Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №31

• 70 956
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Да, единият е американския, другият английския... т.е.  все е амазон, ама в различни държави, от там различни цени, валути, условия за доставки и т.н.

# 151
  • Бургас
Хванах от дневните сделки тази четка http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009CQB9H6/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1 на 17.47  и сега се чудя дали да я плащам  newsm78
Каквото и да е мнение ще ми е от полза. Искам я за сина ми, който е на 12 г..
може и някоя друга подходяща да ми препоръчате, че тази материя ми е пълна мъгла Embarassed

# 152
Освен, че е розова, друго не би ме притеснило Simple Smile

# 153
# 154
  • FR
Да, трябва да стават. Не съм ги пробвала, тъй като още имам от обикновените про резулт, но пише че и сензитив стават. А тези оригинални ли са, че не виждам да имат надпис  newsm78

# 155
Да, трябва да стават. Не съм ги пробвала, тъй като още имам от обикновените про резулт, но пише че и сензитив стават. А тези оригинални ли са, че не виждам да имат надпис  newsm78
Пише, че са by Philips Sonicare

# 156
По моя въпрос с грешния адрес за връщане, който излиза като пуснеш етикет Колект + - пратката ми е стигнала и вече са ми върнали парите  Party

# 157
Хванах от дневните сделки тази четка http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009CQB9H6/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1 на 17.47  и сега се чудя дали да я плащам  newsm78
Каквото и да е мнение ще ми е от полза. Искам я за сина ми, който е на 12 г..
може и някоя друга подходяща да ми препоръчате, че тази материя ми е пълна мъгла Embarassed
Радинна, ние вкъщи сме доволни от четката, взех такива: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00EEG1CMG/ref=oh_details_o06 … ie=UTF8&psc=1
мисля и тази, която си хванала е същата... аз също нищо не разбирам, но всички с удоволствия ги ползваме. Малката дъщеря (5г) е направо влюбена и се чудя по какъв начин да върви да си мие по няколко пъти зъбите  Joy
Тази, която съм показала аз в Бг магазини била на цена ~ 70лв, така че си струва Wink

# 158
Момичета, бихте ли помогнали?
Поръчах нещо от немския Амазон до английски адрес. Продавачът не беше Амазон. "Нещото" пристигна и искам да го върна. Имам ли някакви гаранции от Амазон, че ще ми се върнат парите от продавача, след като върна продукта?
Благодаря!

# 159
  • На плажа
Да, единият е американския, другият английския... т.е.  все е амазон, ама в различни държави, от там различни цени, валути, условия за доставки и т.н.
Благодаря ти много  Peace

# 160
  • София

Да, то си и пише, просто това са сензитив  накрайниците.
На четката стават те, DiamondClean, InterCare и ProResults  и минитата със същите имена.

# 161
Когато се поръчва от търговец в амазон кой определя цената на доставка - амазон или търговеца?

ПС: Получих отговор от търговеца - винаги доставката си е по 12лв.

# 162
  • софия
Вчера поръчах от склада тези ТТ за детето за 19е.

# 163
Последен въпрос - когато поръчвам от двама различни търговци чрез амазон доставката 12лв ли ми е?

# 164
Последен въпрос - когато поръчвам от двама различни търговци чрез амазон доставката 12лв ли ми е?

Това за 12-те лв. -какво точно имаш предвид?
 Някои стоки са с безпл. доставка до Англия,а също така някои не се доставят директно до БГ.Обикновено се вижда сумата за доставка,преди окончателно да финализираш поръчката.така може да си избереш до къде ти е по-изгодно да изпратиш стоката.
конкретно ако не може да се ориентираш-пусни линкове да помагаме.

П.С. Коментирахме,че шопър отваряли пратките,ама с големината на амазонските кашони,8 лв за едно лего с доставям.ком ми идва доста  Shocked Предпочитам да не плащам и за кашона  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт