило. Нали уших количките, но май не те помогнаха, а паричките от заема... Laughing

# 664
Честито Роси, чудодейни са си гобленчетата  Peace

# 665
  • Там....където всичко е възможно ....
Моля кажете ми какви са тези френски възли,че страшно възбудихте любопитството ми  Grinning

Carmela Biscuit страхотни са!

# 666

Яна, кокошките са ти много хубави, но
мисля че не си се справила добре с рамкирането - паспартуто не е симетрично и рамката не е с подходящ размер.

И аз ще се обадя без да ме питат - според мен изглежда добре. Паспартуто е с равни ръбове и с добри пропорции, това е важното. Не е задължително да е симетрично, за да изглежда добре. И размерът на рамката си е добре според мен.

# 667
Момичета, знам, че въобще не му е мястото тук, обаче да се похваля!
Килимчето ми е готово. Абсолютна импровизация от останали прежди от плетките, а основата ми е едно старо перде.
http://trapa.snimka.bg/other/pletki.717106.32908255
Сега съм си избрала един гобле ПАК цветя!
А тези кокошчици са мноооого добри. Имам да мисля един подарък за много близка дружка. Ще взема да спретна нещо такова. Много са весели.

# 668
Karmela biskuit, чудесни са тези панелчета, като , че ли искам да ги ушия. Ако може схемата mis_o@abv.bg, между s и о има долна черта.
Роси, честото ти кола.Със здраве да си я караш и безпроблемно. Няма да почвам Бистрото-големият ми син иска да му ушия един коледен чорап и то точно този който ших

Бачийска, имаш го подръка пазара, не си решила, не си почнала.
Трапа, добре се е получило килимчето.

# 669
Ехх, тези чорапчета.
ВСЯКА Коледа - преди нея, де - все се каня да направя по едно на мойте хулиганчета. Докато се наканя, те пораснаха и може и на внуци да правя. Страхотен е
И докато се чудех - половинката ми даде кураж, да ето това ще си направя.
http://www.gobleni-magazinbg.com/product/418/goblen-koshnitsa-s- … tya-i-shapka.html

# 670
Моля кажете ми какви са тези френски възли,че страшно възбудихте любопитството ми  Grinning

Carmela Biscuit страхотни са!
На ИнаТ по гоблена снежинките, по елхичката и венеца ми се струва че са френските възли, а на кокошките гердана на средната и обиците им са с френски възли.

# 671
  • София
Според мен изглеждат добре  Peace Мислила ли си как ще ги оформиш?

Момичета, благодаря за милите думи! Още се чудя как да ги оформя, но май
предпочитам да са поотделно, с еднакви рамки и паспарту  Thinking
оленка, имаш поща  Hug

# 672
Мерси, Кармела. Много си бърза. С каква програма се отваря? Не мога да го отворя, ако е с ПМ.

# 673
  • София
Мерси, Кармела. Много си бърза. С каква програма се отваря? Не мога да го отворя, ако е с ПМ.

Да, всичките са xsd за Pattern Maker - много е удобно с програма, последния го ших
директно от екрана с подсветване на цветовете  Peace

# 674
Кармела може ли в графика?

Общи условия

Активация на акаунт