ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО-Тема№15

• 134 959
  • 764
  •   1
Отговори
# 465
Ох , аз се бях похвалила , че съм ок , то наистина съм добре де като цяло , но вчера ми беше много шантав ден . Първо сутринта като станах прочетох във фейса някой непознат беше написал под една снимка ( не моя) нещо от сорта на - който не прочете това ще умре тая вечер точно в 23:59 при , което ми стана много тъпо , защото аз не обичам да се прави майтап с подобни неща , още повече , че моето въображение е доста развинтено и малко ми трябва . Това доста ми скапа като цяло настроението . След това с детето отидохме на градинката до нас , там на 2 пъти мина един дето приличаше малко на онзи от филма - Знам какво направи миналото лято , ако се сещате за филма и за лошия герой . Тоя беше с едно дълго манто , с едни очила , и качулка , целия черен , направо настръхнах като го видях и веднага взех детето и се преместихме на друга пейка . После и ММ дойде и му го показах , той каза да не обръщам внимание , че съм прекалено с развинтена фантазия , което си е така  Simple Smile . После вечерта бяхме на гости . Там горе долу всичко беше ок , но като си викнахме такси с ММ като видяхме шофьора меко казано се стъписахме - досущ приличаше на един наш приятел , който почина наскоро при катастрофа . През целия път до нас имах чувството , че ще полудея , вече ми дойде в повече . Това момче беше едно към едно с починалия , тръпки ме побиха . Като слезнахме от таксито попитах ММ дали и той е забелязал приликата , той само ми каза  - не ми се говори за това и се прибрахме . Явно и на него му е дошло в повече . Вечерта се въртях до 12ч от страх да не стане нещо заради онова прочетеното във фейса, знам , че не е нормално , но всичките тези неща през деня на куп ме побъркаха от страх . И то колко му трябва на човек като мен да се ошашка.

# 466
Честит Имен ден, на всички които празнуват днес!  bouquet

Елизабет, напълно ти влизам в положението, аз съм същата паника, все се вкарвам във филми. Днес викам на мъжа ми от утре ставам в 6 и преди работа почвам да тичам и той ми вика, какво ще тичаш, тебе ще те е страх,то в 6.30- няма никой по улиците Mr. Green  Пък и случая с убитото дете ми дойде в повече, хем не гледам новини, ама мъжът ми държеше да ме уведоми какво точно се е случило, без да съм го питала та и туй го мисля от два дена. Толкова се ядосвам на себе си, защо съм толкова прилепчива на външна информация незнам!Но пък то и не върви да живеем в изолация, то така никога няма да бъдем добре. Моя мъж го мързи да извежда кучето, та сутрин и куче извеждам, освен кучкари няма никой по улиците, ама нямам избор.Вечер пак аз съм тази,която извежда кучето, първо детето, после се прибираме, взимаме кучето и пак навън, ама не по тъмно де! Mr. Green

# 467
Ооо и аз съм такава,мога да кажа,че това ПР ми се отключи мин.година точно като пътувах и се разминавахме с една кола,сякаш видях в нея братовчед ми ,който почина.От тогава се почна тоя ужас... Confused и си ме е страх.А такива снимки като видя и не знам какво ми става,голям спам са... #2gunfire

# 468
Честит Имен ден, на всички които празнуват днес!  bouquet

Елизабет, напълно ти влизам в положението, аз съм същата паника, все се вкарвам във филми. Днес викам на мъжа ми от утре ставам в 6 и преди работа почвам да тичам и той ми вика, какво ще тичаш, тебе ще те е страх,то в 6.30- няма никой по улиците Mr. Green  Пък и случая с убитото дете ми дойде в повече, хем не гледам новини, ама мъжът ми държеше да ме уведоми какво точно се е случило, без да съм го питала та и туй го мисля от два дена. Толкова се ядосвам на себе си, защо съм толкова прилепчива на външна информация незнам!Но пък то и не върви да живеем в изолация, то така никога няма да бъдем добре. Моя мъж го мързи да извежда кучето, та сутрин и куче извеждам, освен кучкари няма никой по улиците, ама нямам избор.Вечер пак аз съм тази,която извежда кучето, първо детето, после се прибираме, взимаме кучето и пак навън, ама не по тъмно де! Mr. Green

Кое дете, това от Поморие ли? Аз спрях да гледам новини, обаче на другия ден като отида на работа и като слушам колегите как коментират разни събития, направо се чувствам......абе не особено умна  newsm78   ,обаче пък като пусна новини, ми те само гадости и щуротии.....едно весело нещо не казват.

# 469
Здравей. Много хора пият хапчета с години. Какви хапчета пиеш? Може би трябва да се опиташ първо да минеш на по-леки, билкови или хомепатични. Те дават също добри резултати. А за бебето не се притеснявай, винаги има начин в краен случай да си на лечение и бременна.
Здравей Гала!  Hug
Пробвала съм с билкови и хомеопатични, но ефект за съжаление при мен няма Sad Ти как си - пиеш ли хапчета или се справяш сама?

# 470
Аз смъртта на този приятел я изживях много , защото малко преди да почине изкарахме една страхотна седмица заедно с него , ММ и други приятели . Сякаш се забавлявахме за последно и после ненадейно дойде новината , че е катастрофирал , а самата катастрофа е била жестока , момчето помляно и т.н. Още ММ не може да преживее загубата , а аз почти всеки ден мисля за това . Снощи като видяхме двойника му всички спомени нахлуха , а аз мислех , че се намирам в някакво друго измерение , където сме го срещнали . Ужас , само поглеждах ММ и виждах сълзи в очите му . Много ме разстройват такива неща значи , защо съм такава.

# 471
Здравей. Много хора пият хапчета с години. Какви хапчета пиеш? Може би трябва да се опиташ първо да минеш на по-леки, билкови или хомепатични. Те дават също добри резултати. А за бебето не се притеснявай, винаги има начин в краен случай да си на лечение и бременна.
Здравей Гала!  Hug
Пробвала съм с билкови и хомеопатични, но ефект за съжаление при мен няма Sad Ти как си - пиеш ли хапчета или се справяш сама?

Пия хапчета, аз нямам проблем да ги вземам, както мноо пъти съм казвала важното е да действат, че иначе ще стане кошмара.
Елизабет, разбирам те напълно, но днес е прекрасен празник, усмихни се, утре ще мислиш за тия неща.

# 472
Здравей Гала!  Hug
Вярно е прекрасен празник, само дето вали и е мрачно. Не успях да отида до църквата  newsm78
Пия хапчета, аз нямам проблем да ги вземам, както мноо пъти съм казвала важното е да действат, че иначе ще стане кошмара.
Елизабет, разбирам те напълно, но днес е прекрасен празник, усмихни се, утре ще мислиш за тия неща.

# 473
Изписаха ми тифоксин,какво ще кажете за този ад,някой вземал ли го е.В нас стана аптека изписват ми лекарства купувам ги а ме е страх да ги пия.Не знам вече какво да правя ,просто искам свободно да изляза на улицата и да се разходя без да ми е замаяно,еее че толкова много ли пък искам.

# 474
Изписаха ми тифоксин,какво ще кажете за този ад,някой вземал ли го е.В нас стана аптека изписват ми лекарства купувам ги а ме е страх да ги пия.Не знам вече какво да правя ,просто искам свободно да изляза на улицата и да се разходя без да ми е замаяно,еее че толкова много ли пък искам.

Аз пих тифаксин преди една година....сигурно вече се постотвам, че качих от него над 20 килограма....не мога да кажа как ми е влияел, защото имаше доста странични фактори , които ме потискаха допълнително, но пък аз така и не скочих над поддържащата доза.....а той трябваше да се качи доста за да има терапевтичен ефект.....но при положение, че от минималната доза качих толкова килограми-не знам каква щях да стана ако бях го увеличила.....

# 475
  • все тук
Здравейте, на някого от вас случвало ли му се е да му пищят ушите вследствие на нервно напрежение, паническа атака? Колко време продължгава и как се справяте?

# 476
Дораан, на мен ми пищят ушите от октомври миналата година постоянно. През деня пищенето не го чувам почти, защото се маскира от други шумове, дразни ме предимно вечер. При ПА не са ми писвали по-силно ушите. Просто го има като постоянен шум.

# 477
За това пищене какво ти дават, селеножин ли

# 478
Да, но не го пих защото гинко билоба не може да се приема с антидепресанти.

Правих някакви опити за самолечение с тампони които се напояват в прополис, зехтин и ракия - от тях започна свят да ми се вие и да губя равновесие.

# 479
Да, но не го пих защото гинко билоба не може да се приема с антидепресанти.

Правих някакви опити за самолечение с тампони които се напояват в прополис, зехтин и ракия - от тях започна свят да ми се вие и да губя равновесие.
Не се бъркай с жълтия кантарион. Никой не е казвал, че Гинко билоба не може да се пие с АД.

Общи условия

Активация на акаунт