87th Academy Awards OSCAR'2014–Честито на печелившите! А кои ще са следващите?

• 33 403
  • 756
  •   1
Отговори
# 30
  • срещу двата комина :)))
за мен тези смешки с Лео са точно обратното на подигравки  Peace

# 31
  • София
за мен тези смешки с Лео са точно обратното на подигравки  Peace

И за мен. Напротив, съдържат доста голяма доза самоирония и спрямо т.нар. в този форум "жалейки".
Пък знаете, доста твърд фен съм му от Генезис насетне.

# 32
  • София
Продължавам да търся отговор на вселенската загадка, как най-добрата мъжка роля отиде в един филм, най-добрата женска в друг, най-добрите всевъзможни ефекти, музика и режисьорство в трети, най-оригинален сценарий - в четвърти, НО видиш ли, най-добър филм бил "12 години в робство"  Mr. Green

явно оскарите са наистина забавна история  Joy

# 33
Не са подигравки, обаче всеки си е направил едно колажче и накрая като погледнеш общия брой и ти става мъчно. Аз ги започнах с усмивка и към края много го съжалих ;п По-скоро показват колко много хора смятат, че е крайно време да получи статуетка. Тя подигравката е с Академията, не с него.

# 34
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аааа, робският си има за сценарий Peace.

# 35
  • в морето до колене
В интерес на истината аз дори се изненадах, че му дадоха още две статуетки.
Наистина очаква да спечели само Оскар за най-добър филм.

Продължавам да търся отговор на вселенската загадка...

Изобщо не е загадка. Най-нормалното за мен е такова разпределение.
Филми, които да заслужават всичко и едновременно не се срещат под път и над път.

А от всичко най-много мразя 11 награди от 14 номинации примерно.  ooooh!

# 36
Американците са много чувствителни на тази тема. Както германците за нацизма Simple Smile Нямаше как да го подминат.

# 37
  • в морето до колене
Мда, добре, че беше британец да им го снима и британци да им го изиграят.  Crazy

Следващият път сигурно британците трябва да направят филм за войната за независимост. Американците сигурно са чувствителни и на тази тема.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 20:06 от мячик

# 38
  • В Космоса
По въпроса за колажчетата с Лео - и на мен са ми забавни сами по себе си и в началото, но някак взе да става прекалено, досадно и неприятно, дори и целта да е самоирония. Макар, че според мен доста от тях са си чисто подигравателни и насмешливи. Не е като да си няма антифенове, които според мен не са обективни, защото човекът се е доказал безапелационно. Wink

# 39
  • в сърцето на един мъж...
Добре де, за енти пореден път обсъждаме едно и също и наистина вече е жалейка това, че Лео няма оскар. Ма погледнете филмите в наградните години, Лео има уникално смотания късмет да попада в конкуренция с наистина много добри филми. Не е въз основа на расистки изказвания или въз основа на не харесване. Просто неправилен пр, поне според мен. Все някой ден сигурно ще го оценят, и вероятно ще е за възможно най-тъпия филм, защото са сметнали че му е време да вземе. Както са направили с много други актьори от такъв калибър. И Хоакин Финикс няма оскар, и той е в пъти по-добър и много талантлив, обаче и той няма. Вероятно и скоро няма да има.
Академията обича по-стандартни актьори, такива, които правят определен тип филми. И от време на време се промъква по някой между тях, ей така, щото е полит коректно.

# 40
Мда, добре, че беше британец да им го снима и британци да им го изиграят.  Crazy

Следващият път сигурно британците трябва да направят филм за войната за независимост. Американците сигурно са чувствителни и на тази тема.  Mr. Green
Ааа, на тази тема британците ще пропуснат вярвам  Mr. Green

# 41
  • София
Кажете ми моля, Джаред Лето какво разказа за майка си. От безумния превод разбрах, че била бременна на 17 г. и самотна майка. Преводачите ми взеха здравето - ааааа, ъъъъъъ...  ooooh! Търсих да гледам по CNN, но явно имам неправилния на моя телевизор.

# 42
  • в морето до колене
Казва:
През 1971 в някакво-градче-в-Луизиана (не съм сигурна за името) имаше една тийнейджърка, бременна с второто си дете. Тя не беше завършила училище, беше самотна майка... Но някак успя да направи по-добър и своя живот, и този на децата си. Тя окуражаваше децата си да творят, да се трудят и да направят нещо специално. Това момиче е моята майка и тя е тук тази вечер. И искам само да кажа: Обичам те, мамо. Благодаря ти, че ме научи да мечтая.

# 43
Идвам да се оплача на арменския поп за блудкаша  12 years a slave - как може да е най-добър филм????!!!

Тази боза - потресена съм  Laughing 

Само Fassbender  си заслужаваше да се гледа в този филм.

# 44
Лео има уникално смотания късмет да попада в конкуренция с наистина много добри филми.

както казват - ''първият път е късмет , вторият път - съвпадение , а третият - тенденция'' .
Лео направи  една грешка - отиде на церемонията , а беше ясно , че нямаше да вземе нищо , просто не трябваше да ходи и въобще да не ходи вече ,
исках и Скорсезе да не бе отишъл , когато му го дадоха , да видим как щяха да увиснат Копола , Спилбърг и Лукас на сцената ... и без тази награда той е влязъл в историята на киното ,  да им бе показал един среден пръст , така да се каже ...

за мен тези смешки с Лео са точно обратното на подигравки  Peace
точно подигравки са си , ама хайде ...

Общи условия

Активация на акаунт