На море в Турция - тема 29

• 80 995
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Привет в новата тема Simple Smile
От много мислене и чудене, най-накрая и ние сме с резервация за Анталия-6н., със самолет, хотелът е този, за съжаление коментарите не са много добри  Confused Ще се радвам, ако някой е бил там да сподели Simple Smile
http://asrinbeachhotel.com/en/index.php
и аз питах, но явно никой не е бил .
Само четох мнения от руски туристи.
Вие за кой период резервирахте?

Посетете групата във фейсбук Анталия - почивки, хотели, забележителности скоро там се обсъждаше същия хотел.

# 91
Благодаря момичета за отговорите ,по-напред бях дала хотела не мога да се ориентирам къде точно се намира и дали е в града ама карай иначе това http://www.susesihotel.com/en/index.Само за времето в началото на май не разбрах какво е.   bouquet

Хотелът е много близо до центъра на Белек - може би около 2 - 2,5 км. - лесен и за пешеходно разстояние, но и за такси също не е проблем. По принцип ние сме си поръчвали такси на рецепция, цената е фиксирана - може да е 3 евро, може да е 4, за по-отдалечените - на 5 и 7 км. - беше май 5. Но все пак информацията ми е от преди 2 години. А, да, има и долмуси, но ние за 1-2 пъти отиване до центъра сме ползвали само такси.

# 92
  • софия
Здравейте, има ли някой почивал в Олюдениз?

Не съм писала в тази тема от три години  Mr. Green

# 93
  • София
И ние в петък резервирахме за 1-5 май, за първи път ще пътуваме с кола и сега правя проучване. Темата ми е много полезна  Peace
Дано и времето е с нас, че с две малки деца не знам  ooooh!

# 94
  • Бургас
Здравейте !
Гледам и съм на косъм да направя резервация за хотел Ефталия Сплаш-10 нощувки със самолет от дата 06.05-като смятам цената ми излиза като за 7 нощувки със автобус за другите хотели ,които гледах.Понеже ще сме с дребния-на 8 г. дали е добър избора ми Simple Smile.Хем боли,хем сърби .... Laughing цената е ок,ама пък да не вземе съвсем да попаднем в някой пансион.
Ако има лични впечатления някой, ще съм по-спокойна !
Благодаря предварително!
Началото на май би трябвало там да е достатъчно топло-като гледам къде чак е на картата.

# 95
  • София
Разговорите през мобилни скъпи ли са по принцип имам и М-тел и Глобул?

В последните две-три години успявам да хвана гръцка мрежа в Кушадасъ. Миналата година в Ефезията стаята ни беше близо до плажа и успявах да хвана мрежа и в стаята. Като цяло гледам да не говоря много, но ако се налага, едно е да говориш за 50-60 ст. на минута, а друго за 7 лв.

# 96
  • пловдив
Здравейте.... Grinning може ли който е бил в Pine Bay да ми обясни разликата между клубните стаи и тези в основната част...Благодаря

# 97
  • На гарата
Момичета търся нещо по различно от големите курортни селища в Турция а именно Иракли област Кешан до град Меджидие.Някой който да е ходил там трябват ми телефони на вили,къщи за гости и прочие.

# 98
  • Бургас
Момичета търся нещо по различно от големите курортни селища в Турция а именно Иракли област Кешан до град Меджидие.Някой който да е ходил там трябват ми телефони на вили,къщи за гости и прочие.

В този сайт има невероятни бутикови малки хотели :
http://www.boutiquesmallhotels.com/

# 99
  • София
Здравейте !
Гледам и съм на косъм да направя резервация за хотел Ефталия Сплаш-10 нощувки със самолет от дата 06.05-като смятам цената ми излиза като за 7 нощувки със автобус за другите хотели ,които гледах.Понеже ще сме с дребния-на 8 г. дали е добър избора ми Simple Smile.Хем боли,хем сърби .... Laughing цената е ок,ама пък да не вземе съвсем да попаднем в някой пансион.
Благодаря предварително!
Началото на май би трябвало там да е достатъчно топло-като гледам къде чак е на картата.
Не се чуди, да не се скъса косъма Simple Smile Едва ли някой ще ти даде лични впечатления, хотела е съвсем нов от миналата година и се съмнявам някой да е бил в него. А и за тази цена е добре. Не можеш да очакваш чудеса, но морето си е море, ол инклузива-турски. Значи всичко е ОК. Прави резервацията! Peace

# 100
  • Варна
Здравейте !
Благодаря предварително!
Коя агенция го предлага ?

# 101
  • софия

В последните две-три години успявам да хвана гръцка мрежа в Кушадасъ. Миналата година в Ефезията стаята ни беше близо до плажа и успявах да хвана мрежа и в стаята. Като цяло гледам да не говоря много, но ако се налага, едно е да говориш за 50-60 ст. на минута, а друго за 7 лв.
Защо 7лв  newsm78 четох в някой от операторите цена за Турция 1.90?Може и да не съм разбрала.

# 102

Защо 7лв  newsm78 четох в някой от операторите цена за Турция 1.90?Може и да не съм разбрала.

4,8 евро без  ДДС мисля,че беше  newsm78

# 103
  • Русе
Има огромна разлика в цените на изходящи и входящи разговори. 7 лв. е изходящия, а входящия беше към 2 лв. Когато влезеш в Турция, в смс-а, който получаваш от мобилния оператор пише точно.
В Палм уингс на крайбрежната алея, дори и в откритата част на ресторанта се ловеше гръцкия Водафон и говорех чрез него с майка ми. Обикновено и презвънявах и тя ме набираше. Така ми излизаше 18 ст./мин.

# 104
Здравейте !
Благодаря предварително!

Все пак тази хотел е дооооооооооста на втора линия.

Общи условия

Активация на акаунт