Отговори
# 660
Каванч през колко " любими" трябва да премине за да намери жената с главно Ж за него? И всеки сезон с различна Crossing Arms, "ама така не бива"- както казва мама Шереф в Перла...да вземе да си озапти хормона и да се задоми...Госпожата , ти си на ход Peace

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 11:08 от X*

# 661
Оооох, то да му беше слаб ангела, тогава да видиш... Crazy Heart Eyes Blush Party Whistling

Каванч през колко " любими" трябва да премине за да намери жената с главно Ж за него? И всеки сезон с различна Crossing Arms, "ама така не бива"- както казва мама Шереф в Перла...да вземе да си озапти хормона и да се задоми...Госпожата , ти си на ход Peace

Joy Joy Joy Ама ти не знаеш ли ?! Той всъщност е само с една, тази сега му е за камуфлаж и ПР . Joy Joy Joy

# 662

Joy Joy Joy Ама ти не знаеш ли ?! Той всъщност е само с една, тази сега му е за камуфлаж и ПР . Joy Joy Joy

Чакай сега Stop, обърках се нещо... едната съм аз, ти?! май и ти си някъде там, ами да не пък да има друга....а сега де, хвърли ме в умопомрачителен размисъл

Скрит текст:

ей мЪ нЪ в размисъл и тъкмо да си поизмия краката, че нещо понамирисват #Crazy Whistling

# 663

Чакай, че и той се замисли - как беше - първата, втората, третата...... Wink

Отивам и аз да се отдам на ...спомени !  Heart Eyes Crazy Whistling Wink

# 664
Здравейте, момичета Heart Eyes Hug

Скрит текст:

Тези дни нямам много време да пиша, но от време на време преглеждам за новини около Киво Simple SmileМного се зарадвах, че махна тази брада Heart Eyes Нов мотор пак, направо не знам какво ги прави старите Simple Smile Язък, че приятелката му е дизайнер, носи се много неглиже за моя вкус, но и така си го харесвам Heart Eyes

Х*, благодаря за информацията и снимките, които публикуваш Hug Относно Башак и последната статия за тайния й брак, много, много не е вярно Peace Жената си е била женена, факт, няма как да знаем, дали да имали връзка преди развода й, но поне Киво миналото лято се мотаеше с Фло из турските курорти Simple Smile Не ми се вярва, да са се срещали преди това Peace Излезе информация, че се познават от снимките на ЗП, а оттогава мина много време, а и Киво смени няколко изгори преди нея Simple Smile Та, исках да кажа, че не вярвам 100% на тази информация Peace

Госпожата Heart Eyes Hug, преговора малко замря като не пишеш Simple Smile Даваш тон така да се каже Simple Smile Heart Eyes И аз си пускам по някоя серия и чакам някой да напише нещичко и да се включа Simple Smile Много ми е сладък без брада и с косата назад Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Изобщо стилът му от миналото лято беше трепач, поне според мен Simple Smile
Скрит текст:
Относно другата тема, защо така, джанъм, се даваш хейтърството и омразата да победят Peace Моля, те не се отказвай от темата, виж колко хубаво си беседвахме там, дори и на различни позиции PeaceНе, че ти се бъркам, но прекалено много внимание и обърна на въпросната персона Peace Peace Peace Не ти казвам какво да правиш, просто ти споделям от личен опит от темата на КГ, има една потребителка, която мега ме дразни, но я подминавам директно PeaceНяма да тръгна да и се обяснявам и т.н, не я чета и толкова PeaceВлизам там, защото има други, които ми харесва да чета и така....С риск да те подразня, аз пък се забавлявах с въпросните писания Peace Peace PeaceТолкова категорични, че все едно са първи приятели hahaha hahaha hahahaАма, то нали затова сме с глава на раменете, всеки през своите си възприятия да усеща нещата PeaceКакто и да е, джанъм, не искам да променям мнението ти, само исках да ти споделя аз как действам, когато нещо ме дразни Peace Heart Eyes Hug

Кралицата Heart Eyes Hug, на патерици, много щастие и любов ви желая на двамата с любимия ти Heart Eyes Peace Да сте живи и здрави и винаги заедно Heart Eyes Hug

Бай, бай и до скоро Heart Eyes Hug

# 665

">#t=11[/video]

Миси,  Heart Eyes ами нали чакам да се изравним, затова е не коментирам. Ама аз трудно се удържам и си пускам по някой и друг епизод и .... Crazy
Ще гледам да споделя нещо обобщено за епизодите, които съм изгледала до тук, но няма да е днес, че имам доста ангажименти!  Peace

Скрит текст:
Колкото до другото - мисля, че има неща, които не бива да се подминават и да се правиш, че не ги забелязваш. Дълго време и това правех, ти знаеш много добре, но всяко нещо има граници и когато те бъдат нагло стъпкани, не мога да не реагирам. Не мога да съм безучастна, когато се излива толкова много кал и помия по някого, когото не познаваш, който и да е той. Не мога да подминавам двуличието и лицемерието, не мога да търпя фалша и псевдоморалистите, които на всичко отгоре, си позволяват да размахват пръст, да поучават, да налагат “норми“ на поведение. За толкова години във форума не го научих това упражнение. Не мога да се забавлявам със злоба, негативизъм и омраза, с липсата на всякаква толерантност и уважение. Такива хора и подобно поведение, нямат място нито в реалния, нито във виртуалният ми живот, хейтърските изцепки и негативизма просто ме задушават, двойствеността и лицемерието - също . Знам, че не мога да ги спра, знам, че отново ще се появят с друго име или образ някъде, затова правя, това, което мога и смятам за правилно - грижа се за личната си форумна хигиена. Peace

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 17:10 от gospojata

# 666

Каванч като малък

# 667

Страхотна Небахат newsm10

# 668

- Tатенце, мани си мустака, че боде бе....Ох, и носа ми смаза....

" Да го бутна ли по стълбището или пак да му натисна носа"

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Селчук като млад татко - 1 РД на дъщеря му

.... и сега...

със съпругата си

Цялата фамилия

# 669
# 670
Привет, останах си без тема, затова споделям при вас новия клип на Алкмени - Kivanc Tatlitug..like wind!!

Леле, госпожата, сори, дублирала съм те. Фал старт, извинете.

# 671
Госпожата!  Hug

За следобедно освежаване

Аз с преговора го докарах до 5 епизод  Rolling Eyes Определено трудно ще стигна вашата скорост, каквото решите да коментирате, ще се съобразя с вас  Heart Eyes

# 672
Вале,  Hug добре дошла !   bouquet
Тук е територия, запазена за Къванч и неговите минали, настоящи и бъдещи проекти, така че няма как да си “останала без тема“ . Ще обсъждаме всичко, което ни вълнува около наш левент, включително и КСШ !  Peace
И няма фалстарт - колкото повече - толкова повече ! А Къванч тук на нас, никога не ни е в повече !  Heart Eyes

Роминка,  Heart Eyesстрахотно освежаване, благодаря ти !   bouquet

Х*, страхотна Небехат, наистина ! Отиват и само класни роли и проекти !  Peace

Благодаря и за снимките на Селчук - тези не ги бях виждала. Peace

Аз ви пожелавам хубава и топла вечер с любими хора с един от най-красивите моменти между Сеит и Шура !  Heart Eyes

# 673
Добро да е утрото и усмихнат денят ви, дружки !  Hug

Скрит текст:

Днес е Международният ден на целувката - нацелувайте любимите си хора и им кажете колко ги обичате !  Hug

Скрит текст:

И една за нас !  Wink

# 674
Здравейте и от мен Simple Smile

от много време не съм писала никъде из темите, изобщо бях позарязала мамата от известно време  Rolling Eyes
Закъснях и с гледането на КСШ, стечение на обстоятелствата, но сега го започнах и....  Shocked отново съм в магията на Къванч  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не съм чела темите за сериала назад, няма и да го направя, съжалявам, че темата е заключена, явно си има защо, но влязох тук за да споделя мислите, които ме вълнуват по филма.
Не съм много напред, само 2 серии успях да изгледам, не знам какви са мненията за сериала, но за мен Курт и Шура са уникално хубава двойка, толкова си приличат. Шура е толкова нежна, с такъв дълбок и невинен поглед, толкова много Фара пасва на ролята си... Страхотна е досега. Особено ме впечатли влюбването им, погледите, трепета на Шура, стъписването и изненадата на Курт от чувствата, които го връхлетяха. А и целувките  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, толкова много, още от първа серия  Mr. Green, не съм очаквала  Joy
 За Киво даже нямам думи - синята бездна на очите му направо ме хипнотизира  Heart Eyes Толкова добре играе с поглед този човек, на моменти толкова сполучливо в тишината се усеща електричеството между героите. Според мен и двамата се справят блестящо, засега.

Ще си гледам и ЗП, вечер поне имам време затова, въпреки горчивината от финала...

П.П. Силно се надявам да не се натъкваме и в тая тема на дрязги и пререкания, че много ми е уморено от такива неща....  Tired

Госпожата  Heart Eyes, благодаря, че все още се грижиш любовта на всички към Къванч да има дом и местенце тук   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт