Отговори
# 435
Аз последно бях взела този - ако някой му се чуди, хубав е за салати, но със сигурност придобива кофти вкус след термична обработка  Peace

# 436
Предложете ми някой дето става за готвене и не нагарча.
 Чела съм че с екстра върджин не се готви. По-скоро пържи.

# 437
  • Пловдив
Супер! Благодаря ти много! Цената е добра...
Скрит текст:
За мазане ли го ползваш?

Главно за мазане...но става и за ядене - салати, а и много хубави сладки стават с него...Simple Smile
Нещата, които са предназначени за ядене стават и за мазане, докато тия за мазане, не стават за ядене...Wink
А лененото за пиене като лек.
Май трябва и от двете да взема...

# 438
  • In transit
Мое мнение и виждане е, че зехтините в Била (и не само там) са с много завишени по принцип цени. Дори с намалението, повечето си бяха скъпи.
Монини например е идентичен с този: , разликата в цената е 3-4-5 лв. в зависимост от магазина. http://www.ilfattoalimentare.it/olio-extravergine-monini-carrefour.html

Този: в по-малките магазини, които не са от големите вериги се продава на цена 9-10лв за литър. Не мога да си обясня, защо в Била, Пикадили и Карфур го продават на цена 14-16лв.

Гръцкия зехтин в бутилка от 500мл с марка Била, (правен на о.крит) е много хубав за салати и директна консумация. С намалението цената му е прилична за качеството.  Peace

# 439
  • Варна
В Пикадили може ли да се връща закупена стока без проблем?

# 440
  • Sofia
Гръцкия зехтин в бутилка от 500мл с марка Била, (правен на о.крит) е много хубав за салати и директна консумация. С намалението цената му е прилична за качеството.  Peace

И аз него ползвам, много ми харесва, има явен маслинен аромат.  Peace Точно привършвах опаковка и си взех от намалението.
Загледах и другите видове олио, но нямам идея за какво да ги ползвам. За салати кои стават? Дайте идеи за ленено и сусамено.

# 441
В Пикадили може ли да се връща закупена стока без проблем?

връщала съм , без проблем , с касова бележка , иначе нямаше да стане ...

# 442
Тази седмица в кауфланд банани на 2 лева Mr. Green

# 443
  • In transit

И аз него ползвам, много ми харесва, има явен маслинен аромат.  Peace Точно привършвах опаковка и си взех от намалението.
Загледах и другите видове олио, но нямам идея за какво да ги ползвам. За салати кои стават? Дайте идеи за ленено и сусамено.
от сусаменото + семена сусам си правя тахан. Много вкусно и лесно става. Може е да го сложиш и на зелена салата. Иначе аз откакто открих шарлана, само с него си овкусявам зелената салата, много ми е вкусно. Има силно изразен вкус на сурови слънчогледови семки.  Peace

# 444
  • Mediterraneo
Тази седмица в кауфланд банани на 2 лева Mr. Green

И в Пени са толкова, но са отвратителни! Кауфландските как са?

# 445
  • Варна
Вчера отивам в Пикадили да видя възглавниците за стол /на последната страница от брошурата са/. Обиколихме магазина, не ги видяхме, обиколих го пак, за да намеря някой служител за справка - няма такива.
Реших на касата да питам, на съседната имаше някаква управителка ли беше, не знам, попитах какво търся, тя някъде изчезна за секунда да провери. Появи се с отговора, че ги няма.
Питам, свършиха ли. Тя: не, не, просто още не са дошли, все пак е първи ден на брошурата, проверявайте пак.
С ММ останахме така newsm78 от обяснението. 

# 446
Кауфландските банани са Dole,хубави са   Hug

# 447
  • София
Изобщо някой пазарува ли в Карфур?
Вземаме със съпруга ми купони за храна на обща стойност 120лв.Обиколихме всички хипермаркети и най-доволни останахме от Кауфланд.Всичко си намирам на промоция:кафе,сирене,кашкавал,месо,сладко,препарати,козметика...
Отидохме вчера в Карфур заради стикер-албума на Спайдърмен...Еми какво да ви кажа?Гола вода е тоя магазин...Нито месото на промоция,нито топени сирена,някакви измислени кашкавали...

# 448
  • Sunshine state
И аз вече не пазарувам в Карфур. Ходех заради едно кафе,но рядко го зареждат,а последно като имаше,беше променено и не ставаше за кафе машината ни. Rolling Eyes

# 449
  • София
Онзи ден влязох в Карфур на "Славейков" и си обещах повече да не ходя там. Слязох с ескалатор, но после, за да стигна до касите, се катерих по стръмни стълби, мъкнейки тежка кошница на ръка. Забелязах еднакви стоки на различните етажи, а мястото между рафтовете със стока е недостатъчно, за да се разминат двама души с кошници, въпреки че са сравнително малки. Да не говорим за високи цени и беден асортимент. Далеч е от Кауфланд, Метро и Била например. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт