Баба Марта бързала,две чертички вързала!-Тема 60

• 21 448
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
малката лисичка  и аз цял ден я мисля градината, че вече косата ми настръхва от нея, обаче все пак реших утре да не ходи, понеже ще ходим до Бургас.
Mañana  Heart Eyes Ще се нагласите  Heart Eyes Повярвай ми като дойде момента, ще се изненадаш колко може да сте изобретателни  Mr. Green

В тази връзка хайде разкажете кое е най-интересното място на което сте правили секс/малко да развижим темата/

# 61
darkangel-Ели ,така е мила права си,не знам защо започнах да се замислям.

Иначе за малката вече изпитвам страх да не се разболява,ама няма как ,може да я пускам по малко...

# 62
Вчера даде съвет,когато детето е нервно да сме го карали да прави кълбо напред кълбо назад и така три пъти,като главата му да сочила на изток  hahaha Joy  Sick
Ами давате му един компас и да почва с гимнастиката..  hahaha hahaha

Представете си за бебеправенето какви биха били съветите  Joy Joy Joy

В тази връзка хайде разкажете кое е най-интересното място на което сте правили секс/малко да развижим темата/[/b]

Тук ще замълча  Embarassed Embarassed Embarassed Joy

# 63
Аз пък ще кажа за най-интересните места, понеже са няколко.
Веднъж още бяхме гаджета си бях в БГ за 4 дни, та се срещнахме направо вечерта в центъра.
Ходихме от бар на бар, май 2 или 3 сменихме.. аз бях толкова пияна, мисля че и той.
Та го направихме на улицата прави някъде из Сохо. Беше пред вратата на някаква сграда, която се падаше малко по-навътре. Не помня да са минавали хора, но имаше няколко коли със сигурност. Доста ми е замазано.

Друг случай - прибирахме се една сутрин порядъчно попийнали. Вече беше светло. Уж на едно дърво  в един парк се натиснахме, но в последствие сме паднали на тревата. По едно време се оглеждам и гледам няколко човека си вървят, отиват на работа най-вероятно. СРАМ!

Не пияни ни се е случвало нощем в парк, но на пейка. Никой не ни видя според мен.
Също така в асансьора, в сградата, където живее брат му. Стъписахме един човек яко.

Много беше готино веднъж, той беше с мен в БГ, зимата беше януари тъкмо след празниците. И ходихме да си починем  в едно хотелче, приятелка ми го препоръча. Нямаше много хора, но имаше външен басейн с минерална топла вода. Та си спомням как пиехме червено вино в топлия басейн и накрая... знаете кво стана.

Напоследък не правим нищо кой знае какво. Последно на Хелоуин се набарахме в задния ни двор.
Момичетата, живеещи в Лондон, знаят как са дворчетата тук.

Та айде да не досаждам повече хехе...

# 64
 coco_bear вие сте опасни..  Laughing

# 65
Mañana без такива, признавай без бой  Joy
coco_bear вие много екстремално го давате, браво  Grinning

# 66
Запис....днес съм като гръмотевична буря....и причината е,че не съм пушила от вчера....незнам колко бонбона изядох и какво ли още не....МЪКААААААА...направо съм като зависима ужас.Дано издържа.
 newsm45...много ми се пушииииии... Crazy

# 67
Аз за интересни места не мога да споделям, не и с ММ, защото вече бях улегнала жена и не ми беше до такива.
Аз също мъча да отказвам цигарите, днес съм изпушила 3, вчера също 3, това мисля ми е рекорд от години насам, но знам, че пак не е достатъчно, утре ще положа повече усилия и воля като няма изнервящи обстоятелства (закъсала кола насред дъжда между два мои часа, които така и не се осъществиха, прекарани в чакане да дойдат да заредят акумулатора в студа). Не се заблуждавайте, най-добре е да се спрат предварително. Не че няа забременели пушачки и родили пушачки, ама хайде това да не ни е оправдание. Този път ги спирам над три месеца преди инвитрото с идеята да имам време да се изчистя.

Танче, не знам какво да ти кажа, мила, аз набивам семки, бонбонки, солети, пуканки, всичко с набирането до устата, за да ми е по-леко и дъвча нещо като трябва да се концентрирам, най-трудно ми е пред компютъра докато превеждам, че в тези ситуации и кутия може да мине за половин ден усилена работа. Намери си заместител и си поддържай стомаха пълен и мий зъбите с повод и без повод.

# 68
Ох,и аз да взимам да ги спирам освен ...

# 69
Запис....днес съм като гръмотевична буря....и причината е,че не съм пушила от вчера....незнам колко бонбона изядох и какво ли още не....МЪКААААААА...направо съм като зависима ужас.Дано издържа.
 newsm45...много ми се пушииииии... Crazy

Аз вчера цял ден не пуших изобщо, днес си дръпнах няколко пъти и изпуших една. Лошо ми стана, замая ми се главата (те на колежката много силни 10 на 10 Боро)

Не знам и аз какво ще ги правя тия цигари... Дръж се, ще успееш!

# 70
Не се заблуждавайте, най-добре е да се спрат предварително. Не че няа забременели пушачки и родили пушачки, ама хайде това да не ни е оправдание. Този път ги спирам над три месеца преди инвитрото с идеята да имам време да се изчистя.

Танче, не знам какво да ти кажа, мила, аз набивам семки, бонбонки, солети, пуканки, всичко с набирането до устата, за да ми е по-леко и дъвча нещо като трябва да се концентрирам, най-трудно ми е пред компютъра докато превеждам, че в тези ситуации и кутия може да мине за половин ден усилена работа. Намери си заместител и си поддържай стомаха пълен и мий зъбите с повод и без повод.

Както казват: Когато и да се спрат все ще е късно  Peace

Аз също пушех преди да забременея, но ги отказах и то доста лесно. Очаквах да ми е трудно и много да ми се пуши, но не. Имало е моменти, когато ми се е припушвало, разбира се, но не си позволявах. А даже след време и започна да ме дразни миризмата на цигари. След аборта палих 1-2 пъти с цел успокоение, те че толкова ми се пушеше, но след 1-2 дръпвания и ми стана гадно..  Sick

# 71
Ох момичета извинявам се че скоро не съм в   навестявала обаче имам толкова ангажименти и така ме занимавАт всички с проблемите си и задачките си,че нямам време за нищо...както си мислех вчера да хвана да се сманьосам нанякъде без телефон, телевизия и интернет и ще ми е най добре, ма няма да  ме огрее скоро! Даркче, и вие ми липсвате и как ме е яд че ви чета по диагонал но гледам горе долу да съм в час с новостите...
Относно цигарите отказах ги преди има няма пет години но и сега ми се  припушва чат пат и не ми пречи да си запаля една и после с месеци да  не се сещам за тях...
за нестандартни места с ММ и аз като естлар не мога да  се похваля, в общи линии си разнообразяваме сексуалния живот по други начини Simple Smile тези дни трябва да  ми е О обаче вчерашния тест втората черта почти липсваше а беше 15 ден, чудя се дали не съм я пропуснала или е е доста по късно...след малко ще се тествам пак да  видим кво ше стане...
пиша от тела и ми е  адски неудобно но дано тези дни да имам повечко време за да се включа в клюкарстването относно свекървенски изцепки хихи това с търкалянето на  изток север и т.н ме разби а и някой беше споменал компас...хахахахаха разбих се  да се смея...

# 72
  • София
Аз за интересни места не мога да споделям, не и с ММ, защото вече бях улегнала жена и не ми беше до такива.
Аз пък с годините все по-щура ставам, ама моят мъж не ми се връзва вече на изцепките  Laughing

# 73
Естлар имаше един прериод от време ,когато и аз се занимавах с преводи...от немски на български.. Mr. Green  и обратно....сега по-рядко го правя...но мисля да се осъвършенствам с английския и да запиша бизнес английски...иначе съм до ниво Б2....
Виж за зъбите не се бях сетила...ще включа и тях...инъче РЕКОРД...днес не съм палила нито 1 цигара...и няма да ви лъжа...МнОООго ми е трудно...предполагам,че и утре ще е така,но щом разбрах за намаления яйчников резерв и въобще ,че много пречат...твърдо реших...искам чист терен преди процедурата.
А относно интересни места и аз вече бях улегнала жена....и все пак се старая да не съм прекалено скучна...

# 74
Момичета имам един въпрос. Възможно ли е цикълът ми да свършва утре и едната гърда все още да ме понаболява отстрани (не е така набъбнала де и не е постоянно от време на време) Иначе съм като часовник 28 дни, 7 дни цикъл.
И не знам въобразявам ли си, но като че ли и левия яйчник ме понабожда от време на време.
Супер странно.
Някакъв съвет или предположения, освен че трябва да тичам на доктор?

Общи условия

Активация на акаунт