Баба Марта бързала,две чертички вързала!-Тема 60

• 21 486
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Момичета ако нямате затруднения с овлажняването,недейте да използвате прекалено каквито и да било лубриканти....
Много съм съгласна.....Освен това вагиналната среда е точно такава с цел! В началото на пътя отпадат негодните, увредените сперматозоиди, а такова средство вероятно отваря по-лесно вратите за всички. Природата е помислила за всичко!
Естлар дано откриеш този дракон! Не е редно това да влошава излишно качеството ви на секс. живот. Чудя им се на лекарите, това не е ли достатъчна причина, за да се потърси причина! Crossing Arms
Мислех си, някой, ще ме извините не запомних кой, спомена, че бебеправи всеки ден! Вие си знаете, но аз да доложа, като една свекърва, че производството на сперматоз. изисква време и честата еакулация води до това, да се отделят сперматозоиди, които не са завършили периода си на образуване (нямат опашки, проблем в тялото и главата), а това пречи на подвижността и жизненаостта им. Моя приятелка не успя да забременее заради това 1 година и половина.

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 13:56 от Autumn*

# 616
Момичета ако нямате затруднения с овлажняването,недейте да използвате прекалено каквито и да било лубриканти.Знам,че търсите какви ли не начини да подпомогнете забременяването,но може и да си навредите. Интимните гелове могат да увредят тъканите на женските полови органи и да предизвикат различни видове вагинални инфекции..не е задължително,но защо да се рискува.Естестваната вагинална среда е най-благоприятна за бойците.Вагиналните спрейове, ароматизираните тампони, изкуствените лубриканти, растителните мазнини, глицерина унищожават сперматозоидите.
+1 напълно съм съгласна с Тан4ето.. Peace
Хайде малко след обедна гимнастика,беше ми 10 серия по 5 минути и малко се поизморих..http://www.videoclip.bg/watch/MOV06951

# 617
Танче, за L-Thyrox не е необходима рецепта!

Мерси миличка...а цената му каква е ..знаеш ли?

Около 4-5 лв, евтин е Simple Smile

# 618
Интимните гелове могат да увредят тъканите на женските полови органи и да предизвикат различни видове вагинални инфекции..не е задължително,но защо да се рискува.

Танче, имаш предвид лубрикантите, нали? А не измиващите интимни гелове  newsm78

Да ..предимно за лубрикантите говоря.Но и на измиващите нямам кой знае какво доверие.Използвам ги,но избягвам да е често...За външна хигиена аз използвам смрадлика..тя се препоръчва като противовъзпалителни и антисептично средство..промивки се правят 1-2 пъти на ден.А за вагинални промивки и дамският душ не е препоръчителен...четох наскоро за някакви вагинални овули,но не съм ги пробвала и не мога да дам мнение.

# 619
Танче, за L-Thyrox не е необходима рецепта!

Мерси миличка...а цената му каква е ..знаеш ли?

Около 4-5 лв, евтин е Simple Smile

Какво се случва с теб...нищо не казваш.. Mr. Green

# 620
О не, за вагинални душове изобщо не ми и минава през акъла, доколкото знам не е полезно - освен ако няма доказано възпаление, което да го изисква.
Ползвам интимен гел за външно измиване, някак по-разумно ми се вижда от сапуна, който все пак доста изсушава. Но ще пробвам и смрадликата, имаме вкъщи.

# 621
О не, за вагинални душове изобщо не ми и минава през акъла, доколкото знам не е полезно - освен ако няма доказано възпаление, което да го изисква.
Ползвам интимен гел за външно измиване, някак по-разумно ми се вижда от сапуна, който все пак доста изсушава. Но ще пробвам и смрадликата, имаме вкъщи.

Само имай впредвид и дозата...2 супени лъжици листа в 1 л.кипяща вода.Вариш 5 мин.,след това престоява при стайна температура 15-20 градуса..30 мин.

# 622
Благодаря че попита, но НИЩО Simple Smile Изпратих си лелката и съм в очакване на поредния месец опити, смятам да ходя при Недялков в св. София този месец, за да ми пусне една микробиология.... и така

# 623
Само имай впредвид и дозата...2 супени лъжици листа в 1 л.кипяща вода.Вариш 5 мин.,след това престоява при стайна температура 15-20 градуса..30 мин.

Мерси  Peace

# 624
  • София
Веси не се ли трудите редовно с ТМ, че да сте изпуснали яйцето? Явно наистина О е била 19-20 ден.

Майче, трудим се редовно, ако през ден може да се каже редовно, де. Но имаше няколко дни, в които нямахме възможност, а и бях спокойна, защото ову тестовете бяха отрицателни. Тези дни обаче са били явно фертилните, най-важните.
Хронологично погледнато сме работили по въпроса на 14 ден и след това на 19 ден (и двата пъти късно вечерта). Най-ниска БТ съм измерила именно на 19 ден и след това рязко се повишиха градусите...
Затова съм така скептична, но знам ли...надеждата умира последна, след 10-ина дни ще видим какви сме ги свършили! Praynig

# 625
Клара дано получиш най-прекрасния подарък за 8 март и лелката те пропусне следващите 9 месеца Praynig
Коко посмях се за ваша сметка в сивия петъчен следобед големи сладури с тоя гел Laughing
Веси стиснати палета за тебе Praynig
Момичета пожелавам на всяка една от вас да се почувства специална и обичана в утрешния ден и в празничната нощ да се заченат много много бебенца! Hug Hug Hug

# 626
Веси, нали знаеш.. нещата се случват тогава, когато най-малко очакваш..  Peace
Дано да сте хванали момента fertilization

# 627
Стига ми за днес дойде ми добре 15 серии по 5 минути и 40 коремни преси.Хайде отивам да си взема душ..Приятен след обед моми4ета...ето малко от гимнастиката ми (4орапите ми къртят а... hahaha) Crazy...http://vbox7.com/play:faa3f76c4a

А в тоя клип съм аз... Crazyhttp://vbox7.com/play:22be7c9618

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 15:06 от bs30(биби)

# 628
Веси мисля, че все пак надежда има щом на 19ти сте се обичали. Стискам едни палчета за теб до след 10на дни  Hug
Това си мисля от няколко дена как е възможно тук повечето момичета мерят БТ, правят тестове за О  и да не става (може би се улучва момента, но бременност не настъпва), а как става това случайното забменяване  newsm78 И аз и брат ми сме направени случайно, без плануване. Ако при целенасочени опити и здрава двойка успеваемостта на двойка е 20-30% на цикъл, то тези случайни бременности трябва да са колко 1-2 %

# 629
Да ви кажа и аз за това съм се чудила.. Като се зачетох за хващане на овулация и т.н. се замислих как така двойки, които се пазят уж, забременяват изневиделица, пък когато се целиш към това не се получава...   Thinking

Общи условия

Активация на акаунт