Отговори
# 615
На мен пък напоследък ми прави впечетление,че в Билла е много евтино! постоянно вървят супер добри промоции,а преди беше много скъп магазин!

# 616
  • София
Claudia_Spensar, и аз това забелязвам. А и пазаруването ми е приятно, защото там е една идея по-чисто от други вериги като че ли.

# 617
Снощи влизам в CBA-то до нас /много са ми неприятни тази верига/ , че ми трябваше кис.мляко и нали е до вкъщи, посягам за мляко Елена 2% - срок 09.06.2014г  Shocked Shocked Shocked Беше 10-ти вчера  Mr. Green Mr. Green Питам МП какво вижда, вика 09.06.2014г. на всичките , а от долу си е посочено, че това е срок за най-добър до:  newsm09 smile3506 doh

# 618
Казахте ли на някой служител да ги прибере? Някой не си е свършил работата и ги е пропуснал ...

# 619
За това решението е кварталните магазинчета  Grinning Доста от нещата са по-евтини от големите вериги.Изберете Българското!
аман от пpизиви за гол патpиотизъм. Кваpталните пpекупвачи са мpъсни, мизеpни клюкаpи. Не мога да избиpам и pазглеждам всичко. А и пpобват да послъгват в pестото в тяхна полза докато ме забаламосват с тъпи pазговоpи.

# 620
  • Пловдив
Всеки има право да избира къде да си оставя парите! Wink

Ама някои хора от бъзик не разбират и това е Grinning

# 621
Claudia_Spensar, и аз това забелязвам. А и пазаруването ми е приятно, защото там е една идея по-чисто от други вериги като че ли.
Остави,че е по-чисто ами в билата,която посещавам персонала е много много любезен и на няколко пъти се случва да искам нещо което виждам,че е свършило на рафта, питам служител и ми го носят от склада.
А в другите вериги си е чудо,ако изобщо видиш служител,а да не говорим да ти обърне внимание

# 622
  • София
Определено Била е "моя магазин" и сигурно се забелязва от постовете ми. От години го предпочитам. Но последните 2 седмици все се разправям за неточности в сметката. Етикетът в магазина е един, а маркират друга цена. Поне са коректни и връщат разликата. Дори ми подариха хляб от топлата витрина, защото ме забавили докато намерят служител от този сектор (трябваше да е 99 ст., а ми го бяха таксували 1,39лв). Но защо трябва да се стига изобщо до разправии? А колко хора не си проверяват бележките ...

# 623
И при мен е така, но единствено защото ми е на близо и някои техни промоции ми вършат идеална работа, но персоналът в този магазин ми прави впечатление, че са любезни само докато не ги помолиш да ти помогнат за нещо - помолих за брошури онзи ден, получих реакция едва ли не ги помолих за самолет (а брошурите са под касите им  Tired ), единият от новата им охрана е толкова мързелив и незаинтересован какво става в магазина, че просто ...  ooooh! , виждам понякога колко супер нелюбезни са към възрастните хора, които не могат да се ориентират в магазина, дори се е случвало аз да помогна, вместо дадения служител ... и т.н.
За съжаление лошите подобни моменти надделяват над малкото положителни ...

# 624
  • София
Aз не съм срещала нелюбезно отношение. Любезни са и услужливи. Явно промоциите са много, сменят се често и това е причината да остават стоки със стари етикети.

# 625
  • София
Това не е оправдание, че даден служител не си е свършил работата. Минава се, ако трябва вечерта, преди да свърши промоцията, сменят се етикетите (за по-ниска от обявената цена едва ли някой ще тръгне да се разправя), и сутринта се проверява дали са сменени всички и са с реалната цена. Да не говорим пък, че смените на последните служители приключват след затваряне на магазина, така че има как това да се случи и в отсъствието на клиенти.
Колко са любезни - в различните филиали е различно, имах поглед от няколко филиала в София, където бяха от едната до другата крайност.
В Кауфланд ми се случи да седи етикет от промоция от предната седмица в сряда от следващата седмица, на касата излезе друга цена, викнаха служителя, който е за сектора и му се скараха пред мен, защо не е сменен етикета. Върнаха ми разликата, разбира се.

# 626
...
Колко са любезни - в различните филиали е различно, имах поглед от няколко филиала в София, където бяха от едната до другата крайност.
...

И аз това имах предвид, казвайки "персоналът в този магазин" - за нашия филиал, от който пазарувам, дано някой не е разбрал, че съм пазарувала във всички Били в България и по света и ги слагам под общ знаменател Laughing

# 627
Умишлено не им казахме, защото всеки път отвън стоят по 2-3 служителки и си пафкат цигарките, а вътре няма никой и никой не работи... да си носят последствията....и аз съм пушач, но нито пуша на работа, а преди като съм пушела, първо съм си вършела задълженията  Naughty

Днес мисля да отида след работа до Карфур, че имало някакви комплекти масичка + 2 стола такива мини за малки тераси ,пък за предната ни ,че е по-малка МП иска да взимаме  Mr. Green

# 628
За съжаление последтствията са по-често за следващите клиенти след нас, които няма да забележат срока и ако по някакъв начин стоката наистина не е годна за употреба  ooooh! ...  - затова, според мен, подобен вид сигнали трябва да се подават поне вътре в магазина на съответния персонал ...

Така веднъж видях мухлясал хляб и го посочих на служителката да си го приберат, ами ако мине някой възрастен човек - видял, не видял и ще го вземе ...

# 629
Принципно им посочвам, но тези винагиии са навън и висят там, вместо да работят, адски нелюбезни са  Naughty

Запалила съм се на Лионска наденица...колко им върви нормално кг, че не ям такива неща по принцип?  Embarassed Embarassed newsm78

Общи условия

Активация на акаунт