Отговори
# 645
X*   bouquet
В крайна сметка сватба ще има... какво друго остана, освен да им пожелаем дълъг съвместен живот, много да се обичат и да запазят любовта си чиста и истинска! Само да спомена, за мислещите Берен за лека жена, това момиче има постоянна връзка от много време, която ще отведе до нова крачка към бъдещето-брак.  Peace

# 646
Берен- лека жена ... ?!? blahblah blahblah Rolling Eyes

# 647
Момичета!  Hug Доста сте напреднали в материала  ooooh! Не знам как ще ви догоня с преговора.

Кралицата! Честит празник! Много да се обичате и уважавате!  Hug

Госпожата! За теб!  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 648
Момичета!  Hug Доста сте напреднали в материала  ooooh! Не знам как ще ви догоня с преговора.

Госпожата! За теб!  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Благодаря ти от сърце !   bouquet Стопли ми душата !  newsm51  love001 newsm51

Х*, ама щЪ знаЙш - много си права !  Joy Joy Joy Добре, че сме ние - аз и ти дваминката и на цело село половинката, дето го харесваме и го обичаме - ей така, от съжаление, щото иначе завалийката , как щеше да я кара, хич не знам !  Confused

Радвам се за Берен - може и да не ми е на сърце този Кенан, ама тя сияе до него и това ми е достатъчно !

Последната реклама на Акбанк ! Wink

# 649
Gospоjata,  smile3521 newsm10

Neidjal Hug, ако пак прочетеш нещо мое в тази тема, да знаеш че съм от ж.р, ед. ч.  Wink

Ех,... страст ,но не кристали, а на къси пасове....
http://www.youtube.com/watch?v=C84qME6gQkQ

Какъвто е
Скрит текст:
вързан с двата крака този Къванч, колко ли настъпани палци е имала Берен докато заснемат този танц, за да изглежда така перфектно, да усетиш магията на тангото и греха на тяхната страст само в няколко стъпки и погледи....това може да го пресъздаде само един некадърник  / визирам КТ/, който върви в такт дясна  ръка-десен крак...една Берен с талант даден и от не знам кой / добре, че има добри партньори за да се види, че и тя може да скалъпи две заучени фрази и няколко движения тип това  селфи, май се казваше по модерно му, демек надути джуки все едно съм яла люто чили/

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 23:39 от X*

# 650
Снощи di...va Heart Eyes ми подари един невероятен клип, който сама е направила! Hug Незнайно защо, са го изтрили, когато са почиствали темата за КСШ - та той си е съвсем по правилата, а там има толкова много мръсотия за чистене, че време няма да им стигне, но ....станалото - станало !
Но тъй като клипът е невероятно красив и абсолютно илюстрира начинът, по който се чувствам в този момент, искам да споделя подаръкът си с вас !  Heart Eyes

Дива,  Heart Eyes още веднъж ти благодаря от сърце !  newsm51

# 651

Ако си ме чакал,
Скрит текст:
а не съм дошла,
значи пътя съм загубила,
но ще дойда някой ден сама.
Ти не бързай да разлюбиш!
Ако си ме викал
с истински слова,
може да не съм те чула.
Но в съня ти ще се отзова...
Ти не бързай да разлюбиш!
Ако някога те нараня
с дума дръзка, неразумна,
щедро болката ще заплатя
с болка...
Още не разлюбвай!
Но ако не дойда
в тежък час,
в който като хляб съм нужна,
в който само моят глас
може раните ти да превърже;
даже от далечен свят щастлив
ако не дотичам -
разлюби ме!
Без проклятие, без вик...
Разлюби ме! ...
Ако още ме обичаш!

Вася Борисова

Клипа е много красив  bouquet

# 652

Страхотен стих !   bouquet Ето един и от мен !  Peace

Скрит текст:

# 653
# 654
Добро утро и щастлив нов ден ви пожелавам !  Hug

Скрит текст:

Докъде стигнахте с преговора, дружки ? Или чакате старта по Диема и тогава ще коментираме ?

Скрит текст:
Юли

Във копринена рокля на точки –
аз съм лято. И нямам предели.
Обещавам мечти и безсрочности.
Само в Юли съм толкова смела...
И съм скрила слънца във косите си,
а във пазвата – гълъби бели.
Ако искаш – свали ми звездите.
И бездруго натам съм поела...
Ще ти пиша любов по небето,
всяка нощ по една да прочиташ.
Ще ти сбъдвам случайни комети.
Неслучайно на мен ще разчиташ,
да съм в рокля на точки през Юли.
(И почти съм прекрасна, признавам.)
Не затваряй прозореца, чу ли?
По луната ще сляза. Оставам.

Мира Дойчинова-irini

# 655
 Hug

Ама тези двамата как преиграват ooooh! ooooh! ooooh!

Госпожата Wink

# 656

МанИкен, какво да го правиш ! Умее да блести само !  Mr. Green

Снимката е от Лагуна бийч- Калифорния и незнайно защо, гръцките подруги, са решили, че Киво е там.  newsm78 Може би, защото и двете снимки са от неговия инстаграм, ама онзи ден беше в Истанбул, вчера вече в Калифорния.... ма знае ли човек ? Thinking

It doesn't matter what you ride, it only matters that you ride..-Malika Mimi‎

Wink

# 657
Госпожата, кара, язди, вози.....Каванч да внимава , че доколкото не ме лъжи паметта със стария си мАтор сума ти и народ бе сгазил из истанбулските сокаци / според достоверен източник  от някоя развинтена фантазия/ Peace

# 658

Госпожата, кара, язди, вози.....Каванч да внимава , че доколкото не ме лъжи паметта със стария си мАтор сума ти и народ бе сгазил из истанбулските сокаци / според достоверен източник  от някоя развинтена фантазия/ Peace

Ма не дълбай с длетото тънко....ей на - разстрои го, сега трябва да вървя да го теша !  Heart Eyes

Те напоследък много “достоверни“ източници с развинтена фантазия се навъдиха, ами - нейсе ! Вече не знам дали е развинтена фантазия или болен мозък, ама клоня към второто !  Laughing

# 659
Да реве, като му е слаб ангела....от две думи и се държи като ощипана мома на хоро....

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 10:56 от X*

Общи условия

Активация на акаунт