Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 255

• 55 570
  • 727
  •   1
Отговори
# 630

Гледам си кадрите с Фара и си мечтая... за синергия. Да не си помислите нещо друго? Simple Smile))

# 631
  • Пловдив

Марица, пък аз ето какво гледам между неделната шътня...

# 632

То е ясно... всички гледаме НЕГО. Simple Smile))

Скрит текст:

Показват, че не липсва реклама за сериала... в пресата поне.

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 12:15 от marytza

# 633

Скрит текст:
От интервюто: Туба казва, че докато тя вземе своето решение за участие, Енгин е снимал. Даааа, във Ван, в Истанбул.... А явно продуцентите и сценаристките са държали на нейното участие. Толкова имена се спрягаха за водеща актриса. И аз се надявам Туба да вложи химия, синергия, талант и каквото трябва в образа на героинята Елиф - всички чакаме това. А за Енгин - нямам и грам съмнение - вече е Йомер.....

Ха дубрутро и от мен!  smile3525
  Още сабах-сабах съм в настроение. newsm68 Чудих се откъде така и изведнъж се сетих - ох, голям кеф! Голям кеф ми е това "лютфен"!  love001 Ох, колко ми е гот така да му се молят! Ха да му е на късмет! Все така да му се молят! newsm08

# 634
  • Пловдив

Кой казва, че няма реклама - има.... Всичко си е ТАМАМ

# 635

barisea,
Крайно време е. Simple Smile) Стига все той им се е молил! То... добър, влюбен, ама... ще излезе вярно онова, което каза критикът - че мъжът е потърпевш в тая политическа линия за утвърждаване ролята на жената в дизита и филми. Simple Smile)

# 636

Докато се оправя с домашната тръстика и вляза отново в темата - вече и сутрешната преса е сложена.

От мен остава само да я прочета ... book

Мариянка  Two Hearts много хубави неща казват отново за Енгин. Ами нетърпението е огромно, още повече всички са любопитни да го видят след Тек. Сега вече е  съвсем ясно, че хората си рекламират сериала както трябва и където е  нужно.

И понеже гледам, че във всеки пост и при нас е отдадено нужното внимание на комисар Йомер - малко носталгия с Керим Ългаз.

Вчера под влияние на последната изгледана по БТВ серия си пуснах Св. Валентинската - просто за разкош и настроение.  newsm03

# 637

Представяне на героите...

# 638

barisea,
Крайно време е. Simple Smile) Стига все той им се е молил! То... добър, влюбен, ама... ще излезе вярно онова, което каза критикът - че мъжът е потърпевш в тая политическа линия за утвърждаване ролята на жената в дизита и филми. Simple Smile)
Абе, пак ще си е добър и влюбен. Ама няма да ги гони, а те ще го гонят. smile3534 А пък комшиите имат нужда от малко здравословна доза феминизъм. Но като я почнат тая линия, да си я довършват, а не към края на сериала да ми се сещат, че противоречи на Корана! И да утвърждават каквото си искат, само да не е на гърба на Енгиновите герои! smile3515

# 639
Абе, пак ще си е добър и влюбен. Ама няма да ги гони, а те ще го гонят. smile3534 А пък комшиите имат нужда от малко здравословна доза феминизъм. Но като я почнат тая линия, да си я довършват, а не към края на сериала да ми се сещат, че противоречи на Корана! И да утвърждават каквото си искат, само да не е на гърба на Енгиновите герои! smile3515

newsm10 Гласувам "за". Simple Smile) Особено за края на поста. Simple Smile))

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 13:46 от marytza

# 640
  • Пловдив

Представяне на героите...

Такова пък представяне в пресата не съм виждала... Както казват - реклама...

# 641

newsm10 Гласувам "за". Simple Smile) Особено за края на поста. Simple Smile))

+ 1 newsm10 newsm10 newsm51

# 642
Аз пък се размислих по подрежденето на героите... Героинята на Тувана нали е приятелка на сем. на "Елиф"? Дадена е по-напред като участница от др. "сестра". Демек, героинята и ще е по-значима, наравно с "лошия" и "баткото" на "Йомер". Значи приятелката и баткото ще да са доста дейни в дизито?...  newsm78

# 643
   Честно казано, Марица, не ме интересува кой знае колко. smile3507 Щото почнем ли да фантазираме за възможните обрати и бъркотии на сюжета, все някъде ще сбъркаме.
   Аз, например, си мислех дали пък засуканата баба Небахат няма да повтори простотията от ЗП и да хвърли око на севгилито на щерка си? smile3555 Е, тогава вече ще се ядосам! Но не вярвам да повторят една и съща хватка. newsm78
   Или пък влюбената комисарка дали няма да пъди богаташките около скъпия колега с всички позволени и непозволени средства? Laughing
   Ама... bize ne? hahaha - както се казва. Важното е Енгин да държи всички в поза "мирно", богаташките да отговарят само със "слушам" и толкова. Другото е... бош вер. smile3503

# 644

Наслада за очите ...

Барисеа  Two Hearts Марица Two Hearts оставете сценаристките да "пишат" ... и без това сценария е "бил" в главите им достатъчно дълго време, така, че се надявам да нямат "грешки"...

Общи условия

Активация на акаунт