ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО-Тема№15

• 134 050
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
Офф, много се замислям защо изобщо ги започнах тези АД, пила съм само 3 дни....и направо се замислям да ги спра, незнам....първо имам доста гадене, топлина в тялото и кво ли не....второ незнам изобщо дали ще ми помогнат и трето ще ме е страх да ги спра после...затова си мисля дали да не ги спра сега, докато е време...оф мамка му и аз незнам ко да правя! Cry

# 76
Офф, много се замислям защо изобщо ги започнах тези АД, пила съм само 3 дни....и направо се замислям да ги спра, незнам....първо имам доста гадене, топлина в тялото и кво ли не....второ незнам изобщо дали ще ми помогнат и трето ще ме е страх да ги спра после...затова си мисля дали да не ги спра сега, докато е време...оф мамка му и аз незнам ко да правя! Cry

Сама си прецени, мое лично мнение, не те карам да се съобразяваш с него, но ако можеш да изтърпиш физическите неразположения и нямаш кой знае какви страхове или тревожност не ги пий. Не вярвам,че хапчетата помагат, за момент да те закрепят да,но не и да ти помогнат, защото като ги спреш, в повечето случаи всичко се връща с двойна сила, ако не си положил усилия да промениш нещо в себе си. Вярвам, че можеш да се справиш, аз от един тъп деанксит, дето го спрях два дена хич не се чувствах добре, толкова лошо не ми беше ставало, откакто ме почна това преди вече близо 1година,  това ми стана на 5, 6 ти ден, в който не пиех нищо вече, хем 3 седмици преди това бях на  четвъртинка, а ги намялах близо 4 месеца едва, едва/4 месеца пиех по 2 хапчета , след което 4 месеца намалях до пълното им спиране- та моя опит с Ад е само с денксита в този ми период, никога друго не съм пила и не искам и да опитвам//, е оцелях, казвах си,че щом не са страховете през които преминах/ и преминавам и чистя с психотерапията/, а са просто физически симптоми всичко ще премине, дишаш коремно, поемаш въздух и лека полека неразположението преминава, не че при мен така се получи, защото два дена ми беше мега лошо, дори мислех да си взема болничен, но пък си изкарах на работата и интересно на 3-тия ден, вече нищо ми нямаше чувствах се пречистена, преродена буквално без  каквото и да е хапче, чувствам се себе си вече. Абсолютно наясно съм, че няма да се размина просто така, със сигурност пак ще има някоя криза, важното е,да не се шашкаме от нея и да си казваче,че просто ще премине. както и каза моята психотерапевтка, процеса е бавен и не върви само във възходяща насока, има и спадове, важното е, да не се подаваме и да не потъваме в страхови мисли. Стискам палци каквото и да решиш, ти сама преценяваш дали можеш да издържиш.  И както казва Робин Шарма, всеки страх ,който те завладява, просто го разглеждай, като възможност да се опознаеш по-добре, да опознаеш тялото си, не да го мислиш, а просто да се усещаш! Hug

И се сетих още нещо да допиша, ако може да ти внеса още малко увереност, радвай се,че нямаш други страхове освен хипохондричния страх, защото другите страхове са вече страшни и както казват психотерапевтите, при пациентите които ПР им е отключило и други страхове, искат да си върнат само физически неразположения, не и страховете, така и аз, предпочитам 100 пъти физическите неразположения,които ги имам пред страховете през които преминах- затова и 2-та дена, през миналата седмица, в които наистина ми беше много зле, аз се радвах, че ги имам тях , а страховете ги нямаше!Един вид израстване........

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 23:38 от Анонимен

# 77
Ами да питам и аз,при мен болестта се изявява само с физически симптоми, и сега с ремиртата се увеличиха двойно.Как да разбера това странични ефекти от антидепресанта ли са или си е от моята болест?Странични ефекти може ли да са силно главоболие и много мускулни болки по цялото тяло?

# 78
maria7787 много ти благодаря за куража и съвета!
Да ви кажа, приемах ги само 3 дни по половинка и снощи реших да не взимам хапче, т.е. спирам ги.....ееее няма да ви казвам колко зле ми беше цяла нощ и каква колко ми пареше по цялото тяло, ушите и къде ли не....дали е от тях и колко време ще се чистя, въпреки краткия прием??? Rolling Eyes

# 79
Абе maiamiii извинявай ,ама можеш да изтърпиш тея неща.Не можеш да спреш АД от самосебе си,после всичко се връща по-силно от преди.3 дена не са нищо за това ,че си ги пила.Резултат ще имаш най-рано до 9-10 ден.

# 80
Аз знам, че резултата е бавен....просто не желая лекарства, не им вярвам и не искам да се тровя, затова ги спрях навреме....дано не съм си навредила още повече така...всичко ми гори от вътре, топлина навсякъде усещам!

# 81
Аз знам, че резултата е бавен....просто не желая лекарства, не им вярвам и не искам да се тровя, затова ги спрях навреме....дано не съм си навредила още повече така...всичко ми гори от вътре, топлина навсякъде усещам!

Ако искаш опитай с неолексан, или ремотив. Те поне са хранителни добавки.

# 82
Аз също след като спрях деанксит-а щях да умра . Такива симптоми се върнаха , че бяха страшни . Повече няма да пия такива неща . Аз едната вечер не знам как не умрях с пулс 200 .

# 83
Някой получавал ли е обрив от Ципралекс? Цялото ми лице и горната част на врата са в много ситни пъпчици... newsm78 Чудя се дали е от него? Тези дни бях болна и единственото, което съм пила е Нурофен за температурата и Респивакс. Не знам дали е от Ципралекса и дали мога да взема няколко капки Фенистил заедно с него?  Rolling Eyes

# 84
Аз също след като спрях деанксит-а щях да умра . Такива симптоми се върнаха , че бяха страшни . Повече няма да пия такива неща . Аз едната вечер не знам как не умрях с пулс 200 .
Ужасно е, ти сега без лекарства ли се справяш? Колко време траеше всичко след спирането? Shocked

# 85
  • Italia
Нямала съм обриви от ципралекса. Пих го година и половина, като само първите десетина дни имах неразположения от него, най често главоболие и в последствие много качени килограми. В началото, след като ми го изписаха много се колебаех дали да го започна, но изобщо не съжалявам че го пих. Беше ме страх и от спирането, но го направих много бавно, като за целта си вземах капките, за по лесна дозировка. Както бях писала по рано в темата, имах няколко дни неразположение, но всичко отмина от самосебе си, без приема на каквито и да е било лекарства. Моята психоложка ми беше казвала, че пролетно време може да се проявяват тези неразположения   smile3511

# 86
Някой получавал ли е обрив от Ципралекс? Цялото ми лице и горната част на врата са в много ситни пъпчици... newsm78 Чудя се дали е от него? Тези дни бях болна и единственото, което съм пила е Нурофен за температурата и Респивакс. Не знам дали е от Ципралекса и дали мога да взема няколко капки Фенистил заедно с него?  Rolling Eyes
на мен и на приятелката ми направо започнаха да ни капят косите, имах дразнещи сърбежи по тялото  и ходех постоянно като унесена.....та го изтърпях само месец.....

# 87
Абе maiamiii извинявай ,ама можеш да изтърпиш тея неща.Не можеш да спреш АД от самосебе си,после всичко се връща по-силно от преди.3 дена не са нищо за това ,че си ги пила.Резултат ще имаш най-рано до 9-10 ден.
Може!Аз го направих преди три години, след двуседмичен прием.Плюс, че не бях с ума си, от лекарствата не бях и с тялото си.По-голям кошмар не бях изживявала.Много е тънка границата между различните видове психически разстройства и трябва наистина да попаднеш на специалист за да определи имаш ли нужда от Антидепресант.Прекалено модерно стана това лечение и вместо да изписва вежди, вади очи

# 88
Elizabet, днес ходих при личния лекар, хранителната добавка, за която ти бях писала се казва Креон и подпомага храносмилането http://apteka.framar.bg/11002684/%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BE%D0%BD- … -25-000-%D0%B5-20

Пали, ти как успя  да го преодолееш това състояние?-изведнъж ли ти "мина" или стана постепенно

# 89
maria7787 , много ти благодаря , че си се сетила да питаш , сега ще прочета за какво иде реч и ще питам личната или пък другата седмица съм на ендокринолог  Hug .
maiamiii , да в момента не пия нищо освен разни билкови или валидол като ме прихване , а след деанксит-а смея да кажа ,че постоянно ми е тревожно . Повече ще гледам да не пия такива лекарства макар , че го водят лек и ала бала .
При мен проблема в момента е гадното сърцебиене , което усещам почти постоянно , превъзбудено ми е , понякога не мога да заспя абе ужас . Хем съм в хипофункция на щитовидната , а все едно съм в хипер . Много се отчайвам вече от това състояние , понякога си гледам снимките от преди и се сещам що за човек бях и в какво се превърнах . Страх ме е от всичко вече хем не се старая да избягвам места , където съм имала ПА , но това ме съсипва просто  Confused .

Общи условия

Активация на акаунт