ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО-Тема№15

• 134 964
  • 764
  •   1
Отговори
# 345
Хихи ти недей така живо тегло, че току виж сме харесали на някого, та после няма да иска да ни върне  Joy
Отде такъв късмет Simple Smile Знаеш ли как си мечтая да ме открадне (с всичките ми сто кила) някоя богата мацка с къща на Бахамите (може и Бора-Бора) и да ме заточи там иии.... нали  Blush
Хм, какви сходни мечти имаме. Само,  се разминаваме откъм полове  Joy предпочитам да е мацок...макар, че то на харизан кон зъбите не се глледат  Crazy Ама така набързо ще забравя и за ПР и за глупости.......

# 346
Еееех мечти  Wink

Аз бих се радвала и на къща на бг черноморието  Simple Smile

Интервюто мина, благодаря на всички за подкрепата  Hug . Работата обаче е зле платена и дори и да ме одобрят аз ще се откажа. Нещо почвам да се отчайвам, че ще си намеря подходяща работа и това допълнително ме влошава...Опитвам се да не забивам нос, но факт е че вече 8-ми месец търся и търся и нищо добро. Надявам се на чудо...

Започни нещо, каквото и да е на първо време, за да се измъкнеш навън. По-лесно и спокойно се търси работа, когато имаш нещо в ръцете си, образно казано..... Аз например много си обичам работата и ми е по специалността, обаче освен , че е зле платена е подплътена с колеги и ръководител за, които даже и не ми се мисли  Rolling Eyes , но пък ми носи някакви доходи и не стоя вкъщи, поне на втората ми работа ми е приятно и се развличам  Simple Smile

# 347
  • София
Хм, какви сходни мечти имаме. Само,  се разминаваме откъм полове  Joy предпочитам да е мацок...макар, че то на харизан кон зъбите не се глледат  Crazy Ама така набързо ще забравя и за ПР и за глупости.......
Така де, така де, аз заради ПР го искам това, не за друго  Mr. Green

# 348
Така де, така де, аз заради ПР го искам това, не за друго  Mr. Green

Ама естествено, поне ако не си тръгне само ПР-то ще мога да си позволя читав терапевт  Wink

# 349
  • София
y_em, да се отчайва човек е нещо нормално. Ще мине и това чувство.
Аз ако знаеш как се бях отчаял, че заради тия пусти нерви трябва да напусна работа, която принципно ми харесва...
Ами живота не свършва с това, мама му стара, сега гледам да се наслаждавам на почивката си, доколкото мога. Не че не ме тормозят мисли за пари, ама все пак - каквото е писано...

# 350
  • София
alinnna, ти сега ме замисли  Thinking
Знаеш ли, преди като си търсех терапевт в Пловдив, все попадах на обяви на току-що завършили психоложки - ама всички все едно излезли от корицата на списание за красота.
Ама аз - не - искам някоя с опит. Какъв съм будала! Да взема да си хвана някоя такава, а?  Thinking
Може ползата да е по-голяма Simple Smile

# 351
alinnna, ти сега ме замисли  Thinking
Знаеш ли, преди като си търсех терапевт в Пловдив, все попадах на обяви на току-що завършили психоложки - ама всички все едно излезли от корицата на списание за красота.
Ама аз - не - искам някоя с опит. Какъв съм будала! Да взема да си хвана някоя такава, а?  Thinking
Може ползата да е по-голяма Simple Smile

Ако не друго, поне тарифите им няма да са високи, а и новоизлюпените влагат по-голямо старание, за да се наложат, че ни стана много популярна професията и вече всеки втори е психолог  Mr. Green

# 352
Хихи ти недей така живо тегло, че току виж сме харесали на някого, та после няма да иска да ни върне  Joy
Отде такъв късмет Simple Smile Знаеш ли как си мечтая да ме открадне (с всичките ми сто кила) някоя богата мацка с къща на Бахамите (може и Бора-Бора) и да ме заточи там иии.... нали  Blush

То там влажността е голяма, ще вземе да настинете, по-добре оставете тая работа  Joy Joy

# 353

То там влажността е голяма, ще вземе да настинете, по-добре оставете тая работа  Joy Joy

Гала, ти пък недей да провокираш паники сега де  Joy  Таман ни харесаха, сватосаха и се навихме да пътуваме , ти ни демотивираш  Rolling Eyes

# 354
  • София
Хайде, готови ли сте? Аз съм стегнал багажа и само чакам да се появи мацката, дето ще ме краде  Grinning
гала, хич не се притеснявай за нас, а и за влагата. Аз специално изобщо не мисля да се излагам на влажния въздух, защото по цял ден ще съм в морето   Mr. Green

# 355
Хайде, готови ли сте? Аз съм стегнал багажа и само чакам да се появи мацката, дето ще ме краде  Grinning
гала, хич не се притеснявай за нас, а и за влагата. Аз специално изобщо не мисля да се излагам на влажния въздух, защото по цял ден ще съм в морето   Mr. Green

Laughing Преди 2 дни беше новолуние, та желанията все още се сбъдват мдааам.  newsm78

# 356
  • София
Хаха, не му е тук мястото, но не можах да се сдържа:

Пациент се обажда на доктора си:
- Докторе, купих свещичките. Сега какво?
- Сложи си ги отзад!
- Ясно, не сте в настроение, ще се обадя по-късно...
 Joy

# 357
Та по темата с психолозите, голяма част от тях са преминали през тези "душевни страдания" уж са ги преодоляли и сега помагат на такива, като нас. Те са на така нареченото 3-то ниво, ние с вас сме на второ- в момента се опитваме да изкараме неосъзнатото от нас, претърпяваме трансформации, а хората без такива проблеми са на 1-во ниво/това са така наречените неосъзнати хора-хихи/. А който достигне 4-то ниво е съвършенния човек/такива почти няма/, това съм го чела , пък и психотерапвтката ми го е казвала също. Mr. Green

За Бахамите и аз съм навита, но на мен много голяма мечта ми е да отида до Тибет, незнам дали някога ще се осъществи,но не ми пречи да си помечтая и си я имам от 20-тина година. Praynig

# 358
Влизам за малко, защото имам почивка и виждам, че се забавлявате , така ви искам Simple Smile
enyo теб съм те запомнила с Бора Бора ,още зимата ми говореше за нея, аз ти говорех,че пътя лекува и тн и моите предложения бяха скромни Париж ,Рим ти обаче още от тогава си настояваше за Бора Бора еййй човече гъзар си беше гъзар си остана Sunglasses Sunglasses Sunglasses Wink ;- Laughing
maria7787 аз това за първи път го чувам, интересно ми звучи...
Айде оставям ви да взема да хапна нещо ,че пак ще забравя  bouquet

# 359
  • София
belladonna, и ти звучиш много оптимистично, само така!  Simple Smile
Какво пък имаш против Бора Бора Simple Smile Остави ме малко да си помечтая на едро де, нали е безплатно, защо да не си мечтая за най-доброто Simple Smile

maria7787, хубави са тези неща, дето ги говорят хората, но само за наше успокоение. Аз наскоро четох едни супер интересни неща за произхода на човека и истината май ще се окаже, че хич не е розова. А иначе тези приказки колко сме велики ние хората, колко сме божествени, са малко като залъгалка да стоим и да си търпим страданията безропотно... Simple Smile Същото като приказките ние българите колко велик народ сме били. Или пък тези, които ни убеждават, че ние хората сме вегетарианци.
Достатъчно е човек да се огледа и да се зачуди на приказките ли да вярва или на очите си Simple Smile
Не мога да се съглася, че страдам толкова, защото съм бил напреднала душа, а ония дето си живеят живота истински, били назаднали души, та затова.
Нещо гнило има в цялата пропаганда и от известно време насам съм много критичен към тези приказки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт