На море в Турция - тема 29

• 80 809
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
препоръчайте ми  в Анталия къде мога да плувам с делфини?
А в Кушадасъ къде може да се плува с делфини?

# 466
  • Beyond the stars
препоръчайте ми  в Анталия къде мога да плувам с делфини?
А в Кушадасъ къде може да се плува с делфини?

На предната страница го написах  Laughing
В Адаланд, миналата година цената беше 80 евро, ако помня добре.
Ето линк за аквапарка :
Скрит текст:

# 467
  • София
Miss Julybouquet точно ти като юрист не би трябвало да задаваш този въпрос.Какво от това, че правил реклама?
 Ние не сме на махленска седянка, а във форум, в който има правила. 
И едно от тези правила е да не се прави реклама от заинтересовани страни, работещи в или за туристически агенции.
Или според теб всичко е абсолютно безкористно и няма конфликт на интереси, когато изтъкваш предимствата на своята агенция newsm78.
Доскоро единствено в този форум от цялата БГ МАМА имаше рестрикции точно заради такива реклами.
А това че някой по свое желание споделя информация и с нея помага при избора на други хора, които я нямат тази информация е наистина похвално и адмирации за това!!!! 
Въпрос е на личен избор, на мотивация, добро желание или.... на политика на някоя фирма Thinking.
Не бъдете толкова наивни да си мислите че всичко е толкова безкористно и тур. агенции не следят какво става в този форум.
Говоря единствено и само за това, когато работиш за някоя фирма и се опитваш много тъничко и уж незабележимо да изтъкваш някакви нейни предимства, които дори и не съществуват.
Галактик Hugе от началото в тази тема и никой не може да каже, че тя дори и веднъж си е позволила по някакъв начин да изтъкне уж неволно на преден план, агенцията в която работи.
Самият факт, че само аз съм дал поне на 30 човека координатите и на лични съобщения говори колко дискретна и добронамерена е тя и по никакъв начин не си позволява да нарушава правилата .
Правилата са затова да се спазват и половината от тук присъстващите ще бъдат потърпевши ако модераторите на форума решат заради такива случаи да върнат същото положение отпреди две години.
Стилиянаbouquet не хваля Емералд. Споменал съм ги три пъти и ТО С ТОЧНИ ФАКТИ, КОИТО СА ОТ ПОЛЗА НА ЧЕТЯЩИТЕ ТЕМАТА / или за едните като споменават факти е добре, ама за другите не/.
Единият път, когато казах, че на туристическото изложение са имали най-добрия каталог. Истина ли е? Да! Полезна ли е тази информация- да.
Вторият път, когато казах, че пускат за всеки хотел концепцията на хотела и така човек може сам да прецени дали е за него този хотел или не. Това лошо ли е според теб? За мен е супер, че са се сетили и го правят.
И третия път, когато казах, че съм си направил през тях резервацията за лятото за хотел Лонг бийч. За него съм платил 2000 лв. за двама души за десет нощувки полет със самолет до Анталия. Ако друга агенция бе предложила по-добри цени щях да резервирам през тях и да спомена тяхното име. Или да не казвам, че съм резервирал през тях, за да не могат и други да се възползват от ниските им цени ли?
Когато се споменават точни цифри и факти от някой като мен, който по никакъв начин не е свързан  с тур. агенция /напротив не ги понасям, защото в по-голямата си част са некомпетентни/ е едно, когато обаче кажеш ЕДНА ОТ НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩИТЕ И ДОБРИ ТУР. АГЕНЦИИ и на всичкото отгоре получаваш пари от тази агенция, работейки за нея е съвсем друго.Това си е чисто и просто РЕКЛАМА И КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ.
И Мисс Джули като юрист знае много добре, че е така.
За наше съжаление/това може да го разберем по-късно, ако работещите в тур. агенции продължат с уж неволните реклами/ същото го знаят и модераторите на форума Peace

# 468
Дори и някой да прави реклама какво от това?

Е как какво от това, с правилата на форума не си ли запозната?

# 469

Галактик Hugе от началото в тази тема и никой не може да каже, че тя дори и веднъж си е позволила по някакъв начин да изтъкне уж неволно на преден план, агенцията в която работи.
Самият факт, че само аз съм дал поне на 30 човека координатите и на лични съобщения говори колко дискретна и добронамерена е тя и по никакъв начин не си позволява да нарушава правилата .

Пак ще се съглася с теб  Grinning  От старите кучета на темата съм, както и Галактик, но до ден днешен си нямам идея къде точно работи тя. Абсолютен професионалист!   bouquet

# 470
  • Бургас
.

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 17:23 от miss july

# 471
  • София
Мисс Джули, не зная що за юрист си, но  много небрежно боравиш с думите #Crazy
Нещо не твърде характерно за юристите.
Сега остава да ни цитираш къде точно прочете, че някой е казал че: ГАЛАКТИК И ИВО са си набирали клиенти от форума. Че и Галактик БАЯ /пак характерен изказ на юрист/ клиенти е набрал /а/ Галактик е жена, пък аз съм и помогнал. Дал съм координатите и на тези, които не искат да спамят темата и да я питат нещо, което по-лично ги интересува, а не защото ще и станат клиенти. Така както ти до 12 през нощта си говорила с Иво, а не с Лив 1892.
Сега следвайки твоята логика трябва да кажа, че го защищаваш, защото си му клиентка.
Но не го казвам, защото не зная дали е така Joy
Много интересни изводи от един юрист, за нещо което не е написано никъде. А уж юристите внимавали какво говорят.... newsm78
И за кой път трябва да ти казвам, че сме против рекламата на туристически фирми от лица работещи в или в тези фирми, защото това нарушава правилата на форума.И заради тази реклама всички ние може да сме потърпевши както допреди две години. Как по-ясно да ти го напиша не зная.
Татяна  bouquet много ясно го каза, Галактик за толкова години нито веднъж не спомена името на фирмата, в която работи. Както и Диана, както и Евелина и още доста от хората работещи в или за туристически агенции в този форум Peace.

# 472
  • Бургас
.

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 23:43 от miss july

# 473
Мис Джули, при Иво има постове за неговия работодател, даже името му е с уголемени букви (и/или в друг цвят). Най-запаметяващото за мен беше неговия въпрос, какви са впечатленията на посетителите от тур. борса, и когато имаше негативи за работодателя му, набързо се извърташе темата.  Wink
Разликата с Галактик е, че тя никъде и никога не е писала за агенцията, за която работи, а се включва само общо с мнения и препоръки за хотели, курорти.

Ако искаш виж темите назад за да видиш какво имам предвид. Жалко, че Галактик, както и други стари кучета, визирам примерно Марги, вече не пишат толкова редовно тук, от това губят всички които следят темата  Sad

П.П. Извинявам се на останалите за целия този разговор. Предлагам да го прекратим.

Най-добре, да. Нека модераторите или админите преценят  Peace

# 474
  • София
Мисс Джули, много йезуитски предлагаш да прекратим разговора Joy
Като  искаш да го прекратиш просто не пишеш отговор Peace
Мисля, че наистина няма смисъл да разговаряме с теб на тази тема, защото не можеш да разбереш едно простичко нещо. А то е. Пак ще го напиша, та дано го разбереш.
Нямам нищо против Иво, Елена и всички останали, които работят в или за туристически агенции и пишат в този форум. Напротив мисля, че всички имат полза от тях, защото по-добре е да си повериш парите на някой, който познаваш и на когото имаш доверие и който дори и в 12 през нощта ти помага отколкото на някой безхаберен анонимник в безхаберна агенция, стоящ зад бюро и нищо не разбиращ.
Нямам нищо против и това, че някой ще печели клиенти. Щом може, значи е супер. На мен не ми пречи това. както стана ясно на никой не му пречи. И не за това е разговора.
ПАК ЩЕ ТИ ГО НАПИША. Та дано разбереш за какво иде реч, че вие се хвърлихте да защищавате Иво като Матросовци пред амбразурата Joy
Аз не съм против Иво, а съм ПИША ГО ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ:
 Против рекламата на туристически фирми от лица работещи в или за тези фирми, защото това нарушава правилата на форума.И заради тази реклама всички ние може да сме потърпевши както допреди две години
Ако Галактик или Калея или Диана Дон или някой от останалите, които зная, че имат връзка с тур. агенции си позволят да напишат имената на туристическите агенции, за които работят, правейки волно или неволно реклама ще реагирам по същия начин. Защото засягат моите интереси, а аз не засягам с нищо техните.

# 475
  • Варна
Роже,не съм писала нищо за ТА,която ти споменаваш в поста си,само писах,че Иво е много отзивчив човек и всичко това беше ненужно,кой печели от тези спорове,не е ли по-добре да си пишем за хубавите емоции от почивката ни Peace

# 476
Моля, не съсипвайте хубавата тема с тези спорове. Едва ли коментарите за определени Т О. тук са увеличчили или намалили продажбите. Големи хора сме и всеки сам си избира с коя фирма да пътува. Точно защото сме хора, напълно нормално е в състояние на емоционален изблик някой да се оплаче, или похвали от определен ТО. Няма смисъл темата да се пълни с подобни спорове, защото те не помагатна никого, а оставят /поне у мен/ неприятно усещане.

# 477
Здравейте, някои има ли актуална информация за хотел Grand Yazici Mares 5* как е? Прочетох старо мнение, че хотела е овехтял, но видях и че е реновиран 2013г. Също искам да попитам тези 3 хотела, които са целия комплекс Grand Yazici, заедно ли са, може ли да се ходи навсякъде или са отделени.

# 478
  • Beyond the stars
ndimitrova подкрепям те напълно  Hug Не разваляйте хубавата тема  Hug
Има модератори, които да преценят има ли или няма явна реклама.
На мен честно казано ми пречат повече безсмислените спорове като този, отколкото споменаването на която и да е агенция. В крайна сметка всеки рекламира агенциите и хотелите, от които е бил доволен  Wink

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 08:44 от Вълшебство

# 479
ndimitrova подкрепям те напълно  Hug Не разваляйте хубавата тема  Hug
Аз също подкрепям
Все ще появи някой всезнайко да развали хубавата тема
Сега ще видим кой ще ни отговаря на хилядите въпроси  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт