БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 121

• 74 576
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
А това е и опитът ми за поставяне в рамка Simple Smile
 src="http://f02.bis.bulcdn.net/fsh/1/c/8/e/f/108816/albums/3/9/2/6400 … d/5279967.jpg?v=0"

# 646
Завърших си започнатото гобленче със само 110 френски възелчета Simple Smile Някои не ми се получиха много идеални, но много се забавлявах. Въпреки, че е първи април, най-сериозно си признавам , че обичам да правя френски възли.

# 647
  • с.Николово, обл. Русе
Значи ИнаТ като си ушия един зимен на ДИМ да го препратя към теб за фр. възли. Само те ме спираха да го започна. Иначе гоблена е станал много красив. На моменти ти завиждам съвсем не благородно за времето, което имаш да създаваш такива красови. Моето никога не ми стига.

# 648
Ина Т , много хубав е станал ...

Етап и от мен :

Другият път ще снимам с апарата , да ме извините.

# 649
Яна, кокошките са ти много хубави, но
мисля че не си се справила добре с рамкирането - паспартуто не е симетрично и рамката не е с подходящ размер. Ако не си много притеснена финансово, го дай в ателие да ти го рамкират и за 10-15 лв ще имаш хубаво рамкирано гобленче и няма да те дразни като го погледнеш. Извинявам се за критиката,  но не можах да си затрая. Във ФБ непрекъснато се обсъжда че се харесват неща, които очевидно имат доста недостатъци и се пише че всичко е уникално и... Там мога и да не натисна лайк или да не коментирам, а тук варианта е да замълча, но реших че критиката ми е градивна и не обиждам никого, а се опиттвам да помогна.
Инат, браво!  А сега хващай гората с децата -времето е страхотно за излет. Завиждам и аз неблагородно. И щом пък толкова харесваш да връткаш френски...възли, за РД да вземем да ти измислим подарък, лойто се шие само с възли...

# 650
Инат, уби ма с тези френски възли. Хем ги правиш, хем ги броиш. Гобленчето е много сладко. Аз също обичам да ги правя, но не и с една нишка.
Ина, много е хубав и твоя гоблен и много бързо върви.
Деси, не съм писала скоро, но никога не е късно за похвали. Твоето Фламандско лято си е шедьовър.
Не съм хващала иглата от две седмици, но Парижкия пазар леко мърда, и третата схема е задраскана.

Забучих около 20 края конци, да му придам по-ясен вид, имам сигурно още 10, но се вижда Joy. Най хубава снимка се получава при мен с телефон, ако е огряно от хубава светлина в случая слънце, затова в единия край има тъмно петно.

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 11:26 от olenka63

# 651
Инат страхотен е !
Оленка твоят става просто разкошен .....

# 652
  • sof
Hrisi, Моля и аз за 2 игли с топчедт връх, любопитни са ми. Благодаря, пиши за организациято за плащане.

# 653
Аз не мислех да броя възелчетата, но от страх да не пропусна някое, ограждах с молив готовите и реших да ги преброя, докато изтривам молива. Мислех, че са около 50-60, а те били двойно повече Simple Smile Сега ще си ги рамкирам с огромно удоволствие - магазинчето и кокошчиците.

# 654
  • София
Да покажа и аз някоя и друга красота, макар и не моя. Тези две гобленчета са на майка ми и най-накрая им дойде реда да бъдат рамкирани. Като размер са абсолютно еднакви, рамките също са еднакви.
Скрит текст:
Инат, суперски е, и на мен ми е в плановете, някой ден, може би... Ще си знам колко възелчета трябва да има! Simple Smile

# 655
Здравейте! Искам да ви попитам дали някой има схема на гоблена "Морска прегръдка" или ако знаете от къде мога да я поръчам.... Мерси предварително  Praynig

https://www.google.bg/search?q=%D0%BC%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0 … .html%3B290%3B350

# 656
  • Димитровград
Инат,много е хубав.Винаги е удоволствие да видя завършен Дим! И понеже всичките искам да ги ушия,следя внимателно етапите,които показвате.Моето време за шиене вече е доста ограничено и скоро съвсем няма да го има.Но се надявам до края на месеца да завърша поне един от започнатите.

# 657
Здравейте! Искам да ви попитам дали някой има схема на гоблена "Морска прегръдка" или ако знаете от къде мога да я поръчам.... Мерси предварително  Praynig

https://www.google.bg/search?q=%D0%BC%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0 … .html%3B290%3B350
http://www.gobleni-magazinbg.com/product/277/goblen-morska-pregradka.html

# 658
Мерси за отговора, но аз имам конци, за това търся само схемата на гоблена и легендата  Rolling Eyes

# 659
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
ИнаТ, стана ми Коледно!  Laughing

Оля, като го видя този Пазар така ме засърбяват ръцете ..........

Общи условия

Активация на акаунт