Отговори
# 705
Здравейте  Wink

Госпожата, признавам си - Курт Сеит направо ме зашемети  Embarassed Blush Не знам кой какво не му харесва, не знам и кой какво не е видял в него, хич даже и няма да се вглеждам.... За мен Къванч отново е в стихията си, толкова му подхожда този образ.... Малко ми е болезнена темата за такъв вид препятствия в любовта...  Confused, навяват ми болезнени спомени, но... не мога да откъсна очи от Сеит... Не е младия Бехлюл, не е плейбоя Бехлюл, не е и коравия Кузей... Един нов Къванч е, отново е далеч от предишните си образи, прекрасен е като царски офицер  Heart Eyes Погледът, осанката, гордостта в очите му, пламъкът на любовта, нежността му към Шура - всичко ми е ново... Обожавам да гледам играта му с очи, а къдрицата на челото му направо ме побърква  Heart Eyes  Heart Eyes  Laughing
Преди време, в една друга тема ме обвиниха, че променям мнението си относно героите. Да, така е, не споря. Ама си гледам отново Къванч и съм запленена от образа му. Не ме интересува дали на втори прочит ще съм на същото мнение за останалите. Щото тях мога и да не ги гледам. Просто се научих, че повечето мисли трябва да пазя за себе си, за да не ме обвиняват, че първия път съм бляла буквално в сините очи на Киво  Joy Mr. Green И сега си блея в тях и смело мога да заявя, че в образа на Курт Сеит ми е много по-харизматичен от Кузей, примерно. Харесвам Кузей, но имам горчилка от този сериал, не знам как да го обясня.... Знам, че Сеит и Шура няма да са заедно, но обожавам отсега новия образ на Къванч... Не знам какъв му е рейтинга и кой как се е развълнувал от тази руска приказка, но на мен изключително много ми харесва досега...

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 706
Гости,  Hug със сигурност няма да ни бъде скучно - напротив ! Както  казах, ти ще си нашият свеж, необременен със стари впечатления, абсолютно нов поглед върху любимият сериал !   bouquet

Хел,  Hug абсолютно споделям възторгът ти от Къванч в образа на Курт Сеит Еминов !  Peace На мен ми въздейства по същия начин - мисля, че ролята на гордия и красив царски офицер, му приляга като ръкавица ! А като го гледам на белия кон ...... Heart Eyes Crazy Blush ами как да не повярва човек в приказките !  Hug
За мен не е чудно, че някой може да промени мнението си за някой филмов герой или пък сюжет при повторно гледане . Мисля, че е напълно нормално, когато човек гледа нещо за втори, трети път, когато вече не е подвластен на първоначалната емоция, да види образите по нов, различен начин, да усети нюансите, да се замисли повече.

Скрит текст:
Не ме отлагай. Нямаш капка време
една любов на пътя да подминеш.
Животът свойта дажба ще си вземе.
Ще се усмихнем. И ще се разминем...
А после ще сме мигове пропуснати.
Какво изобщо е могло да бъде?...
Не ме отлагай. Измълчани чувства
звучат като измислена присъда...
Дали умея топло да прегръщам,
дали с едничък поглед съживявам?
Дали при теб безпътна ще се връщам,
и винаги в съня ти ще оставам?
Отложиш ли ме – как ще разбереш
дали съм скитница или съдба?
А времето? Не можеш да го спреш.
Но можеш да го скриеш в любовта...
И после няма как да се разминем,
защото всеки ще си е на мястото.
Отлагай бъдеще. Прескачай минало.
Единствено не се отлага щастие.

Мира Дойчинова - irini

# 707
Gospojata Hug, много снимки на туй синеоко недоразумение на майката Природа #Crazy ooooh!

Лека

# 708
  • Плевен / София
Много често, когато гледаш филм за втори или трети път....забелязваш дребни детайли, които си пропуснал на първи поглед, носен от емоциите на екрана и в този момент виждаш по различен начин дадени събития....нормално е
нещо от мен за лека нощ....

Скрит текст:
Среднощна молитва

Венета Мандева

Когато спи светът и ние с теб сме само двамата,
когато ти, мой светъл, чист и вече уморен,
вселената от мен закриваш с топлото си рамо
и ставаш мой единствен бог, така склонен над мен,

когато след телата и душите ни се сливат
и аз трептя от нежност под върховната ти власт,
във този миг, когато с теб напълно сме щастливи,
молитва кратка преди сън към теб отправям аз:

Пази ме ти, от себе си за себе си пази ме!
Макар че боговете на невинни струпват гняв,
макар че всяка сутрин се събуждаме раними
и върху близките доказва всеки, че е прав,

макар че сме човеци само, че не сме безгрешни,
ти съхранявай този миг, във който си ми бог,
и в полунощ душите ни отново ще се срещнат,
докато си от мен по-силен, ала не жесток!

# 709
Х*,  Hug много на душманите !  Wink

Гости,  Hug много ти благодаря за стиха - много ми хареса !   bouquet

Скрит текст:

# 710
# 711

За мен не е чудно, че някой може да промени мнението си за някой филмов герой или пък сюжет при повторно гледане . Мисля, че е напълно нормално, когато човек гледа нещо за втори, трети път, когато вече не е подвластен на първоначалната емоция, да види образите по нов, различен начин, да усети нюансите, да се замисли повече.

Точно  Peace Това имах и аз предвид... За мен първия филм с Къванч и запознанството ми с него беше Кузей - Гюней... Там залепнах за екрана и се прехласнах по Къванч. Не виждах нищо друго, никой друг... В резултат - смених тотално гледната си точка, защото на втория прочит си наложих да не се вглеждам толкова в Кузей..... Нейсе, минало  Wink

Снощи гледах 6-ти епизод  ooooh! Sad Sad Confused Много тъжен, много... Прзинавам, доста поплаках.... Захиде, Мирза Еминов, Осман  Sad, Татя  Cry Много мъка.... Младият Осман, един по-млад образ на Сеит, в разцвета на силите си  Confused
А за Татя ми е особено болезнено, много, много, много я харесвах  Cry
И поради тази причина Гюзиде не ми е симпатична. Не че не е хубава, но някак ми се явява съперница, а аз харесвах толкова много Татя....

Желя ви хубав ден, за мен ще е тежичък, защото не можах да оставя Сеит снощи до 2 часА...  Sunglasses

# 712
Добро утро ! Пожелавам ви един слънчев, топъл и усмихнат вторник !  Hug

Скрит текст:

Хел, ми то той не си е за оставяне, Сеит !  Heart Eyes
Много тежък епизод, наистина ! Толкова смърт, толкова болка....душата му е опустошена завинаги. Никога повече няма да бъдат същите - нито Шура, нито Сеит, нито Джелил .
Аз харесвам образът на Гюзиде, независимо, че и Татя ми беше симпатична.  Peace

Скрит текст:
Когато ухае на липи!

Когато въздухът ухае на липи,
а вятър цветни сънища сънува
в тишината раждат се мечти
и месечина сребърна танцува.
Нощта, облечена с воал мъгли
изгрява във фенера на светулка,
а в далечината хиляди звезди
свирят чудна песен на цигулка.
Дали пък лятото не е виновно,
посипало по детски пак земята,
с любов и със дъжда гальовно
целунало тревите и цветята?
Когато въздухът ухае на липи,
а слънцето прилича на смокиня
за нов живот душата пак трепти,
превърната във приказна богиня.

Ивелина Никова

Последна редакция: вт, 08 юли 2014, 08:51 от gospojata

# 713
Гюзиде, всъщност, още не знам каква роля ще играе по - нататък, положителен образ ли ще е  Thinking ....... А ми се ще и Петро да си получи заслуженото  Twisted Evil

Спомням си като гледах за първи път ЗП... Гледайки Бихтер, в първия момент си помислих - богато, разглезено момиче, неспособно да изпита дълбоки чувства... Но много бързо размислих, вгледах се в образа й... И го заобичах - с всичките й недостатъци и черти... Толкова борба имаше в душата й, за което виня дълбоко и много  най-вече Фирдевс....  Crossing Arms Всъщност, до голяма степен, за мен точно майката има голяма вина за живота и смъртта на дъщеря си  Crossing Arms И от въпроса на Бихтер, точно на финала - "Защо мен?" ми става най-мъчно... Да, защо точно тя?

# 714
Новичкиии  Hug

# 715
  • Плевен / София
Здравейте, Hug
kralitsata,Госпожата, helen,
 Къванч във всяка роля е различен спор няма , затова и не догледах Езел, не можах да го "преглътна" в този му образ.... Joy hahaha
никога не  е късно за нещо хубаво....
Скрит текст:
Желая Ви лек ден Party

# 716

Три хубави жени !  Hug

Кралицата,  Heart Eyes благодаря за снимките ! Мисля си, дали не заминават за Щатите, да подготвят сватбата, че то не остана време до 27.07. ? Като гледам, че и майка и и баба и пътуват с тях, ми се струва най- вероятно това да е дестинацията. Peace Пък и от вчера една друга мислА не ми дава покой Wink - дЪл Киво и Башак не са по същата причина там ? Thinking

Гости,  Hug така е - абсолютно неповторим е във всяка роля. Къванч се променя до неузнаваемост дори физически - стойката, походката, цялостното излъчване ....все едно гледаш друг човек .  Peace

Скрит текст:

# 717
Здравейте и от мен Hug
Кралицата Heart Eyes благодаря ти за новите снимки
Госпожата Heart Eyes, направо ми прочете мислите Joy, може би наистина отиват да стягат сватбата, само не разбрах защо ще е в ЛА newsm78 и какво съвпадение , че Киво и любимата му са там Grinning
За това колко се променя Къванч за всяка си роля и за слепия е ясно Mr. Green Само го сравнете в Езел и в Сънят на пеперудите, все едно не е един и същи човек Peace
Хелън Hug с интерес ще прочета коментарите ти за истанбулските серии на КСШ.За Бихтер аз също мисля като теб PeaceМного я обичам....

Хубав ден ви желая   bouquet

Последна редакция: вт, 08 юли 2014, 12:57 от Airra

# 718
Айрче,  Heart Eyes те отдавна бяха писали, че сватбата ще е в ЛА, нямам представа защо са избрали това място. Може би има някакъв особен сантимент за двамата. Peace Има и инфо, че след като се приберат, ще направят тържество и на най- големият от Принцовите острови - Буюк ада . Peace
В началото Бихтер много ме дразнеше, никак не я харесвах като поведение . Полека- лека започнах да я откривам, да прониквам в пукнатините на душата и, да виждам раните и белезите от мъката и болката и, добре скрити зад красивата външност, самоувереното и на моменти агресивно поведение...и много, много я заобичах ! Аз и Бехлюл много обичам, независимо от всичко, което направи. Или по- скоро, което не успя и не посмя да направи. Heart Eyes

Mehmet...eyes....

Behlul...eyes...

Halil....eyes..

Muzaffer....eyes..

Sekiz...eyes...

Muzaffer...eyes..

Kuzey...eyes...

Kurt Seyit...eyes..

Kivanc...eyes..

Няма други такива очи ! Няма такова бездънно синьо, в което можеш да се удавиш !  Heart Eyes

Скрит текст:
Момичета, току- що преживях истински ад - повече от половин час валя страшен град - колкото топка за  голф бяха ледените късове, мислех, че ще изпочупи прозорците, но Слава на Бога, няма поражения . Колите пред блока, са с изпочупени стъкла, дървета, храсти, цветя - всичко е леш ! Много беше страшно, много ! За първи път съм свидетел на такава буря !  Cry

Последна редакция: вт, 08 юли 2014, 17:21 от gospojata

# 719
  • София
Момичета  здравейте! Hug Hug Hug
Госпожата  smile3525 smile3525 smile3525

Ето ме и мен! Бях на една кратка почивка, и отново съм тук. От петък като започне филма,обещавам да съм редовна в коментарите.Прелистих темата набързо и много се радвам, че в темата участват и съфорумки, с които сме на едно мнение за други някои персонажи, от други сериали, и напълно споделям мнението им.

Скрит текст:
Момичета, току- що преживях истински ад - повече от половин час валя страшен град - колкото топка за  голф бяха ледените късове, мислех, че ще изпочупи прозорците, но Слава на Бога, няма поражения . Колите пред блока, са с изпочупени стъкла, дървета, храсти, цветя - всичко е леш ! Много беше страшно, много ! За първи път съм свидетел на такава буря !  Cry

момичета
Скрит текст:
Колата ми е на сол. smile3555 smile3555 smile3555
Предно стъкло, странично стъкло-раздробени.
Мигач,странично огледало- изобщо ги няма. На тяхно място дупки. И 80% начукана и вдлъбната.
 newsm45 newsm45 newsm45

Общи условия

Активация на акаунт