Отговори
# 585
  • Mediterraneo
На колко са розовите домати?  Mr. Green ooooh!

Розавите ли?

# 586
  • In transit
Да ви питам за зеления Персил, изпрах дрехите, сложих достатъчно прах и веднага след прането миришеше супер, обаче като изсъхнаха дрехите, изобщо не мирише на нищо, даже един потник малко на пот ми замириса.  Sick А са изпрани пък добре. Много ми е странно. Някой да има подобен проблем и да знае решение? Със синия персил нямам проблеми с миризмата.

# 587
  • София
Някой да е мяркал ел. везна кухненска на промоция скоро? До 5 кг и до 20-25лв. ми трябва. Звънях в Лидл, щели да пускат пак, но сега нямат...

# 588
Днес разглеждах праховете в Елитиса, че трябва да купувам скоро и някой питаше за Ариел и Персил мисля. Погледнах течните, защото от тях взимам.
Ариел течен за 25 пранета - 14 лв. / 40 пранета - 19,98 лв.
Персил 40 пранета - 15 лв.

Доста червени етикети имаше за всичко, но нямах време да разглеждам обстойно.

# 589
  • София
Тия от роза, да. Joy

# 590
Някой случайно да има мнение за аналоговата кухенска везна от Кауфланд за 9 лева...че много съм си я навила на пръста и само се чудя? Wink

# 591
  • Стара Загора
Другата седмица в Лидл ще има блендер за 50 лв,550 вата.Имате ли някакви впечатления от тяхната техника?

# 592
  • Stara Zagora, Bulgaria
Другата седмица в Лидл ще има блендер за 50 лв,550 вата.Имате ли някакви впечатления от тяхната техника?

имам доста техника от Лидл и съм много доволна от качеството. Имам кухненски уреди, разни домакински приспособления, мъжът ми си е взимал някакви инструменти и на нищо некачествено не сме попадали

# 593

В темата за Лидл ще събереш още повече мнения, но и аз подкрепям мнението на pttsoneva Имам блендер от предните години от Лидл, най-любимият ми домашен уред!

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 17:18 от Moringa

# 594
  • Стара Загора
Благодаря,момичета! Hug И аз мисля да му спра тока,като го купя.От толкова време се каня да купя и все отлагам,но е много добра офертата и няма да я изпусна.За тези пари няма да намеря с такава мощност.

# 595
Благодаря,момичета! Hug И аз мисля да му спра тока,като го купя.От толкова време се каня да купя и все отлагам,но е много добра офертата и няма да я изпусна.За тези пари няма да намеря с такава мощност.

И не само мощността, този е със стъклена кана, а те винаги са по-скъпи, също така е и с много голяма вместимост, на този модел точно не видях, но едва ли е по-малко от тази на миналогодишните модели, а точно 1,7л. В техно магазините продаваха много по-скъпи, с пластмасови кани, с около 500-700мл вместимост, което ако сте няколко човека, на които ще приготвяш напитки например, трябва на 2-3 пъти да бъркаш еднаква смес ... разбива и лед, което е просто чудесно за летни идеи ...

# 596
  • Варна
В Пени има намалено маскарпоне. Мисля да се възползвам, че от доста време едни бишкоти в шкафа отлежават.  ooooh!

# 597
  • Mediterraneo
На Пени отдавна не ми е харесвала толкова брошурата  Laughing Имам дълъг списък за днес!

# 598
Относно този блендер...изкушавам се поради следното съображение:

но е много добра офертата и няма да я изпусна.За тези пари няма да намеря с такава мощност.

въпросът ми е, като си имам пасатор към миксера - мога ли да мина и без блендер или е нещо, което си заслужава да не се изпуска? newsm78

# 599
Разбира се, то блендера си е един вид пасатор, просто ножчетата му са фиксирани към стойка и кана - с пасатор се правят същите неща, които и с блендер - плодово-млечни напитки (т.нар смутита, шейкове ...) , смес за палачинки, айрян или разбиване на млякото за таратор, крем супите се разбиват по-удобно с пасатор, отколкото с блендер, защото се разбива директно в тенджерата, няма нужда от преливания и риск от повреждане на каната от горещото, и в двете могат да се разбиват студени супи и т.н и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт