Отговори
# 660
И моя Тефал замина в забвение,откакто имам керамичен. Да не говорим,че покритието му се скапа доста бързо..
И моят грил тиган на Тефан се обели на люспички за отрицателно време.  Tired А много си го харесвах и го пазех.

И още едни въпрос за Хит - в брошурата има една симпатична плажна чанта в зелено , за три лева. Голяма ли е и става ли изобщо за нещо?  Laughing

... откакто ми подариха един 28 см - направо ми се иска да спя с него...разкошен е ...
Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Не знам... моите Тефал майка ми ни ги беше подарила, а пък те са купувани още от Бонжурите едно време и нямат нищо общо с тези , които гледам сега по магазините /взехме си един с точките от Карфур за 30 лв - еми нищо общо няма с моите, то ако е Тефал, аз съм Бяла полярна мечка  hahaha Mr. Green/

Десиии,  hahaha hahaha hahaha

# 661
И моя Тефал замина в забвение,откакто имам керамичен. Да не говорим,че покритието му се скапа доста бързо..
И моят грил тиган на Тефан се обели на люспички за отрицателно време.  Tired А много си го харесвах и го пазех.

И още едни въпрос за Хит - в брошурата има една симпатична плажна чанта в зелено , за три лева. Голяма ли е и става ли изобщо за нещо?  Laughing

... откакто ми подариха един 28 см - направо ми се иска да спя с него...разкошен е ...
Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Не знам... моите Тефал майка ми ни ги беше подарила, а пък те са купувани още от Бонжурите едно време и нямат нищо общо с тези , които гледам сега по магазините /взехме си един с точките от Карфур за 30 лв - еми нищо общо няма с моите, то ако е Тефал, аз съм Бяла полярна мечка  hahaha Mr. Green/

Десиии,  hahaha hahaha hahaha

Аз пък имам един уок Тефал от някакви точки в метро + 2 Тефала за палачинки - нямам забележки - и тях си ги използвам, пазя си ги, но керамичния /който, ако не сте разбрали е 28 см (без дръжката) и ми е напълно достатъчен  Grinning/ се мие с такава лекота, че забравям за другите налични:) В бъдеще един уок керамичен и ще съм напълно задоволена  Laughing

# 662
Лакомия  Mr. Green Mr. Green

# 663
Привет,момичета  Hug
Да ви попитам...Някой има ли мнение за шевната машина от 29.99,от промоциите на Пени?
На мен ми трябва шевна за да шия дребните,но всекидневни дупки на моя   ooooh!
За подгъви,за разпран ръкав и прочие.
Предварително благодаря  Hug

# 664
  • Sunshine state
Пържила съм картофи в керамичния многократно-няма му нищо. Естествено, боравя с дтрвени прибори. Peace

# 665
  • 1st floor
Пържила съм картофи в керамичния многократно-няма му нищо. Естествено, боравя с дтрвени прибори. Peace
Благодаря! Питам, защото тефлонът се надра не от приборите (дървени, разбира се), а от ръбчетата на картофките... ooooh! И сега ме е страх да не си съсипя чисто новия керамичен тиган. И моят е 28 сантиметров!!!  bowuu  Mr. Green

# 666
  • Бургас
Пък на моя керамичен - хич не беше евтин, така се изтумби цялото му дъно след първото нагряване, че сега едва го ползвам. Взех му допълнително стъклен капак, върши ми хубава работа, че е срванително дълбок и почти не се е надрал, но пък с това дъно, дето само в една пета от площта е в пряк контакт с котлона... Вчера варих и едни кайсии в него, че е голям и удобен. Мислила съм си дали с натискане с голяма сила, няма да се оправи дъното. От Айко е купуван.

# 667
  • варна
искам да се оплача ! Днес около 10 ч.  пазарувах в кауфланд възраждане -
един мъж най- нагло си отмъкна цял кашон банани .Разтегли си ги в торбички  и си напълни количката .Попитах на информация защо му разрешават момичето каза ,че нямат ограничения за този артикул . На касата пак  се оплаках   касиерката се обади -дано да има резултат .Много се ядосах случвало ми се е да пазарувал след 20 ч и зеленчуци и плодове са толкова обрани ,че не си заслужава да си даваш парите.  Е олекна ми  !

# 668
  • Sofia
Някой да получи нова брошура от Била?
Обикновено идват в сряда, но тази седмица няма.

# 669
Много странно оплакване. Отначало си помислих, че мъжа е откраднал бананите, но щом си ги е платил и нямат ограничения на този продукт, тогава какъв е проблема. !?

# 670
Много странно оплакване. Отначало си помислих, че мъжа е откраднал бананите, но щом си ги е платил и нямат ограничения на този продукт, тогава какъв е проблема. !?

Наистина е много странно оплакване и аз питам какъв е проблема ... newsm78

# 671
Щом няма ограничение на продукта всеки може да си купи колкото иска и колкото може да носи към вкъщи. Това че в 20:00 часа са привършили бананите не е виновен човека че си е награбил 5 торби банани-замисли се  Peace Чак се учудих на това оплакване  Thinking

# 672
  • варна
ами защото според мен е прекупвач . има си борси да си купува на едро от там.  аз като отида на борса ми начисляват в % отгоре .а когато пазарувам  в 20 вечерта  трябва да ровя като кокошка за да направя една салата примерно .

# 673
  • София
Преди седмица-две пуснаха в 9 вечерта промо на салатата айсберг, пак в Кауфланд, само че Дружба. Минах да ги видя, защото обичаме айсберг. Ами, те едни загнили топки, залепени за найлоните, течащи - пълен брак. И се учудих, защо до 9 вечерта са чакали да ги намалят от 0.99лв. на 0.01лв, вместо директно да ги бракуват или да ги намалят по-рано, преди да се развалят. Отвратих се тотално. Как може такава верига да пада толкова ниско, че да продава брак стока? Нямам думи.

# 674
ами защото според мен е прекупвач . има си борси да си купува на едро от там.  аз като отида на борса ми начисляват в % отгоре .а когато пазарувам  в 20 вечерта  трябва да ровя като кокошка за да направя една салата примерно .
Е....вече издребнявате.Дори и прекупвач да е негово си е правото да си пазарува,зарежда от където си иска.

Общи условия

Активация на акаунт