Отговори
# 600
  • Варна
В Пени има намалено маскарпоне. Мисля да се възползвам, че от доста време едни бишкоти в шкафа отлежават.  ooooh!
На каква цена е?

# 601
  • Варна
В Пени има намалено маскарпоне. Мисля да се възползвам, че от доста време едни бишкоти в шкафа отлежават.  ooooh!
На каква цена е?

2,49 лв/250 гр

# 602
Аз да се пооплача малко, вчера пазарувахме както обикновено в Карфур- седмичен пазар, ами според нас цените са поне с 20% горница. Излязохме с почти никакъв пазар, а оставихме 100 лв дето се вика за няма нищо. Вие, как мислите?

# 603
  • София
Ние го забелязваме същото от едно известно време,явно има леко покачване на цените като цяло.Пазаруваме от Кауфланд и почти всичко,което вземаме е на промоция...А заплатите са същите...

# 604
Магика, 95% от нещата, които купуваме са прИмоция, и пак. Май ще мина на ежедневно пазаруване, според нуждите.

# 605
  • Пловдив
За това решението е кварталните магазинчета  Grinning Доста от нещата са по-евтини от големите вериги.Изберете Българското!

# 606
За това решението е кварталните магазинчета  Grinning Доста от нещата са по-евтини от големите вериги.Изберете Българското!
Ами не е точно така. Поне в тези около нас все още е по-скъпо, отколкото в Кауфланд например.

# 607
Как няма да е по-скъпо, като всичките вече масово станаха прекупвачи от веригите....  ooooh! Naughty

# 608
  • оттам, откъдето започва България
Това е вярно, масово изкупуват промоциите и после в кварталния магазин на двойна цена. Затова ходя в кварталния магазин само когато имам неотложна нужда в момента, че ми е по-близо.

# 609
Ами не е точно така. Поне в тези около нас все още е по-скъпо, отколкото в Кауфланд например.

И аз не съм съгласна - още повече кое му е българското на кварталните магазини? Собствениците и до там - което в някои случаи е по-скоро за лошо  ooooh!

Иначе от големите вериги и аз главно неща от брошурите им пазарувам и понякога се налага сборно да пазарувам от няколко магазина, за да завърша деня със спестени 2-3лв или повече  Tired ...

# 610
Които магазини, ако не са един до друг или ако не вървиш пеша до тях, а с кола, пак не си спестила нищо  Thinking

# 611
Много ми е неприятно като гледам колко много квартални магазинчета фалираха, заради големите вериги, но е факт, че ако в Кауфланд оставя 50 лева за едни неща, в кварталния ще оставя 70 за същите.

# 612
Които магазини, ако не са един до друг или ако не вървиш пеша до тях, а с кола, пак не си спестила нищо  Thinking

Ами на незначителни разстояния са, пеша ... разбира се, че се пести, ако трябва да пресека пазара, за да взема нещо с 0,50 - 0,60лв или повече по-евтино, много ясно, че ще го направя ... имам време засега и не ми коства нищо.

Говорим за магазините Елитис, My Market и Била на Колхозен - в Била стикчета Dove са близо 6,00лв, от Елитиса го взех преди 1-2 месеца за 3 и нещо ... а само пресичам улицата и пазара ... в момента омекотителя в My Market e с близо 0,60лв по-евтин от този същия на промоция в Била ... и т.н.

От този Бермудски триъгълник на месец 100% спестявам по около 10-20лв

# 613
Така, да, но някои хора го правят същото, но с разстояния доста по-големи с кола, вместо до кварталния магазин и наистина често това се обезсмисля  Thinking

Moringa, идеално спестяване за другата ни темичка  Twisted Evil Twisted Evil

# 614
  • София
И на мен са ми на удобни места магазините, а на път към нас има голям пазар откъдето пазарувам плодове и зеленчуци, със сигурност на месец пестя повече от 20-30 лева. В крайна сметка парите не съм ги намерила на улицата и ще ги харча както намеря за добре. В малкото магазинче до нас пазарувам само ако нещо съм забравила или ми трябва на секундата.

Общи условия

Активация на акаунт