Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Какви са мненията относно спирането на тютюнопушенето преди забременяване?
Какви са мненията относно бременността и забременяването?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
-
Какви са мненията относно спирането на тютюнопушенето преди забременяване?
-
Какви са мненията относно бременността и забременяването?
-
Какви са мненията относно здравето и храненето?
-
Какви са мненията относно подготовката за бременност?

Срастването е единственото логично обяснение, дано се установи на лапарото причината..Майка ми е разправяла,че имала срастване на младини и много силни болки (не знам по време на кекса..
но най-вероятно и тогава) а и като ходела на по-високи токчета примерно..Но ще се разрешат нещата, няма начин да няма начин
иначе и аз съм имала преди хламидии, но те са предпоставка за други неща (при мен едното се случи
Добре, че сте вие, иначе нито на майчето, нито на свеки щях да се обадя ... Едва ли ще празнуваме с мъжлето, най-много да идем да хапнем някъде, че ни предстои смяна на жилище, още нищо не сме опаковали, двамата сме в командировка след седмица и просто нямам желание за трапези в къщи.
Днес времето е страхотно и с ММ мислим да се поразходим и да си избера подарък за утре . 

, но за пръв път го имаше усещането за задължението, да не изпуснем схемата. Много е неприятно, знам, че трябва просто да правим любов, но и двамата знаем всъщност за какво иде реч....
и май е по-правилен, ако пикът на ЛХ е към 3, екстра ще отчете в 5. Притеснението ми е, че не е в един и същи час всеки ден тестването.
.4ак сега изгоних нахалната си гостенка и дове4ера да му мисли ММ 
на края на месеца,го купувам веднага
представям си как те е гледал..