Струва ли си да се бориш?

• 13 722
  • 108
  •   1
Отговори
# 60
Аз да ти кажа като жена, винаги очаквам да се уверя, че мъжът е сигурен, че иска да е с мен и чакам да ми го покаже, иначе съм пас, даже отвътре да искам да му се хвърля на врата. След раздяла човек има съмнения...ако искаш да си с нея не оставял нещата на самотек.

# 61
Полезна,полезна,....Даже не знаех, че има мъже като теб. А и мненията на писалите допринасят ...
Оценявам смелостта да пуснеш темата и да вникнеш в разните гледни точки.

Мъже като мен - влюбени мъже. Аз самия не съм от най-мекушавите принципно, но това, което една жена може да направи с един мъж, никой и нищо друго не може.
Имам познати с "каменни сърца" и по-голямата част от тях направиха неща, които не съм си и помислял, че ще направят, още по-малко за жена, а останалата част просто още не са срещнали подходящата(или по-скоро неподходящата Grinning).

@iany, аз като мъж, давам на жената да разбере точно какво искам още в самото начало. Не обичам да си играя с чувствата на който и да било. Не уважавам и хората, които го правят. Не е приятно също да оставиш грешни впечатления у някого, било то и неволно.

# 62
Да но приеми, тя може да не знае дали още имаш чувства към нея, може би смята че си я прежалил, може да мисли че си срещнал друга през времето, когато сте били разделени... Това имам предвид, а не някаква междуполова игра на егоцентризъм.

# 63
Няма начин да не знае.
1. След раздялата написах няколко стиха, които тя с течение на обстоятелствата прочете. Обичам да пиша, когато ми е тежко. Винаги пиша за хора, които са специални за мен и тя го знае много добре.
2. Предпоследния път, когато се видяхме, видя сълзи в очите ми, докато описваше с най-малките детайли как си е представяла сватбата ни. А моите сълзи за нея бяха нещо, което не успя да види през цялата връзка, та дори и като се разделяхме.
3. При последните ни разговори в прав текст ѝ казах, че и за миг не съм спирал да мисля за нея, да се интересувам дали е добре и т.н., дори след като сме се разделили и не сме се чували и виждали 1 месец.

# 64
Ясно! Просто си мислех, че би било ужасно жалко ако и тя има чувства да не се събирате от гордост или от някакви недомлъвки. Струва ми се че ти не вярваш, че тя те обича.
Аз лично, бих си счупила главата, не че те съветвам ти да постъпиш така. В смисъл бих дала последен шанс и бих го инициирала под формата на среща и разговор. Така поне няма да се терзая, че не съм опитала.
Иначе, нали знаеш, любовта не идва лесно! Успех ти желя!

# 65
Чувства не знам дали има, но гордост не ни липсва и на двамата. Недомлъвки също има, но не мисля, че са решаващи. Това, което съм искал да кажа, съм го казал.

Струва ми се че ти не вярваш, че тя те обича.

Правилно ти се струва, колкото и да ме боли да го призная. Дали е 100% вярно - не зная, но това е, което усещам. Това е нещото, в което тя ме кара да вярвам с действията си, дори да твърди, че не е така. Времето ще покаже дали греша. Мисля, че това е най-трудната част от цялата драма. Да приема факта, че жената, която се е кълняла във вечна обич, вече не ме обича. Но когато не ми се доказва обратното, то колкото по-скоро го приема - по-добре за мен.

Благодаря за пожеланието, както и за отделеното време Simple Smile

# 66
  • София
Съзирайки съседната тема, ако настане крайно военно положение, ще си запазя бижутата, пиячката и ще взема нещо съществено за четене -теб Mr. Green

# 67
Има нещо гнило в тая история. Много сълзлив мъж, много дърдори, все едно и също повтаря. Като от турски сериал е.

Или не е мъж, или е някакъв глезльо, на когото доказването от другата страна никога няма да му е достатъчно и все ще си намира някакви поводи да бяга.

Така или иначе това, което описва като инициатива, не е точно инициатива и е леко налудничаво да очаква резултати, ама нека си живее сред стиховете и заблудата.

# 68
Напълно съм съгласна с последното мнение. Извинявайте, ама на мен момчето ми досади. Ако е така и с възлюбената му. И толкова много ли говориш и се обясняваш, момче? Не ми се карайте, спирам да чета.

# 69
Съвсем налудно е как той, изчаквайки пасивно и обидено, очаква от жената тя да поеме ангажимент.
Тя да се ангажира с тяхната връзка и да го увери с "достатъчни стимули", че той да продължел да се бори.

Изумителна, немъжествена диспозиция.

И според мен много се  укрива и преиначава. Например, какви са били тия страхове, изказани от жената и какви са били дефицитите, за които той не иска да се ангажира, че ще промени, ами сдава фронта. Изобщо, речника на мъж, който е бил ясен и директен с чувствата си и решимостта си да има връзка ще звучи напълно различно от тукашните истории.

# 70
  • В тъмната гора.
Ехееее... темата вече се появи и във фейса.
Голяма известност доби.

# 71
Къде във фейса?  Rolling Eyes

# 72
  • В тъмната гора.

акаунта на бгмама я пусна във фейса, токущо я видях на страницата си.

https://www.facebook.com/bgmamma

# 73
Не знам какво гнило има в историята. Задавам въпрос, който ме вълнува и го базирам на личен опит.
Едно и също повтарям, защото получавам едни и същи въпроси.

Мисля, че се дразните, понеже изглежда така, сякаш все още стоя и чакам да се случи нещо.
Както вече казах:

Цитат
Поставих въпроса ребром - решението вече е взето(още като пуснах темата може би). Просто разисквам ситуацията като цяло. Извинявам се на всички, които съм подразнил с мненията си. А и съм сигурен, че не съм единствения, който е попадал в подобна ситуация, та може темата да е полезна и за други Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 13:44 от Amateurrr

# 74
  • В тъмната гора.
Не знам какво гнило има в историята. Задавам въпрос, който ме вълнува и го базирам на личен опит.
Едно и също повтарям, защото получавам едни и същи въпроси.

Както вече казах:

Цитат
Поставих въпроса ребром - решението вече е взето(още като пуснах темата може би). Просто разисквам ситуацията като цяло. Извинявам се на всички, които съм подразнил с мненията си. А и съм сигурен, че не съм единствения, който е попадал в подобна ситуация, та може темата да е полезна и за други Simple Smile

Ама щом решението е взето, защо ти беше да пускаш темата? За да се разколебаеш ли? Или да си го затвърдиш? Щом си пуснал тема тук, категорично ще получиш и камъни по главата. Има жени, които в дадени случаи са повече мъже от много мъже. Заофлянка ли се историята, ще има и остри коментари.

Общи условия

Активация на акаунт