ПЛЕВЕН - 155

• 67 366
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Бисе, добре е,  никакви проблеми и притеснения. Предучилищната в ечилище и то с преобладаващо ромски деца явно и се е отразило много добре. 
Доволна съм, избирах учителя, но и децата и родителите се оказаха точни.
От октомври тръгва и на рисуването в ЦРД и на народни танци.

# 616
Мира, радвам се, че сте случили на учител , деца иродители:) ударила е Калина джакпота Laughing да ви е успешна годината и да върви лесно науката.
Вашите ученици ще имат ли екскурзии ? На Моника класа ще ходят в Спфия на 06.10. И тя е в еуфория. За пръв път ще ходи някъде без нас и се кефи това дете на макс, та чак ми стана леееееко тъжно Simple Smile

# 617
Вашите ученици ще имат ли екскурзии ?
Нашите учители водят от 5 до 12 клас и са ангажирани целодневно. Абсурд ми се вижда да им организират скоро екскурзия. На РС снощи нищо не се спомена по този въпрос, но и никой от родителите не попита.
По-добре, аз и без това не съм фен на подобни организирани мероприятия.

# 618
Миналата година им направиха за края на учебната година двудневна за деца от трите класа. Иначе до четвърти клас и за Деня на будителите организираха, но пак не бяха много екскурзиите. Също и едно зелено училище в трети клас имаше.

# 619
Октомври не ми се струва особено подходящ за екскурзии ,предвид дъждовете и студа ,но този път реших да се съобразя с нейното желание.

# 620
Октомври не ми се струва особено подходящ за екскурзии ,предвид дъждовете и студа ,но този път реших да се съобразя с нейното желание.
Октомври го дават топъл, пък и тази година можеш ли разбра кога ще спре да вали...Децата много се радват на такива мероприятия. Мен като дете не ме пуснаха на подобно нещо. Е още го помня.

# 621
Октомври го дават топъл, пък и тази година можеш ли разбра кога ще спре да вали...Децата много се радват на такива мероприятия. Мен като дете не ме пуснаха на подобно нещо. Е още го помня.

Така е Simple Smileдавам един дъждобран и раничка и приятен път Simple Smile виждам ,че не само тя , а и другите деца са много ентусиазирани. Допускам, че еуфорията идва от факта, че ще са без родители  и ще се чувстват ,,големи,,. Simple Smile

# 622
Здравейте,мами!Търся учебници за 9 клас,по конкретно-,Електротехника,,-Нови знания, ,,Градивни елементи,,-изд,Нови знания, Математика-изд.Просвета,2012 г.,Немски език-Deutsch ist in 1,издателство-Летера.Много ще бъда Благодарна ако някой помогне... Wink

# 623
  • Разпиляна във въображението
Здравейте,мами!Търся учебници за 9 клас,по конкретно-,Електротехника,,-Нови знания, ,,Градивни елементи,,-изд,Нови знания, Математика-изд.Просвета,2012 г.,Немски език-Deutsch ist in 1,издателство-Летера.Много ще бъда Благодарна ако някой помогне... Wink

Проверила си ли борсата за учебници срещу Стоматологията?

# 624

Проверила си ли борсата за учебници срещу Стоматологията?
Утре детето ще ходи,в другите борси няма тези които търси.Само там му е останало и една някъде зад старото кино Освобождение,но не знам къде е точно.Ако някой ме ориентира,ще му бъда Благодарна!

# 625
Цитат
Само там му е останало и една някъде зад старото кино Освобождение,но не знам къде е точно.Ако някой ме ориентира
Не е зад старото кино "Освобождение", а зад "Астория" /пицария "Джорджи"/. Отзад на гърба, в една от двете кооперации е гаража /борсата/, лесно ще се ориентирате. Успех!

# 626
Момичета, да ви питам какво си заслужава да се види в София? Вие като ходите какво правите и ходите ли на разходка само? Навивам мъжа ми да отидем за 1 ден, така просто, от 10 години поне не съм стъпвала там, освен 2 пъти до летището и Джъмбо (когато беше само там) и ми се иска да идем да видим например Зоологическата,  Музея "Земята и хората" (за него мисля съм чела хубави отзиви). Ходи ми се и по Витоша, но то няма да стане за един ден.
Та очаквам да дадете някакви идеи - ще бъдем с децата  Peace
Това в случай, че го навия де, защото се опитвам от поне 5 години  Laughing

# 627
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър хомеопат за дете на 2г.?

# 628
И аз да попитам за някой по добре зареден магазин за платове,  или въобще за някакъв магазин за платове.

# 629
Здравейте, аз съм от Червен бряг, след няколко дни момченцето ни ще стане на 1 месец и трябва да отидем на преглед при ортопед. Бихте ли ни препоръчали такъв. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт