Спешно ми трябва отговор

• 2 391
  • 35
  •   1
Отговори
Здравейте, преди близо 4 месеца бяхме с приятелката ми у нас и тя поиска така да го кажа ... да я отвора. След което аз си го вкарах 1 път потече малко кръв и това беше всичко. (Беше 2 дена преди да е в овулация)  Първите 3 месеца си имаше редовен цикъл, но сега четвъртият е много слаб по-светъл. Има направени 4 теста за бременност, всеки месец по един и всичките отрицателни, но тя не спира да се притеснява и постоянно си мисли, че е бременна. Няма възможност за момента да отиде на гинеколог. Вие какво ще кажете ? Благодаря предварително.

# 1
Чек да хвърля боба и се връщам да ти кажа.

# 2
Е, ти след 3 месеца ли почна да се притесняваш. Спокойно, това може да се дължи на хиляди други  Peace неща

# 3
Уникални теми се пускат напоследък от "жанра"  Crazy

# 4
А някъкви неразположения чувства ли?

# 5
Е то за бременност има редица други симптоми  Sick. Има ли ги ??? Да почете малко Wink ида не се стресира ,  а пък ако е нежелана бременност да отива на лекар

# 6
На психиатър да отиде, не на гинеколог.

# 7
  • UK
Момчето е сериозно, стига пък вие. Simple Smile

Нормално е. И аз в началото след като започнах да водя полов живот само за това си мислех и подскачах. Ще свикне и ще спре да се притеснява за глупости. Само се пазете, ама наистина. Прекъснатият полов акт не е "пазене".  Peace
Ако сте достатъчно отговорни, няма да има за какво да се притеснявате.

Можеше и по-мила дума да използваш от "отворя". Не я бях чувала от години. Simple Smile

# 8
Момчето е сериозно, стига пък вие. Simple Smile

Нормално е. И аз в началото след като започнах да водя полов живот само за това си мислех и подскачах. Ще свикне и ще спре да се притеснява за глупости. Само се пазете, ама наистина. Прекъснатият полов акт не е "пазене".  Peace
Ако сте достатъчно отговорни, няма да има за какво да се притеснявате.

Можеше и по-мила дума да използваш от "отворя". Не я бях чувала от години. Simple Smile

Много ти благодаря, че прояви разбиране Simple Smile Останах с впечатлението, че няма за какво да се притеснявам. Сега само трябва да и го обсня и на нея  Laughing

# 9
Бременна е Peace

# 10
Не е бременна, спете спокойно.

# 11
Няма как да се разбере докато не се прегледа при гинеколог тук не можем да гадаем!

# 12
Няма как да се разбере докато не се прегледа при гинеколог тук не можем да гадаем!
Той й го е вкарал веднъж, дори не е свършил. Знам, че се отделя и известно количество сперма по време на акта, но от веднъж процента да има сперма във влагалището на момичето е нищожен, граничещ с нулата.
Да отиде на гинеколог задължително, може да са кисти на яйчниците. На една приятелка, преди да й ги открият, така и се промени цикъла.

# 13
  • София !
Стига бе  Shocked !! Сериозно ли след 4 месеца се замисли , дали е бременна ??  #Crazy

# 14
За на пред, ако мислите да водите полов живот, ползвайте презервативи  Naughty   Иначе ще изпадате в още по-големи истерии. Цикълът на жената не е часовник, да се свери и да работи точно. Той избързва, закъснява, понякога е оскъден, понякога обилен... Ако от едно вкарване сте в такъв шок, не искам да си представя след секс с еякулация, за какво ще иде реч  Peace
А и момичето може да отиде при Личната си лекърка и да си вземе направление. Не е задължително да каже на докторката, че се съмнява за бременност  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт