Интериорен стил по аматьорски 21

• 53 772
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
  • sofia
Ванилия, баба ми имаше едни емайлирани легени с украса -  за тях се сетих като видях тази мивка Simple Smile
Нещо от чугун?  Mr. Green
Ей тия мивки няма начин да не сте ги виждали - моята баба много мразеше нейните - нямало чистене, някак явно попива мърсотията

# 376
  • Пловдив
И моите деца счупиха една керамична мивка - изтърваха стъклена чаша, но саксиите са още по-крехки.

Аз, лично, бих заложила на нещо метално. Ако ви се иска нестандартна мивка (мислила съм на село за вилата) - метал. Обмисляла съм за къща във възрожденски стил да сложа медник, но според мен се изтърка.

# 377
И като гледам доста ги слагат в спалните, незнам подсъзнателно е явно рога и спалня  newsm78
Ми слагат си ги хората, какво? Laughing

Преди доооста години една съфорумка тук показваше една доста нестандартна и свежа къща (мисля, че те с мъжа ѝ сами си я правеха) и те си бяха направили мивки от големи дървени купи (ей такава като от аватара на Янтра Wink). Казваше, че ги поддържа много лесно, само веднъж на няколко месеца ги минава с масло.

# 378
  • софия
Ох, не мога да насмогна да прочета тази тема, а подозирам, че съм изпуснала и още една-две  Crazy

С кухнята на Барбабо какво стана?
Аз ще правя ремонт другия месец, нямам никакво вдъхновение, ама грам  ooooh!

А, Барба се появила междувременно  Grinning

# 379
Според вас, такъв умивалник дали може да се изфабрикува от някоя голяма дебела керамична купа/саксия/кашпа?

Според мен не. Бях гледала някакво филмче как се прави санитарен фаянс и технологията не е като да изпечеш една керамична купа в пещта. Отделно, за да разпробиеш отвор за сифона, вероятността да не се пукне, не е много голяма.

Аз си държа лука, картофите, всичкия зеленчук, дори плодовете, даже и хляба в хладилника.

Чешмичките над печките изобщо не ме кефят, а онези малките мивки, за които спомена Барба, така и не разбрах за какво служат.

Аз се отказах от онази лампа, за която споменах преди време, но днес съвсем спонтанно, без много да му мисля си купих икейския стокхолм за едната кухня.

И да покажа по какво въздъхна днес (екстериорно):

Скрит текст:

# 380
  • Варна
Здравейте дами!
dafinov list, пусна ми сега муха в главицата.... Според вас, такъв умивалник дали може да се изфабрикува от някоя голяма дебела керамична купа/саксия/кашпа?

Божествената кухня напредва, чакам да видя финалния резултат!
Аз днес си избрах фурна и котлони, плочки още - не. Малко остава, само потривам ръчички  Laughing

ПП: и аз обмислям да си сложа 3 картонени глави с рога в холчето  Mr. Green Но просто много ми харесаха, не знаех, че е "течение" някакво....
Много е красиво това. И на мен ми хареса много. Като бивш керамист ти казвам, че това няма да издържи на рязане.  Peace
По-добре, а и също е доста интересно, да се замени с някой поцинкован леген. Или меден тас.

Съпружка, понеже аз не харесвам дървени плотове, затова си направих гранитен. А и по-лесно се работи с шоколад върху него.  Wink

# 381
  • София
Шарки, може ли и на мен линк, с ужасно закъснение съм, знам  ooooh!
преди време показа гранитогреса във фейса и ще ми е много интересно да видя   bouquet

чета назад аз  Crazy

Баш гранитогреса с тревичките забравих да го снимам  newsm78 (както казах, моето забравяне си е вид патология).. ще го снимам довечера, ще го кача и ще ти дам линка на л.с.

# 382
Богиня, колко квадрата е кухнята? Трапезарията е на друго място, нали така?

# 383
  • Варна
Богиня, колко квадрата е кухнята? Трапезарията е на друго място, нали така?
20кв.м е кухнята. Да, трапезарията е в съседство. Тя е около 26кв

# 384
Даите снимка на тези малките кухненски мивки дето то;лкова ги споменавате

# 385
Даите снимка на тези малките кухненски мивки дето то;лкова ги споменавате

За нещо такова става в-с според мен.
http://www.svetutnabaniata.com/product-index-240.html

# 386
Не, не, Пепси, това знам за какво е.

Ето тук, насреща в дъното се вижда голямата мивка, но на преден план има още една миниатюрна:

# 387
Ех, дафинов лист, размечтах се!

Богиня, кухнята ти е много хубава. Това над хладилника шкаф ли е или аз не съм видяла добре? Единственото, което бих променила е плота със светло дърво, но това е въпрос на вкус. На мен тази лампа ми харесва, придава едно много шик излъчване, не знам как ще е като се напълни с посуда. В този големия шкаф какво е разпределението вътре? Кухнята колко е голяма, трапезарията предполагам е на друго място?

Момичета препоръчайте ми арх./строителен инж. /София/, който може да ми каже кои стени са носещи и какво може да се бута.

Мисля че ти трябва не архитект а конструктор,той без скици може да каже кои са носещи

# 388
  • Варна
Не схващам и аз логиката на микромивката. Със същия успех можеше да е с нормален размер. Иначе е невероятно удобство да имаш две мивки.

Съпружка, сега видях и другите въпроси. Да, над хладилника сложих шкаф, защото иначе стоеше като една дупка. Не знам с какво и как ще го ползвам. Но не пречи, де.
Високият шкаф е лесен. Най-долу има един рафт, по средата - три /май или четири newsm78/, най-горе няма рафтове.

# 389
  • софия
Богиня, честита кухня  Peace

Общи условия

Активация на акаунт