На море в Турция - тема 29

• 80 953
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
Аз платих 50% през м. Януари ,останалите са чак 2 седмици преди пътуването. До сега съм спестила 200 лв..Определено ранните записвания излизат по-изгодно,но има риск разбира се. За избрания хотел може да се появят лоши отзиви ,може да излязат по-изгодни предложения на  някоя агенция ,всичко се случва. Направих засраховка и ще си стискам палци до Септември  Praynig

# 181
И за мен имат смисъл РЗ.
Планирам времето за отпуска.
Избирам спокойно хотел. Места има.
Цената винаги е по-ниска.
Не знам защо се заражда спор по въпроса  newsm78

# 182
При нас няма никаква промяна в цената на хотела.  Същата си е, каквато беше и през декември, когато платихме.

# 183
  • Бургас
И за мен имат смисъл РЗ.
Не знам защо се заражда спор по въпроса  newsm78

Аз съм виновна  Blush
Не искам да зараждам спор, защото спор няма, че е по-изгодно да резервираш на ранни записвания.
Само споделих, че не е коректно ТА да пишат, че крайния срок е до края на месеца, като реално знаят, че и другия месец ще продължи ранното записване. Да си напишат, че са до края на март още декември, когато обявяват офертите, за да не търчат хората като луди, защото си мислят, че изтърват РЗ. Аз така търчах да си внасям капарото на 31.01, а то се оказа, че и следващия месец кампанията продължава. Както и да е.
Не знаех, че вече има промяна в цените на някои хотели и са поскъпнали. Нашия хотел си стои на същите пари.

# 184
  • Русе
Не знаех, че вече има промяна в цените на някои хотели и са поскъпнали. Нашия хотел си стои на същите пари.
Има. Хотела който следя е вече със 160 лв. разлика от декември.

# 185
За хотела,който съм резервила края на януари вече е 100 лева отгоре за 3 възрастни.

# 186
Спор няма , има мнения.
РЗ са възможност  за ранно планиране и по-изгодна цена.
Хотелът, който резервирах декември е 100 лв.повече сега.

# 187
  • Русе
Защото сте 2+1. Аз следя същия хотел и са 160 лв. разликата за 2+2.

# 188
И за мен имат смисъл РЗ.
Не знам защо се заражда спор по въпроса  newsm78

Аз съм виновна  Blush
Не искам да зараждам спор, защото спор няма, че е по-изгодно да резервираш на ранни записвания.
Само споделих, че не е коректно ТА да пишат, че крайния срок е до края на месеца, като реално знаят, че и другия месец ще продължи ранното записване. Да си напишат, че са до края на март още декември, когато обявяват офертите, за да не търчат хората като луди, защото си мислят, че изтърват РЗ. Аз така търчах да си внасям капарото на 31.01, а то се оказа, че и следващия месец кампанията продължава. Както и да е.

И защо пък да си виновна. Просто изразяваш мнение. Аз също се ядосвам, че търчах като луда да хвана на 27 декември "последния влак". Но пък никой не ми е крив. Сега като се замисля, нашият хотел понеже не е на първа линия, вероятно и през юни ще струва, колкото и сега и ще има места, но пък и аз се вързах на уж, ранните записвания......но, както казваш, както и да е. Важното е да е живот и здраве!!!

# 189
Защото сте 2+1. Аз следя същия хотел и са 160 лв. разликата за 2+2.
Peace

# 190
  • Beyond the stars
Не помня точни цифри, но миналата година спестихме над 100лв. за двама човека от ранните записвания. Тази година нямам идея, тъй като хотелът няма цена след декември , понеже местата свършиха  Laughing

# 191
  • София
и в този ред на мисли, ще споделя нашия опит, минала година не резервирахме от ранните оферти,
хотела който харесахме беше нов, пускаше се за първи сезон и нямаше отзиви, ние искахме да ходим
септември, решихме да изчакаме реални отзиви, казахме си има време до септември и взехме, че
изкарахме супер късмет, в началото на август пуснаха ластминит оферти точно за хотела който гледахме
и се чудехме при ранните записвания и спестихме близо 400 лв.  Peace

# 192
и в този ред на мисли, ще споделя нашия опит, минала година не резервирахме от ранните оферти,
хотела който харесахме беше нов, пускаше се за първи сезон и нямаше отзиви, ние искахме да ходим
септември, решихме да изчакаме реални отзиви, казахме си има време до септември и взехме, че
изкарахме супер късмет, в началото на август пуснаха ластминит оферти точно за хотела който гледахме
и се чудехме при ранните записвания и спестихме близо 400 лв.  Peace

На това му се вика масло в огъня  Joy   И аз бих се радвала да сме на сметка 200 лева, че да си избием пътя до София  Laughing , щото ако не бях бързала ,като теле пред майка си, щях да ви чета по-дълго и да си избера друга фирма, която тръгва, примерно, от Варна.  Wink

# 193
  • София
alinnna това се беше чист късмет, защото можеше да няма тази ластминит оферта, да е разпродаден желания от нас хотел, варианти има  Wink

# 194
Каква отстъпка правят ТА тази година от автобусните програми за Дидим, ако се ползва собствен транспорт?
  Турс клуб правят 80лв. на човек отстъпка,Ориент 99- 70 лв.На други места не съм питал.Емералд и още няколко фирми си имат директни цени на нощувка за собствен транспорт.

Общи условия

Активация на акаунт