Пролет иде вече, да се изправя иска ЮНСКОто човече!

• 64 032
  • 538
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте!!!
Честит празник на всички, които са празнували до сега!!! Да са ви живи и здрави дечицата!   bouquet  bouquet  bouquet
Ели преди 2 седмици беше 8400, 73см. Дребичка си ми върви, ама то и ние с баща й не сме много големи. Яде вече всичко( без гъби) , даже онзи ден и дадох да си опита от моя сладолед Simple Smile хи хи хи Като ококори едни очи и зяпа за още. Върви що годе стабилно. Спинка по два пъти на ден, което много ми харесава.
И да попитам : Как ще отучвате мъниците от бибетона? Това ми е най-големия кошмар. Не си представям живота без биба, обаче рано или късно трябва да я махнем. Тя сега само заспива с нея. Вечер като се размрънка пак й я давам. Но май е време да я махаме....

# 346
Здравейте,
отдавна не съм писала, но често често надничам в темата да видя
как се развиват бебоците.
Рая е 72см и 8600. Много пълзи и ходи за ръчичка,но я е страх да се пусне.

Утре има рожден ден  Mr. Green
И да ви кажа още няма НИТО един зъб!!! Направо не мога да повярвам,
чакаме ги от 6 месеца, щото уж я сърбят, но нищо! Сигурно вече е единствената
беззъба госпойца на 1 година  Blush

Malena Tak честито и от мен, много се радвам на мами,които не ги е страх
и се пускат по течението, аз също искам, но за сега нямам кураж за още едно Heart Eyes

# 347
Браво голямо раздвижване  Party Въпреки, че има още какво да се желае - трябва скоро да я изпишем тази тема - още сме на пролетна вълна  Crossing Arms

Тедка за биберона съшия проблем, започнах аз от последните месеци да се замислям как ще става  ooooh! Близки около мен приятели все ми разправят, че най - лесно като почнат да разбират и просто било по - лесно да им обясниш, там филма за кучето, че го взело. Не знам кога и как  ще става при нас отказването - не искам да е с биба вече - голяма е - като видя по - голямо дете с биберон и  Sick но поне се радвам, че тя само заспива с него и го изплюва почти веднага след това. Не го търси през останалото време. Явно трябва да издебна точния момент  smile3530 (да дойде кучето може би, или смелостта ми) и да действам. Защото, който каквото да ми говори - махането на биберона по - скоро майката трябва да издържи психически.

Витлеемска да си изкарате супер на РД-то и много подаръци да получите  Laughing А за озъбването - не се притеснявай - ще се озъби всяко дете е индивидуално и вади зъби по различно време. Поне да избива да не се мъчи милото.

Аз да ви кажа днес за пръв път взех от ДК и във всичко имаше прясно мляко  ooooh!  ooooh!незнам какво да правя. Не знам дали ще доизразходя купоните до края на седмицата. АКо има някоя мама от Варна - подарявам купони за седмицата за 1ва група.   bouquet

Ами толкова от нас - отивам да правя салата на мъжа ми. Приятна вечер на всички и да се разпишете още повече!  Hug

# 348
  • София
Ето ме и мен Simple Smile наближава рд-то на малкия разбойник и вече мога да кажа, че съм на 100% готова с организацията на партитата Simple Smile те ще са две - едното за мамите и наборчетата, другото за баби, дядовци и сие Simple Smile
Ние сме едва с 1/2 зъбче и току що избило второ, което леееко драска Simple Smile опитва се да ходи като ме държи за един пръст, но го е страх да се пусне, тъй като преди 1-2 седмици от зор да ходи се разби на няколко пъти и явно трябва да позабрави и пак да почне да се отпуска Simple Smile
Още не е от най-яшните деца, но аз вече не се впечатлявам особено - малко станах на принципа колкото - толкова , така нито аз , нито той се тормози Simple Smile
Като цяло е много енергичен, контактен и емоционален Simple Smile
та така Simple Smile

# 349
Е как прясно мляко във всичко??? При нас има само в десертите... А пък и то колко ще е прясно мляко не се знае.
Вителеемска звезда, весел празник и от нас!
Аз вече съм измислила рожденния ден. Ели вече има тоалет, аз и татко й също имаме, тортата тази седмица ще ходя да поръчвам.Избрала съм модела. РД ще бъде в едно заведение с градина, има люлки, пързалка, само дано и времето да е хубаво. На самия ден ще е с майки и деца, а в съботата след това ще е с баби, дядовци. Мисля да е след обяд някъде към 17,00 часа, че преди обяд едно спи, друго не спи. Поне се надявам по това време на деня всички деца да са будни Simple Smile  thumbsup
Е, хубава вечер!  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 350
ОФФФ с това прясно мляко в ДК направо ще полудея.Тук(в Бургас) всички яденета-супа и основно,вместо с вода го  правят с прясно мляко.  Sick Заради това Алекс отказва да яде и то почти всичко.  Crazy В чудо съм се видяла. #Crazy

# 351
Витлеемска честна скаутска  Peace Първо 1 седмица преди да я запиша отидох да говоря с управителката да я поразпитам с какво готвят, каза че с прясно мляко за 1ва група, но от следващата седмица започват с АМ, били сключили договор с Нестле. Аз бях много щастлива от този факт и на следващата седм. веднага я записах. Питах ги, докато купувам купони - с АМ ли готвят вече и ми отговориха, че засега продължават с прясно мляко, като предимно прясно мляко в десертите и рядко в супата или основното - познай ! И трите с прясно мляко вчера !  Поне засега не искам да давам прясно мляко, макар и да казват че след годинка може, някак си вътрешно не мога да се пречупя и без това малката вчера не хареса храната, въпреки че напоследък не яде с охота на обяд (не знам зъб ли - заради жегите). Но днес я записах на частна и на меню без мляко и яйца - да видим как ще понесе тази храна. А за държавната - може по нататък.
sveta Защо не пробваш и ти частна кухня - имам 2ма приятели в бургас - работят в 2 такива частни кухни - някакви регионални са - мога да разпитам как е храната - те поне няма да ме излъжат със сигурност - едната мисля е Ам - Ам - тя е столична, но правят разнос в Бургас, Ст. Загора и т.н. , а за другата ще те излъжа. Май беше Ян Бибиян - май пак с разнос. Ако те интересува, мога да се позаинтересувам за теб. И без това ще правя проучване - нали ММ е от Бургас и като ходим при свекъра ми мисля да ползвам услугите.  Laughing
алекс добре дошла ъгейн ! Честит ви половин зъб  Heart Eyes
Вал Къде си женоооо?
Фламме какво стана с разходката ни? То ще стане зима пак докато се наканим - хайде да те водя към Морската.
Приятен ден на всички и страхотни разходки с много послушни бебоци.

# 352
DramaQueen днес на обед ще дам на Алексче  от ам-ам благодарение на donito81 . Ако прояде от там записвам я веднага.
За рождения ден почти не съм готова. Мислихме в къщи да го правим , но последно решихме на заведение.  Та още не съм отишла да резервирам, нямам купена украса (от джъмбо смятам да е), рокля ва Алекс харесах-трябва да се вземе, рокле си купих за мен, мм още не е харесал нищо, торта даже не съм харесала, не да я поръчам. А 18-ти наближава. ooooh!

# 353
Абе защо не мога да редактирам - обърках се обръщението ми към Витлеемска всъщност е към Тедка за кухнята и прясното мляко Simple Smile

Света - да кажеш после как е положението. Мисля и аз от ам ам да взимам, като се подвизавам в Бургаскияте райони Simple Smile  Party

# 354
  • София
Здравейте! И Ивчо днес става на 1 годинка, но ще го празнуваме в неделя. Дано времето е с нас, че ще бъде градинско парти.  Mr. Green
На нас вчера ни се обадиха за ДК, че ни е дошъл ред, а сме го записали като беше на 3 месеца. Но не можем да я ползваме, тъй като е с лактозна непоносимост. Мислех да му взимам частна, но засега му готвя, тъй като ми яде манджите за разлика от сестра му.  Grinning
Ивчо вече ходи доста стабилно, обикаля целия апартамент самичък и се катери навсякъде.  Shocked

# 355
Здравейте! И Ивчо днес става на 1 годинка, но ще го празнуваме в неделя. Дано времето е с нас, че ще бъде градинско парти.  Mr. Green
На нас вчера ни се обадиха за ДК, че ни е дошъл ред, а сме го записали като беше на 3 месеца. Но не можем да я ползваме, тъй като е с лактозна непоносимост. Мислех да му взимам частна, но засега му готвя, тъй като ми яде манджите за разлика от сестра му.  Grinning
Ивчо вече ходи доста стабилно, обикаля целия апартамент самичък и се катери навсякъде.  Shocked

Честит рожден ден на Ивчо  newsm59! Да е жив и здрав и да радва мама и тати

# 356
  • София
Аз от 10 месечни им давам кухнята-да,имат пр.мляко,но то е в минимално количество,а и след 11 мес вече няма никакъв проблем да се дава и по малко пр мляко и белтък и почти всичко освен ядки и мед. Моите не са имали проблеми. Ест,всеки сам си преценява,но не пречи да се пробва...

# 357
  • София
Тинн, честит ден ден на малкия разбойник 🎁  bouquet

# 358
Канари - днес РД има Ивчо на Дидка-бандитка. Моят разбойник е след 15 дни  Hug

Имам въпрос към мамите, които ползват услугите на детегледачка ( или пък инфо от достоверен източник  Laughing) - как вървят цените за София? Интересуват ме цени за целодневно гледане за месец? Благодаря за инфото предварително   bouquet

# 359
  • София
Аз имам детегледачка за по 9.5 - 10 часа на ден, и ми излиза по 240 лева на седмица, т.е. около малко над 1000 на месец. Това е фиксирана сума, като й даваме и по около 2-3 седмици почивка през лятото плюс всички официални празници, без това да се отразява на заплащането. Не чисти, не готви, но пуска в пералня и сушилня на бебо дрехите и ги сгъва - без да глади. Основно си се занимават с бебо, с много разходки навън, когато времето го позволява.

Общи условия

Активация на акаунт