Интериорен стил по аматьорски 21

• 53 567
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
  • Майничка
... па да му полегне човек в тази стая  Laughing Laughing Laughing...

Въх! От днес вече ще да блея! (по Ботев)

# 541
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте Hug
можете ли да ми кажете нещо за фирма 359 врати.com?
Не знам тук ли да питам или има друга тема за подобни съвети, но си търся фирма за правене на инт.врати. Аз съм доволна лично от Треска, и пак бих ги викнала, но първо искам да се огледам и за друга фирма Peace Сега гледахме техни предложения.

Другото, което искам да ви питам е за свястна фирма за вадене, редене и циклене на пракет newsm78

# 542
Това за паркет и на мен ще ми трябва, както и за дограма. Thinking Ние с мъжа ми тъкмо се връщаме с размери и работи и започваме да чертаем след малко на програмка. Simple Smile

# 543
Здравейте!
Харесва ми много това новозеландско бунгало! До второто ниво би трябвало да се стига по нормални стълби, някъде зад вратата, която се вижда под това ниво. Много идейна козирката, разкошно решение!

shhhh тези плочки са много впечатляващи!

Аз сега отново ще ви досадя с моя избор за кухненските плочки. Това ме вълнува сега, след 2-3 седмици ще ви досадя със стени и 50 нюанса сиво  Crazy
Скрит текст:
В крайна сметка намерих тези. Не съм ги купила, така че приемам коментари. Контекста е дървен плот и бели шкафове горе, тъмно кафеви долу. Размера на всяко малко каре, което се вижда на снимката, е 6см страна.

А ето ги и отблизо. Фугата може да бъде в цвят по избор, което според мен е голям +.

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 23:41 от Ванилия Мадагаскарска

# 544
По повод мивките от преди няколко страници - http://www.keranova.org/п-р-о-м-о-ц-и-и/42.html

# 545
  • софия
Ванилия, много ми харесват плочките  Peace

По повод 50 нюанса, наскоро се смях с едно момиче, което ги четеше в рейса, поне 15 нюанса и минаха през лицето, ама на червеното  Joy Joy Joy
Простете за офф-а

# 546
Поне от 3 страни слушам за тези 50 нюанса сиво и не знам вече, ще взема да ги прочета...

# 547
  • София
Поне от 3 страни слушам за тези 50 нюанса сиво и не знам вече, ще взема да ги прочета...
Много секс, малко смисъл и никаква литература  Rolling Eyes. Ако имаш да научаваш нещо ново за секса, тогава си струва четенето, а ако си си намерил истинската половинка нищо непознато няма да прочетеш, с една дума нищо няма да научиш. Ще ти докривее за изгубеното време.

# 548
# 549
  • Майничка
Какво ще рече "сhill out зона"?
Къщето е приятно, за една нула по-малко бих се замислила. Wink

# 550
Много секс, малко смисъл и никаква литература  Rolling Eyes. Ако имаш да научаваш нещо ново за секса, тогава си струва четенето, а ако си си намерил истинската половинка нищо непознато няма да прочетеш, с една дума нищо няма да научиш. Ще ти докривее за изгубеното време.

Чела съм първата книга на Ксавиера Холандер (автобиографичната), значи няма какво ново да начуа  Laughing

# 551
Ако беше с една нула по-малко, тичам да я купя.  Laughing

# 552
  • Варна
Не е лоша къщичката. Определено е нещо различно по родните простори.
Че и цената й е съвсем прилична.
Жалко, че не са снимали горния етаж със спалните.

Пина, не се занимавай с глупости - за Нюансите говоря. 5 стр. съм прочела от въпросния бълвоч и умрях да се смея. Особено на секс сцените. Той я налага с камшика, а тя му казва: Бебчо Mr. Green.
Чела си Ксавиера, ето това вече е познавателно четиво. Peace

# 553
Глинената къща изобщо не ми харесва, нито отвън, нито отвътре.

Да, аз и някаква втора книга на Ксавиера Холандер четох, но беше доста по- слаба, някакви съвети... Нейния личен живот цветно разказан е най- ценният справочник Simple Smile

# 554
  • Варна
Аз също не бих се чувствала добре в ролята на Хобит, обаче изобщо не мога да отрека, че е приятно различно не кичовско произведение.
За мен лично един Пти Трианон, моля.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт