при този погасителен план от чичо, няма как да не я заплашва опасност 

Ако има втори труп, защо полицаят не проверява Сибел от другата врата,
ами през мястото на шофьора
Освен това когато съобщиха за случая по радиостанцията казаха - убийство, а не двойно убийство
Да не би в онази катастрофа? И какво тогава ще свърже толкова бързо Елиф и Йомер в общо разследване 

Ако има втори труп, защо полицаят не проверява Сибел от другата врата,
ами през мястото на шофьора
Освен това когато съобщиха за случая по радиостанцията казаха - убийство, а не двойно убийство
Да не би в онази катастрофа? И какво тогава ще свърже толкова бързо Елиф и Йомер в общо разследване 
с тая дупка в десетката, съвсем на показно убийство мяза, не на самоубийство - много чиста рана, не от упор и т.н. /това от познанията ми от други кримки
/ Но си права - защо Арда е на мястото на шофьора и къде е татко тогава
Според мен ще ги намерят заедно, поне така се твърди в първия озет.

И Елиф търсейки защо е убит, да се натъкне на тъмните му дела, от там и обрата за смъртта на Сибел - тогава тя ще е "невинна жертва. 

, според мен тук все още не са ни показали реакцията и. Тя току що е чула думите, но дори не ги е осъзнала.
, според мен тук все още не са ни показали реакцията и. Тя току що е чула думите, но дори не ги е осъзнала.

с тая дупка в десетката, съвсем на показно убийство мяза, не на самоубийство - много чиста рана, не от упор и т.н. /това от познанията ми от други кримки
/ Но си права - защо Арда е на мястото на шофьора и къде е татко тогава
Според мен ще ги намерят заедно, поне така се твърди в първия озет.
.
?!А и наистина,говори се само за едно убийство
!
Препоръчани теми