Отговори
# 630
А колко хора не си проверяват бележките ...

Аз съм от тези дето не си ги проверяват! Много рядко го правя и в случаите когато го правя, често намирам грешки

# 631
И аз не проверявам, а трябва. Онзи ден в Кауфланд, уж все неща на промоция- дребни неща и накрая 40 лв. Вече ще започна да си записвам на листче, кое колко струва и на момента да сверявам.

# 632
Да споделя за любителите на розе:

http://shop.bsgold.bg/image/cache/data/product_24-80x200.png

black sea gold на Pomorie

Има го в Кауфланд, Била.. на скромната смешна направо цена от 4.30-4,60 лв.... а е много сполучливо  Peace

# 633
  • София
И аз не проверявам, а трябва. Онзи ден в Кауфланд, уж все неща на промоция- дребни неща и накрая 40 лв. Вече ще започна да си записвам на листче, кое колко струва и на момента да сверявам.

Като ходя да пазарувам, обикновено преглеждам брошурата преди това и си правя списък. Може да е смешно, но пиша име на марката, тип продукт, цена на кг/бр/пакет и така. А и е по-лесно да се ориентира, ако ходи друг да пазарува, а не самата аз Simple Smile
После сверявам бележката с цените, а ако взема нещо непромоционално - запомням само неговата цена.

# 634
  • Варна
Аз помня цени като звяр. Проверявам веднага касовия бон след касата, ако има разминаване - отивам на Информация или на касата, в зависимост от магазина.
Веднъж в КФ оставих ММ да плати, бяха точно 2 неща, прибягах до тоалетната и вкъщи като видях бележката, разбрах, че са ме метнали с цената на чорапогащник с 2 лв отгоре.  Tired

# 635
Аз помня цени като звяр. Проверявам веднага касовия бон след касата, ако има разминаване - отивам на Информация или на касата, в зависимост от магазина.
...

И аз така, а и дори да имам съмнения, че съм объркала цената от брошурата, на място винаги има брошури, за да сверя с касовата бележка след това ... иначе също правя списък главно от брошурата и с това какво е на промоция, съобразявам менюто за деня  Wink

# 636
И аз съм така, помня цифри много, но се вманиачавам много много да проверявам бележките...просто си гледам кротко докато ми ги маркират на касата, така и така си излизат цените, ако има проблем -още тогава да си го решим  Flutter

# 637
Някой купил ли си е от халатите с точките в Билла?Интересува ме дали са качествени?

# 638
  • Sofia
И аз проверявам бележката задължително. Преди не го правех, но установих, че във всички магазини постоянно има разминаване с етикетите.
Правя и списък какво да купя, но главно за да ме улесни с готвенето. Най-голямата ми мъка е да измисля какво да готвя, затова планирам за седмица напред.  Crazy Също в списъка си записвам и изгодни и хубави неща от брошурата, за да не пропусна.
Иначе току-що се връщам от Била и за пореден път съм доволна от пазара - качествени неща почти изцяло на промоция.
Някой знае ли къде продават този сладолед?
https://bg-bg.facebook.com/notes/coppa-della-maga-ice-cream/%D0% … 5/535527633228624
Пише в Била, но търсих и няма.

# 639
Никога не съм виждала този сладолед в нашата Била, като чета коментарите в дадения линк, явно е доста вкусен ... в Лидл има в такива кофички, около 5лв / 750мл, интересни вкусове са - препоръчвам ги ... иначе обожавам Нирвана, ама много скъп  Tired

# 640
  • Sofia
О, щом има в Лидл ще взема оттам, благодаря   bouquet

# 641

Ама не е същия, просто пак е в такива кофички, а не стандартните кутии ... Gelatelli се казват техните около 4-5-6 вида

Ето как изглеждат

# 642
И аз много искам да намеря сладолед Лъжицата на магьосницата и тъкмо се зарадвах че вече го има в Лидъл.  Ние харесваме само Нирвана и то само този с бисквитките. И винаги само той лиспва, затова като го видя купувам по 2-3 кутии.

# 643
  • Sofia

Ама не е същия, просто пак е в такива кофички, а не стандартните кутии ... Gelatelli се казват техните около 4-5-6 вида

Ето как изглеждат

А този също ли е с натурални съставки?

# 644
Момичета, преди седмица-две в Билла е имало тиган с не залепващо покритие за 12-13 лв, чета темата, но май никой не се похвали, че е взел и е хубав? Мама иска да ми прави подарък, да знам да очаквам ли нещо читаво, или да не се занимава изобщо? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт