Интериорен стил по аматьорски 21

• 53 701
  • 763
  •   2
Отговори
# 525
Ние си взехме това за банята,не е такова каквото търси Богиня,но понеже сте на тема бани

http://www.atg.bg/product/13680/ogledalo-viena.html

# 526

Мерси много!Е значи в случая при такава носеща стена с плътни единични тухли,но с трегер и колони трябва ли допълнително да се укрепва?

Много зависи на какво точно казваш трегер. Може да не е греда, а само пояс (той обикновено е висок 25см заедно с плочата - т.е виси под нея 10-15см, зависи колко е дебела тя). Поясът е много слабо армиран и ролята му е, в него да се закотви армировката на плочата. Той не носи натоварването от плочата, а само го предава на носещия зид отдолу. От друга страна, ако е греда, то тя е с височина поне 40см (пак заедно с плочата), армировката й е доста повече и разположена в долната й част, и тогава тя е носещият елемент, зидът носи само себе си.
Обаче.
Тези стари къщи нямат противоземетръсни шайби. При тях се приема, че точно тези дебели зидове от плътни тухли, ще поемат усилията при едно евентуално земетресение. От тази гледна точка е добре, отворът  да се укрепи с рамка от стоманобетон, или метал. Това ще реши инженерът, с когото  надявам се, ще се консултирате, ако решите да предприемете нещо.

# 527
Kallitko,благодаря много за изчерпателното обяснение,изясни ми се горе долу какво имаме!

# 528
Аз малко да побутна нещата, защото нали вече обзаведох целия ап.  Embarassed но ще се радвам да споделите идеи за трапезария - за това единствено нямам идеи - особено за маса. Искам да е масивна, да се разтяга като дойдат много гости, да е бяла или светло дърво. Другото е, че искам бюфет, нооо дотам.  

# 529
  • Майничка
От опита на човек с малка трапезария и тесен семеен кръг от 12-13-14 души, най-удобна ми е кръгла маса. Имаме такава с d 110см, разтяга се на овална до 150см и се побираме прилично. Тесничко ни идва (в пълен състав) не откъм лактите, а откъм крачетата на официалните трапезарни столове, че са доста разкрачени, а и самите столове са широчки.
Прибрана е някак по-спретната от квадратните и правоъгълни маси.
Сега съм в процес на търсене на подобна маса, с малко по-стабилни крака, че на тази за 30г. й се поразказа играта.

# 530
  • Варна
Богиня, интересно ми стана чак пък 40 000 лв за инсталация на газ? Това къде?
На нас всичко заедно с радиатори, котел, бойлер ни излезе 10000 лв за къща около 200 кв? Що толкова много са ви поискали?
Иначе аз да се похваля си направих лампа Simple Smile И си смених дръжките на скрина Simple Smile
http://tzuntzurka.snimka.bg/photos-from-gsm/.808715
Варна.
Само котелът беше на стойност 5500лв. Тръби /медни/, инсталации, радиатори...

# 531
  • Варна
Богиня, онова огледало си е все на тая цена, сега даже 800 лева, може и аз да не съм запомнила преди. Не ми даде собственика да снимам, ама аз снимах от улицата. Мисля, че се вижда цък. И не е нито дърво, нито метал, а теракота, доста бутафорно ми стои на мен.
Баааааааааааа, тоя е луд. Да си го задържи.
Че е и малко на всичко отгоре.
Много ти благодаря, Ема, за целия труд  Heart Eyes Hug

И на другите дами голямо благодаря за издирвателната огледална мисия Hug Heart Eyes
Зарових се и аз огледала да зяпам, та си харесах плочки

Тези плочки са просто убийствено жестоки!!!!

Последна редакция: сб, 15 мар 2014, 00:59 от Приятно ми е - Богиня!

# 532
Скрит текст:

Mr. Green

# 533
  • Варна
О, Мон Дьо Shocked

# 534
  • В сърцето на любимия човек
Въх  Shocked

Не знам защо, но веднага направих асоциация с дома на Лили Иванова  Rolling Eyes

# 535
  • софия
http://media.trendland.com/wp-content/uploads/2013/11/studiopepe … ecor-codes-04.jpg
па да му полегне човек в тази стая  Laughing Laughing Laughing

Интересна плажна къща
http://trendland.com/new-zealand-beach-house-by-crosson-clarke-carnachan/

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 17:15 от shhhh...

# 536

Няма начин това да не е спалнята на този пич Mr. Green

# 537
Бунгалото е яко! Другите снимки (белите) - не  Stop  Аз с възрастта развивам някакви неврози ли, не знам, даже на снимка ме подтиска, побързах да затворя.

# 538

А как се стига до леглото? С катерене по шведската стена/библиотеката ли Mr. Green

# 539
  • софия
Не знам, мен по-скоро архитектурно ме впечатли  Peace

Общи условия

Активация на акаунт