Баба Марта бързала,две чертички вързала!-Тема 60

• 21 496
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Мечтичка- голям майтаптези лафове- то наистина има много неуки хора май  като гледам или просто пък са преувеличени някои сценарии  Joy
Естлар- да тези болки не са без причина Sad Срастването е единственото логично обяснение, дано се установи на лапарото причината..Майка ми е разправяла,че имала срастване на младини и много силни болки (не знам по време на кекса.. Blush но най-вероятно и тогава) а и като ходела на по-високи токчета примерно..Но ще се разрешат нещата, няма начин да няма начин Simple Smile иначе и аз съм имала преди хламидии, но те са предпоставка за други неща (при мен едното се случи Sad) но точно болка от тях съм нямала...
Щяхме да празнуваме с нашите и с ММ и с още семейни приятели, но предвид ситуацията,че съм такава болнавичка и заразна и като кажа 3 приказки ми се прецаква гърлото, май няма да има нищо специално за празника  Tired

# 601
Танче, за L-Thyrox не е необходима рецепта!

# 602
Танче, за L-Thyrox не е необходима рецепта!

Мерси миличка...а цената му каква е ..знаеш ли?

# 603
момичета как сте в това време
аз съм зле ,мъжо не ще и да чуе кво му се говори болен бил и толкоз ,не си пие лекарствата и аз изперквам давам му примери с вас който се борите и не се отказвате с на Естлар мъжа и как не се предава и гледа напред и незнам здрав човек така да се съсипва
няма да пиша повече да не ви досаждам ако някой ден стене чудо и за двете мъжо здрав а аз бременна ще дойда да ви поръся здраво
ще ви следя обаче  bouquet

# 604
  • Пловдив
Ние сме на старите къщи на Белинташ близо до Пловдив. Да питам има ли някой от Пловдив?
Аз!  Чувала съм много добри отзиви за там! По-скоро се намира близо до Асеновград.В посока Кърджали. След Долнослав вдясно и нагоре към Вратата.

# 605
Аз, голямата бяла птица, съвсем бях забравила, че утре е 8-ми март.  ooooh! Добре, че сте вие, иначе нито на майчето, нито на свеки щях да се обадя ... Едва ли ще празнуваме с мъжлето, най-много да идем да хапнем някъде, че ни предстои смяна на жилище, още нищо не сме опаковали, двамата сме в командировка след седмица и просто нямам желание за трапези в къщи.

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 12:23 от bella_mi

# 606
 Здравейте ,милички !  Hug Днес времето е страхотно и с ММ мислим да се поразходим и да си избера подарък за утре . Laughing Милият ми,не искал да мине само с един букет!  Heart Eyes
Още нямам лелка(от три дни съм с превръзка ,да не ме изненада някъде).Ще идва ли ,няма ли ....това чакане е ужасно. ooooh!

Скрит текст:
Клара- олее, теб тестовете не те ловят значи..ако е удобно- какво стана после? Не си спомням ако си споделяла Crossing Arms

След като ме прегледаха и ми казаха ,че съм бременна,аз пак не повярвах !  ooooh!Отидох при друг доктор,да ме види с видеозон ,че първата нямаше. И тогава се чу сърчицето ! И така изкарах много лека бременност и сега си имам прекрасен син. Той сам си избра кога да се появи в живота ни !

# 607
Естлар  Sad то хубаво да стигнете до забременяване, ама с тези болки наистина живее ли се. Наистина е странно защо се влияят от хормоните. Забелязвала ли си облекчение като пиеш някои от добавките или само от хормонални препарати?
Танче  Hug
Клара само ще каза, че ме съмняваш  Praynig
Веси не се ли трудите редовно с ТМ, че да сте изпуснали яйцето? Явно наистина О е била 19-20 ден.
Ваня ех този ТМ, да се стяга и на второ мнение отидете. Мъж като се разболее и направо не се търпи. Не го оставяй намира докато не отиде на лекар  Peace
Мечтичка човек да се смее ли да реве ли  Joy
Амария любов през ден ми се струва добра схема  Peace

Вчера с ММ luvbed, но за пръв път го имаше усещането за задължението, да не изпуснем схемата. Много е неприятно, знам, че трябва просто да правим любов, но и двамата знаем всъщност за какво иде реч....  Confused
Момичетата, които правят тестове за О, ако може съвет. Вчера на 11/12 ден от цикъла правих първия тест
Скрит текст:
Броя го за отрицателен. Предполагам, че днес ще е тлъста втората черта. Питането ми е - вчера го правих в 7, но днес няма да мога преди 8 (което вече май идва прекалено късно). Другият вариант към 5 да го направя  newsm78 и май е по-правилен, ако пикът на ЛХ е към 3, екстра ще отчете в 5. Притеснението ми е, че не е в един и същи час всеки ден тестването.

Утре първо имам среща с кумата и шаферките по женски, а после ще празнуваме с ММ.

# 608
На мен как ми се прави лУбов не е истина Crazy.4ак сега изгоних нахалната си гостенка и дове4ера да му мисли ММ smile3508
Искам ей такова ангел4е да ме споходи..пф много ли искам ... ooooh!

# 609
Аз пък да ви кажа нещо смешно. Купих един от тези лубриканти с които уж било по-лесно да се забременее (а ако не по-лесно поне не затрудняват сперматозоидите)
Та нещото е под формата на спрей и снощи като го извадих  в сюблимния момент ММ ме погледна странно. Никога не сме купували лубриканти  Laughing Нищо не каза докато не свършихме работата, но първото нещо, което направи беше да провери името на продукта в нета, като си мислеше, че е нещо за задържане на яекулацията или подобни  Mr. Green
Милият така се беше притеснил да не би да не ми стига  Laughing

# 610
coco_bear, Joy Joy Joy
 спуках се от смях...представих си реакцията на ММ,ако извадя някакъв спрей от нищото  Joy Ей,хайде дано да има ефект...покажеш ли  EFP на края на месеца,го купувам веднага  Laughing

# 611
Коко, ти си го шашнала тоя човек..  hahaha представям си как те е гледал..  #Shocked

иначе какъв е тоз лубрикант спИциален..  Crazy
ние сме взимали преди време, ма така просто да се поглезим, от обикновените, май на Дюрекс.. а за такива да спомагат забременяване не съм чувала..  Thinking

# 612
 Mañana, тъпото е, че няма да бебеправим сериозно този месец.
Овулацията би трябвало да ми е  някъде другата седмица а той  в  понделник заминава командировка 3 дни. И на всичкото отгоре майка му е в болница, та ходим да я виждаме вечер. Малко напрегната работа.
Ама въобще не ми пука. Квото стане, стане... Може пък да не мога да имам деца. Ако така е писано...
Тогава ще се посветя на благотворителност и ще осиновя 3-4 дечица от различни части на света.  Hug

: Dеsɣ..♡   Не е препоръчително да се ползват лубриканти по време на опити за забременяване. Казват, че възпрепятстват сперматозоидите. Не, че е  невъзможно да забременееш пак, но казват, че е по-малка вероятност.
Тук има ето такъв (който купих аз) и още няколко вида.

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 13:36 от coco_bear

# 613
Момичета ако нямате затруднения с овлажняването,недейте да използвате прекалено каквито и да било лубриканти.Знам,че търсите какви ли не начини да подпомогнете забременяването,но може и да си навредите. Интимните гелове могат да увредят тъканите на женските полови органи и да предизвикат различни видове вагинални инфекции..не е задължително,но защо да се рискува.Естестваната вагинална среда е най-благоприятна за бойците.Вагиналните спрейове, ароматизираните тампони, изкуствените лубриканти, растителните мазнини, глицерина унищожават сперматозоидите.

# 614
Интимните гелове могат да увредят тъканите на женските полови органи и да предизвикат различни видове вагинални инфекции..не е задължително,но защо да се рискува.

Танче, имаш предвид лубрикантите, нали? А не измиващите интимни гелове  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт