На море в Турция - тема 29

• 80 974
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте! Вече 6 години почиваме в Турция, но още не сме стигнали до Анталия. Искам да попитам дали някой има ли впечатления от хотелите от веригата Crystal /харесах Flora/. По принцип смятам,че пътят до Турция не си струва ако си в хотел от по-нисък клас, но хотелите в Анталия ми излизат доста скъпи в предвид факта,че детето вече е на 13.
Здравейте,zhorchy. Бил съм в Crystal Flora в Кемер. Какво Ви интересува за веригата Crystal ? Diana Don доста подробно Ви е отговорила. Специално за Flora, за мен е най-добрия хотел на веригата в сравнение с другите в Кемер,подчертавам.(има още няколко хотела Crystal там). Simple Smile

# 76
  • софия
Аз да попитам как стои въпроса с цигарите там,че съм заклет пушач има ли проблеми?Разговорите през мобилни скъпи ли са по принцип имам и М-тел и Глобул?Интернета на телефона предполагам трябва да го спра за да не навърти космически сметки.Ако решим да се разходим има ли магазини наблизо става въпрос за Анталия-Белек?Не на последно място как е времето в началото на май?

# 77
  • в града на вечния купон
Привет в новата тема Simple Smile
От много мислене и чудене, най-накрая и ние сме с резервация за Анталия-6н., със самолет, хотелът е този, за съжаление коментарите не са много добри  Confused Ще се радвам, ако някой е бил там да сподели Simple Smile
http://asrinbeachhotel.com/en/index.php
и аз питах, но явно никой не е бил .
Само четох мнения от руски туристи.
Вие за кой период резервирахте?

На 17.05 е настаняването  Peace
И вие ли имате резервация?
на 30.08 ще ходим,така вие ще сте преди нас и разчитам на отзиви.
За хотела ми е ясно,че не е нищо особено, а и не държа,важното е да е приличен,пък и ние стоим на плаж и обикаляме.
Приятна почивка Ви желая!

# 78
  • Варна
Меги,цигарите не са проблем,в Турция са помисли и за страстните пушачи и аз съм такава,мобилния нет го изключи задължително,би трябвало в твоя хотел да има  интернет,за другото,не съм била в Белек Peace

# 79
Пуши се на открито, цигари си вземи от Бг, тяхните не са хубави
са доста по-скъпи.

# 80
Меги,цигарите не са проблем,в Турция са помисли и за страстните пушачи и аз съм такава,мобилния нет го изключи задължително,би трябвало в твоя хотел да има  интернет,за другото,не съм била в Белек Peace

Цигари - на балкона на стаята, на терасата на ресторанта и същата на лоби-бара, на откритите барове и снакове  - т.е. както тук - не се пуши в затворени помещения. На плажа също няма проблем, е, желателно е да си хвърляте фасовете в оставените съдове за боклук - обикновено са като големи саксии. Около басейните - не знам, не ги посещаваме.

Белек има страхотен търговски център - много магазинчета, заведения, за 6 г. го разрастнаха много. Цените - не бих казала, че са много ниски, но.... това зависи от категорията на купувачите. Имат доста качествени неща, за кожените изделия е ясно. Трябва си леко пазарене, но и реална преценка - като видиш, че едно нещо изглежда скъпо - като качество и изработка - има си някаква граница, на която спираш пазарлъка  Laughing

В кой хотел ще бъдете, или планувате да бъдете?

# 81
А как върви златото,имате ли престава  33uu 

# 82
Иво е напълно прав за пътуването с автобус.Ние от 5г. почиваме в Турция-живеем в Чирпан и за нас
най-доброто е „Дорис“.На договора ни пише Чирпан-Кушадасъ-Чирпан.Това е голямо предимство за
хора,които не живеят в София.Ползвали сме „Караджъ Турс“ и „Ориент“99-те казват какъв е маршрута им и ти си избираш коя е най-удобната за теб спирка.Такава за нас беше Поповица.Доста е неудобно
посреднощ или в ранни зори да звъниш на близки да те прибират от Поповица.Няма да коментирам
плюсовете на самолетите,но за нас  не е удобно да пътуваме до София.
От Чирпан ли е цялата група или по маршрут се взимат допълнително хора ?
Не е от Чирпан цялата група.„Дорис“ използват линиите по които пътуват и събират всички в Сливен.
От там тръгваме за Кушадасъ,Мармарис -отделни автобуси.

# 83

Мисля, че е скъпо - защото те не го изчисляват като грам само, но включват и ювелирната изработка, някое камъче.... Имат много интересни и с модерен дизайн неща, друг вид бижутерия, не само от благородни метали, ама аз много не съм се заглеждала, за да бъда особено компетентна. Sunglasses

# 84
  • Бургас

Не знам как е по курортите, но тази събота обикаляхме магазините за злато в Одрин и грамът вървеше 75-85 лири/гр. Между другото по главната улица на Одрин е пълно с магазини за злато.

# 85
  • софия
Благодаря момичета за отговорите ,по-напред бях дала хотела не мога да се ориентирам къде точно се намира и дали е в града ама карай иначе това http://www.susesihotel.com/en/index.Само за времето в началото на май не разбрах какво е.   bouquet

# 86
  • Beyond the stars
Благодаря момичета за отговорите ,по-напред бях дала хотела не мога да се ориентирам къде точно се намира и дали е в града ама карай иначе това http://www.susesihotel.com/en/index.Само за времето в началото на май не разбрах какво е.   bouquet

Ето какво е било времето миналия май  Peace

# 87
Вече направих резервация, но да следя любимата тема.  bouquet

# 88
  • София
Благодаря момичета за отговорите ,по-напред бях дала хотела не мога да се ориентирам къде точно се намира и дали е в града ама карай иначе това http://www.susesihotel.com/en/index.Само за времето в началото на май не разбрах какво е.   bouquet

Тук ще се ориентираш по-добре: https://maps.google.bg/maps?ie=UTF-8&q=Susesi+Luxury+Resort+ … amp;ved=0CL8BELYD

Хотелите в Белек са извън насленото място. Те са от "затворен" тип. Външни хора не могат да влизат на територията им. Но територията им е толкова голяма и с толкова атракции, че често пъти 7 дни не са достатъчни да се види всичко.

# 89
  • софия
Благодаря момичета супер сте ,още ще досаждам за каквото се сетя  Laughing  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт