Отговори
# 675
Миси,  Blush благодаря за пожеланията!

Сега малко за огледалото и суеверията свързани с него. На всички е известно, че не бива да се подарява огледало. Това означава беда, раздяла, кавга. В древността се смятало, че духът на огледалото остава верен на стопанина си, тоест на този, който го е купил и изсмуква силите, младостта и здравето на новия си собственик- този, на когото е било подарено, като освен това го зарежда с енергетиката на своя господар. Тоест, всеки път, когато се погледнем в огледалото, ние неволно предаваме своята енергетика на онзи, от когото сме го получили.
Така и при нашите гълъбчета...

Честит ден на целувката!   love001

# 676

HI!

-Кккой, кой е тоя на дисплея...

# 677
Хел, добре дошла отново !   bouquet
Много се радвам, че Курт Сеит и Шура те е развълнувал така ! На мен ми въздейства по същия начин - историята ме увлече, играта на актьорите ме заплени, а Къванч за пореден път ме зашемети !  Heart Eyes Crazy Hug Гледай и споделяй впечатленията си от сериала, ще ми бъде интересно да видя твоя прочит на случващото се !  Hug

# 678
# 679
И една така желана, макар и открадната целувка  Heart Eyes

# 680
Любим, любим момент !  Hug

http://vbox7.com/play:c3e0116e04

Х*,  Wink Hug

Кралицата,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Огледалата имат много съществена роля в този филм !  Peace

# 681

От инстаграма на Башак - Лагуна бийч -Калифорния, празник на плажа за 4 юли.

4th of july' plaj kutlamalari #california ** beach celebrations
http://instagram.com/p/qGIcEEv_30/?modal=true

Последна редакция: нд, 06 юли 2014, 12:33 от gospojata

# 682
Момичета, изгледах "Един септемврийски проблем"  Sad   Cry  Cry Филма е много силен! Гледах го с превод във вибокс. Фарах и Енгин се справиха повече от чудесно! Препоръчвам го, но е много тъжен....

# 683
Кралицата Heart Eyes аз също му се каня от няколко дена Simple Smileно чакам да ми дойде нагласата за тъжен филм WinkА Фара се развива стремглаво нагоре, и си го заслужава де!
Госпожата Heart Eyes, за преговора на нашето филмче, аз май ще чакам да почне по ДФ Rolling Eyes

По повод деня на целувката    bouquet

# 684
  • Плевен / София
Здравейте момичета, Hug
приемате ли нови попълнения.... newsm78
Най после реших да изгледам Къванч и в тази му роля....
Приятна вечер на всички Party

# 685
Гости,  Heart Eyes Hug Heart Eyes много съм щастлива да те приветствам с Добре дошла на страниците на темата !  newsm51
Радвам се, че ще се присъединиш към компанията ни - ще имаме съвсем нов и свеж поглед върху любимото ни филмче !  Peace Мисля, че ще ти хареса много, Къванч е неотразим като Бехлюл. Heart Eyes

# 686
  • Плевен / София
Госпожата Heart Eyes
аз също се радвам, че ще се "виждаме"....досега го пропусках филма да го гледам, но момичетата в другата тема ме убедиха, че си заслужава да се види....

# 687
Госпожата Heart Eyes
аз също се радвам, че ще се "виждаме"....досега го пропусках филма да го гледам, но момичетата в другата тема ме убедиха, че си заслужава да се види....

Определено е така !  Peace За мен, това е най- вълнуващият, незабравим сериал на Къванч и филмът до този момент , е неизменно номер 1 в личната ми класация . Не знам вече колко пъти съм го гледала- за първи път онлайн, когато все още не бяха популярни и не се правиха преводи, първите такива се появиха в началото на втори сезон на руски, а ние с някои дружки си бяхме направили чат и денонощно обсъждахме сериала - кой, как и защо.....Независимо, че не знаехме езика/ сега, дето се вика, поназнайваме по нещичко от опит Laughing/, въздействието на епизодите, беше изключително. Така играеха всички, че нямахме нужда от превод, усещахме филма с всичките си сетива .  Heart Eyes
Ролята на Бехлюл, на пръв поглед, е роля на един разглезен и повърхностен красавец, но серия след серия, проникваш по- надълбоко в характера му и разкриваш пласт по пласт душата му- за мен, този образ е много сложен, многопластов и противоречив, а Къванч го пресъздава брилянтно. И нямаше да е така, ако до него не стоеше невероятната Берен - уникална, незабравима и неповторима двойка, която мога да гледам и днеска и нощеска! И честичко  го правя. Wink

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 06 юли 2014, 22:08 от gospojata

# 688
Айрче,   Heart Eyes Hug Heart Eyes чак сега видях поста ти !  ooooh! Изведнъж ми излезе, много често се случва напоследък това . Извини ме, моля те !   bouquet
Аз мисля, че всички ще започнем да коментираме, когато филмът тръгне по телевизията, така ще вървим заедно .  Hug

# 689
  • Плевен / София
От 11,07-ще Ви гостувам в темата...

Общи условия

Активация на акаунт