Спешно ми трябва отговор

• 2 392
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
Щом сте направили 3 теста, които са показали отрицателен резултат, вие защо все още се чудите?
А и тук във форума никой няма да ти даде адекватен отговор по някакви описани симптоми, които могат и настинка да са, ПМС и т.н.
Отиди на гинеколог, там ще разбереш най-бързо.

ПП: Желателно е да пишеш на кирилица.

# 31
Щом след четири цикъла започнахте да се притеснявате за бременност - няма страшно! Купувайте пеленки и мислете име.  Laughing

Ползвайте презерватив и момичето да отиде на лекар.

# 32
  • Beyond the stars
Точно затова му е необходим Вълшебника - ще огледа аурите на двамата по телефона и ще прецени имало ли е или не предпоставка за "образуване на бебе", дето се казва - при такъв въпрос, такива отговори

smile3521 При всички такива въпроси, форумът директно трябва да пренасочва към Вълшебник Илиян  Laughing

По въпросът - и според мен бебе няма, ама за в бъдеще не е лошо да се пазите по-ефективно  Peace

# 33

По въпросът - и според мен бебе няма, ама за в бъдеще не е лошо да се пазите по-ефективно  Peace

Например чрез този метод:

след проникване при продължение на няколко секунди аз подсушавах върха на пениса си за всеки случай

hahaha

# 34
  • Beyond the stars

Например чрез този метод:

след проникване при продължение на няколко секунди аз подсушавах върха на пениса си за всеки случай

hahaha

Joy Ето това вече е новост -ново ниво в контрацепцията  Laughing

# 35
Аууууууу какви нови модерни методи  Joy Joy Joy.

Общи условия

Активация на акаунт