Отговори
# 645
И аз проверявам бележката задължително. Преди не го правех, но установих, че във всички магазини постоянно има разминаване с етикетите.
Правя и списък какво да купя, но главно за да ме улесни с готвенето. Най-голямата ми мъка е да измисля какво да готвя, затова планирам за седмица напред.  Crazy Също в списъка си записвам и изгодни и хубави неща от брошурата, за да не пропусна.
Иначе току-що се връщам от Била и за пореден път съм доволна от пазара - качествени неща почти изцяло на промоция.
Някой знае ли къде продават този сладолед?
https://bg-bg.facebook.com/notes/coppa-della-maga-ice-cream/%D0% … 5/535527633228624
Пише в Била, но търсих и няма.

В Била на България съм го виждала, но не е във фризерите за сладолед, а в големите витрини (където са баниците и тестата). Във Фантастико също го има.

# 646
  • София

Някой знае ли къде продават този сладолед?
https://bg-bg.facebook.com/notes/coppa-della-maga-ice-cream/%D0% … 5/535527633228624
Пише в Била, но търсих и няма.

Вчера не писах, защото не бях съвсем сигурна, но днес се убедих - продават го в Пикадили. Дори е на промоция за 5,19 лв.  Wink

# 647
В Билла съм най-доволна от месата. Има по-евтини от техните,но като годност и качество са без забележка. А ако дебнеш различните промоции,сметките се вписват чудесно. Впрочем,някой обръщал ли е внимание на последната брошура ? Пуснали са някаква нова услуга - ваучер, по който могат да се изпращат пари отвсякъде по света и доколкото разбрах - безплатно.

# 648
  • В облаците
Момичета, знаете ли дали е възможно да заменя купена стока от Метро /запазила съм фактура/? Става въпрос за пакет 3 бр.бельо  - не е обличано, не е мерено, само отворена опаковката?

# 649
Може, но трябва да си настоятелна....

# 650
  • София
 marinadi, заменяла съм без проблем, но беше отдавна. Не ми се наложи да бъда настоятелна. Беше съсвсем скоро след покупката.

# 651
  • В облаците
Благодаря Ви  bouquet

# 652
  • София
Момичета, преди седмица-две в Билла е имало тиган с не залепващо покритие за 12-13 лв, чета темата, но май никой не се похвали, че е взел и е хубав? Мама иска да ми прави подарък, да знам да очаквам ли нещо читаво, или да не се занимава изобщо? newsm78
Преди известно време си купих от Фантастико за 10лв. от тези новите,керамичните....за нищо не го заменям,любим ми е,изобщо не залепва,с две ръце ти го препоръчвам! Peace
Прилича на този:
Скрит текст:

# 653
  • 1st floor
Керамични тигани имаше в Лидл преди две седмици. Малкия към 20, големия към 25 лева. Уникални са просто. Ако са останали - взимай, няма да сбъркаш! Peace

# 654
Благодаря ви, момичета, ще си имам нов тиган Wink  Hug

# 655
Не знам как цивилизацията е съществувала без керамичните тигани - откакто ми подариха един 28 см - направо ми се иска да спя с него...разкошен е ...тефала - пасти да яде...така че - с две ръце и 2 крака съм ЗА керамичния тиган:)

# 656
Аз пък съм си ЗА Тефала, ама оригинала, а не някакви ментета имитации,къде виждам се продават за Тефал - по 15лв ...  #Crazy

# 657
  • Пловдив
Моите Тефали излезнаха по толкова, ама преди 10 години Mr. Green Бяха на промоция 24 и 28см + шпатулка за 30 лева... Ползвах си ги доста активно (+ този за палачинки), но откакто се сдобих с керамични, Тефалите стоят неупотребявани hahaha

# 658
  • Sunshine state
И моя Тефал замина в забвение,откакто имам керамичен. Да не говорим,че покритието му се скапа доста бързо..

# 659
  • 1st floor
И моя Тефал замина в забвение,откакто имам керамичен. Да не говорим,че покритието му се скапа доста бързо..
И моят грил тиган на Тефан се обели на люспички за отрицателно време.  Tired А много си го харесвах и го пазех.
Аз искам да ви питам за керамичните тигани - ако пържа картофки, ще се надраска ли покритието? newsm78 Защото ММ така ми съсипа един тефлонов италиански тиган. Пържил в него и от твърдите ръбчета на картофчетата при разбъркване го е надрал целия...И сега ме е страх да правя картофки на тиган.

И още едни въпрос за Хит - в брошурата има една симпатична плажна чанта в зелено , за три лева. Голяма ли е и става ли изобщо за нещо?  Laughing

... откакто ми подариха един 28 см - направо ми се иска да спя с него...разкошен е ...
Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт