Отговори
# 690
От 11,07-ще Ви гостувам в темата...

Надявам се, че ще се чувстваш у дома си тук !  Hug

# 691
Да си припомним Киво и в един от най- чистите и красиви образи, които е пресъздал - Халил !  Heart Eyes

# 692
Госпожата Heart Eyes, няма проблем Simple Smile
Благодаря за Халил, сякаш е много пренебрегван.... а ми е толкооова любим и много ми се гледа и него, но в нета не можах да намеря филма с хубаво качество newsm78

# 693
Айрче,  Heart Eyes Hug Heart Eyes и аз много го обичам Халил ! Един истински чист човек, който заслужаваше да бъде много щастлив . И сега и сега, след толкова много време, не мога да се примиря с безсмислената му смърт .

Ами по- нататък, може и на него да му направим един преговор, макар че ми е много тежък. Peace

# 694
Да изпратим подобаващо днешният ден на целувката !  Hug
Пожелавам ви лека нощ и татлъ сънища !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 695
Добро утро ! Пожелавам ви усмихнат понеделник и щастлива и успешна нова седмица !  Hug

Скрит текст:

# 696
Гости,  Hug добре дошла! Тук много ще ти хареса и уцели момента на преговора.   bouquet Ще ми е интересно мнението ти за нашето филмче.  Hug
Успешна седмица на всички!   bouquet

Стих

Не те обичах. Просто ми се случи.
Аз бях без броня... Сигурно и ти?
В годините, не смогнах да науча,
че срещата - с красивото боли.

И може би, защото те изрязах,
пардон... от указателя изтрих,
все питаше за счупената ваза,
дали я пазя още? Всъщност ти,

така и не разбра, че бе проказа,
любов ще е, когато - две души,
разменят небесата си. Не фрази,
в които се оглеждаш. За вини!

Сега летя! Не кретам по паважа,
дори сърцето вече ми прости...
И знаеш ли, ох, как да ти го кажа,
аз помня само името ти: Стих...

Ангел Колев

smile3521 smile3521 smile3521 newsm03 newsm03 newsm03  love001  love001  love001

# 697
# 698
Кралицата,  Heart Eyes прекрасен е този “Стих“ на Ангел Колев ! Благодаря ти, че го сподели !   bouquet

Скрит текст:
"Преброих годините си и открих, че ми е останало по-малко време на този свят от времето, изживяно досега.
Вече нямам време за безкрайни срещи, на които се дискутират статути, норми, правила, начини на действие, вътрешни регламенти, с пълното съзнание, че разговорите няма да доведат доникъде....
Вече нямам време да понасям абсурдни личности, които, независимо от възрастта си, не са пораснали. Нямам време да се занимавам с посредствености. Нито пък искам да присъствам на събирания, на които дефилират напомпани его-та.
Не толерирам манипулатори, интересчии, кариеристи, маневристи.
Ядосват ме индивиди, които се опитват да дискредитират по-кадърните, за да си присвоят техните места, да си припишат техните таланти и постижения.
Ненавиждам да бъда свидетел на борбата за по-важно място, да наблюдавам ефекта, който тя предизвиква сред по-амбициозните.
Презирам хората, които не спорят за съдържания, а за титли. Времето ми е прекалено ценно, за да се занимавам с титли.
Искам есенцията, ядрото, същността, душата ми бърза…
Искам да живея до човечни хора, много човечни, преди всичко друго.
Хора, които обичат да се смеят на грешките си.
Които не се суетят около успехите си и не се самозабравят.
Които не се смятат за избраници, за елит, превъзхождащ останалите.
Преди наистина да са станали такива.
Които не бягат от отговорностите си.
Които защитават човешкото достойнство.
Които не искат нищо друго, освен да вървят редом с истината и справедливостта, честта и достойнството.
Искам да се обградя с хора, които знаят как да докоснат сърцето на другите и могат да го направят.
Хора, които не са се ожесточили от жестоките удари на живота, а са израснали с една мекота в душата. Които нещастието е направило по-мъдри.
Да, бързам да живея с интензивността, която само зрялата възраст може да ми даде.
Целта ми е да стигна до края спокоен, в мир с любимите си същества и с моята съвест.
Надявам се, че това един ден ще стане мечтата на всички ни, защото така или иначе ще стигнем до края…"

Марио де Андраде - "Ценното време на зрелост"

# 699

Нашите хора са в Америка !  Peace

The famous actor Kıvanç Tatlıtuğ, admired by the young girls, and his style consultant and sweetheart Başak Dizer flew to the United States. The couple will attend the Independence Day party in California on July 14.
Kıvanç Tatlıtuğ continues his holiday, before the filming of the series 'Kurt Seyit ve Şura' will begin in August.

http://www.medya365.com/magazin/kivanc-tatlitug-sevgilisi-basak- … uctu-h211418.html

# 700
Госпожата,  Heart Eyes образа на Халил ми е много любим. Самият Къванч като Халил ми харесва особено много. С чистата си любов, с доброто си сърце, с борбата и усилията, които положи, за да е с любимата си жена, грабна ме на мига! Не е Бехлюл - срахливеца, не избяга нито веднъж, дори когато живота му беше застрашен. Съгласна съм, че не заслужаваше това, което му причини онзи хахавел.  Peace

Скрит текст:
Коя е тази девойка, някой знае ли?
[center[/center]

Красота!  Crazy

# 701
 Hug

Скрит текст:

bouquet

# 702
  • Плевен / София
Здравейте, Hug
Госпожата, Кралицата, благодаря за посрещането.Надявам се да споделяме приятни мигове заедно в темата.Сега му е времето да отбележа, че Къванч съм го гледала само в Перла и сега в СЮ.Не го познавам, като Халил, а като Курт Сеит си останах само с прочита в темата, но не се престраших да пиша..... ooooh!
Приятна вечер Party

# 703

Кралицата,  Heart Eyes като гледам, след ЗП, можем и Менекше и Халил да преговорим ! Малко в повече ми идва башибозука там, но Халил успява да компенсира всичко, което не ми харесва. Party
Една от най- красивите за мен и вълнуващи любовни сцени, е именно от този филм - как успя само с поглед, единствено с езика на тялото, без дума да продума, да каже всичко .....това момче е невероятно просто !  Heart Eyes

Х* ,  Hug благодаря за разхлаждането, екстра ми дойде !   bouquet

Гости,  Hug радвам се, че ще гледаш филма с нас ! Освен, че ще откриеш един нов, абсолютно различен и невероятен Къванч, ще се насладиш и на сериал, който до ден днешен, остава ненадминат и неслучайно, е еталон за турско дизи !  Peace И живо доказателство за това, колко много могат Едже, Мелек и Хилял... ми дано се стегнат и ни поднесат един наистина запомнящ се втори сезон на Курт Сеит и Шура .
Разбирам защо не си писала в темата за филма, но тук можеш да споделиш всичко, което те вълнува около сериала, образът на Сеит и превъплащението на Къванч !  Peace

Аз много го харесах в тази роля и ми липсва вече !  Crazy

# 704
  • Плевен / София
Госпожата,
 с удоволствие ще го направя.По принцип трудно се решавам да пиша в някоя тема, но отдавна съм във форума и гледането на филми онлайн е неповторимо изживяване ,особено с приятна компания за споделяне на впечатления от видяното на екрана....
За вас повторението може да не донесе същите емоции ,като при първо гледане, но дано не ви стане скучно от моите разсъждения....
това ми е една от любимите снимки на Къванч, естествено от Перла....

С пожелание за приятна вечер
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт